AVIZ AMATORILOR DE CHILIPIRURI

 

Redacția yogaesoteric a primit recent o atenționare în care este semnalată o bizară tentație pe care ar putea să o aibă unele persoane amatoare de câștiguri.

Este vorba de o propunere care circulă de câteva luni în România de a prelua câte un automobil de pe teritoriul țării noastre pentru a îl conduce până în Turcia, unde să îl predea unei anumite persoane de contact. În schimbul deplasării lor, șoferii respectivelor autoturisme primesc 100 de euro.

Motivul pentru care cei care au inițiat această activitate au nevoie mereu de alți și alți „cărăuși” este acela că pe pașaportul șoferului vameșii turci menționează intrarea în țara lor cu acea mașină. Deci, dacă cineva intră în Turcia la volanul unei mașini și apoi iese din țară fără acea mașină, persoana respectivă nu va mai putea aplica metoda și a doua oară.

Considerăm necesar să precizăm public faptul că Școala noastră de yoga se delimitează ferm de acest tip de activități, iar dacă există cursanți care primesc astfel de „oferte” îi sfătuim să nu se implice. Se vor evita în felul acesta atât riscurile personale, cât și expunerea prin asociere a Școlii noastre la noi suspiciuni aberante.

 

yogaesoteric
8 iunie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More