Banii nativilor din Gemeni

Interesul dumneavoastră pentru cele mai diverse lucruri vă face să cheltuiţi mereu. Veţi putea realiza foarte mult dacă veţi reuşi să vă disciplinaţi şi să realizaţi un control judicios al cheltuielilor şi veniturilor. Sunteţi tot timpul în căutarea unei noi modalităţi de a vă creşte veniturile, printr-o nouă orientare, o slujbă mai bine plătită, un contract nou sau sporuri suplimentare pentru munca depusă. S-ar putea chiar să fiţi expus la tentaţii de natură financiară, şi de aceea este bine ca tipul „slab” de Gemeni să se ferească de meseria de casier. Trebuie de asemenea să vă feriţi de „aranjamente” în vederea câştigării unor sume mari de bani, într-un timp foarte scurt, deoarece există pericolul să eşuaţi.

Beneficiaţi deseori de sprijinul unor persoane cu influenţă şi veţi obţine bani mai ales cu ajutorul sau sfaturile acestora. Pretenţiile şi gusturile dumneavoastră sunt în general modeste însă pot ajunge cu uşurinţă până la exorbitant, în funcţie de starea de spirit şi de prieteni. Nu sunteţi avar şi cheltuiţi cu plăcere. Este bine să încercaţi să deveniţi mai conservator.

Uneori puteţi fi prins de diferite interese şi atunci finanţele dumneavoastră vor avea de suferit. Nu veţi avea foarte mulţi bani dar în general nici nu sunteţi sărac; veniturile şi câştigurile dumneavoastră sunt în general regulate.

Deşi nu aveţi un ataşament deosebit faţă de posesiunile materiale, vedeţi banii ca o modalitate de a obţine puterea şi libertatea şi de aceea sunteţi atras de ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More