Avertismentul profesorului yoga Gregorian Bivolaru: aşa-zisa profeţie care circulă pe internet despre 21 decembrie este o fantasmagorie chixo-comică

În ultimele zile circulă pe internet, în special în reţelele de socializare, un aşa-zis mesaj de la arhanghelul Metatron primit, chipurile, prin channeling, de Anna Merkaba. Cititorii yogaesoteric ne-au solicitat să publicăm punctul de vedere al profesorului yoga Gregorian Bivolaru despre aceste informaţii. Vă oferim în continuare opinia sa privitoare la acest aşa-zis mesaj al arhanghelului Metatron:

„Nu este nimic real în toate aceste bazaconii chixo-comice – vă spun aceasta cu o convingere fermă, de nezdruncinat. Sunt doar nişte FANTASMAGORII «de două parale» fără niciun fundament obiectiv, dumnezeiesc. Toate acestea sunt doar tentativele viclene ale demonilor ce vizează, prin astfel de PSEUDO-PROFEŢII, anihilarea credinţei în autentice fenomene spirituale, dumnezeieşti.
Din cauză că nu se va petrece nimic acum, atunci altă dată, în viitor, când chiar vor fi profeţite autentice fenomene supranaturale dumnezeieşti, marea majoritate a oamenilor vor fi tocmai de aceea înclinaţi să spună: «Lasă că ştiu eu că nu se va petrece absolut nimic şi că este doar o nouă păcăleală, căci tot aşa a fost şi atunci când a fost anunţată «profeţia» lui ANNA MERKABA».
Nu vă lăsaţi înşelaţi de jalnicii «PROFEŢI» MINCINOŞI. Vă veţi convinge în 21 decembrie 2014 că această «profeţie» nu se va realiza absolut deloc.” – Profesor yoga Gregorian Bivolaru

Anna Merkaba afirmă că a primit prin channeling un mesaj de la Arhanghelul Metatron. Ea susţine că în 21 decembrie planeta noastră va ascensiona în dimensiunea eterică, ceea ce în viziunea ei va genera unele fenomene spirituale care vor putea fi resimţite cu uşurinţă de toţi oamenii. Iată câteva fragmente din presupusul mesaj de la Metatron:

„… veți fi în stare ca în cele din urmă să vă conectați la cunoașterea eterică a componentelor structurale ale rețelei sinelor voastre pământești și a sinelor voastre eterice și să aduceți o lumină care nu a mai fost văzută înainte pe Pământul vostru. Nemaivăzută înainte pe Pământul vostru, pentru că esența voastră fizică va fuziona în cele din urmă cu înțelegerea eterică a ființării și veți străluci imense cantități de lumină.

Cu o astfel de transformare, cu forțele pe care voi toți le aduceți ca forță umanității, MULTE în lumea cunoscută vouă se vor schimba brusc într-o nouă înțelegere cognitivă a ființei. Într-o nouă cunoaștere a ceea ce este. Structurile voastre sociale vor începe rapid să se metamorfozeze într-o nouă stare de a fi, permițând ca multe în realitatea voastră fizică, psihologică, eterică, spirituală și materială să se transforme într-un nou set de acorduri.

Cu avantajul noilor energii ale luminii și a codificărilor, lumea voastră va intra pe deplin într-o nouă linie temporală care se va mișca rapid în eter, permițând oamenilor ca în sfârșit să pășească afară din matricea propriei lor creații. Permițând ca evoluția corpurilor lor fizice să ia o nouă rută rapidă aducându-i într-un început rodnic de comunicare cu divinul. De comunicare cu lumea Akashei. De comunicare cu famiile lor cosmice binevoitoare. Permițându-le TUTUROR să-și amintească ceea ce sunt ei cu adevărat.  

Așa că, vă rugăm să stați împământați și deschiși față de noile energii care intră pe Gaia chiar în timp ce noi vă vorbim. Vă cerem să permiteți ca transformarea să aibă loc. Vă cerem să rămâneți deschiși față de experiențele care vă așteaptă. Vă cerem să rămâneți deschiși față de diferitele contacte care vor avea loc. Vă cerem să rămâneți în divinitatea și în demnitatea voastră. Vă cerem să rămâneți în starea de IUBIRE și LUMINĂ.”

Mesajul a fost postat pe internet aici:
http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2014/12/15/december-21-twin-soul-reunion-diamond-grid-frequency-metatron/
versiunea românească:
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.in/2014/12/21-decembrie-reunirea-sufletelor-gemene.html


yogaesoteric

19 decembrie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More