Banii nativilor din Peşti

Firea dumneavoastră sensibilă vă face să apreciaţi în viaţă confortul şi plăcerile. De obicei nu doriţi banii numai din plăcerea de a-i economisi, ci apreciaţi sentimentul de securitate pe care aceştia vi-l dau. Sunteţi conştient de venirea bătrâneţii şi vă temeţi de primejdia de a depinde de alţii.

Lipsa fondurilor vă îngrijorează mult. Uneori sunteţi tentat să cheltuiţi mai mulţi bani decât v-aţi permite. Niciodată nu veţi avea foarte mulţi bani, pentru că dacă se întâmplă astfel vi-i iau rudele sau îi cheltuiţi pentru cei săraci. Vă este greu să refuzaţi o cerere sau o rugăminte şi de aceea sunteţi mult iubit de cei care caută înţelegere sau ajutor material.

Pentru fiinţele superioare născute în această zodie problemele materiale nu reprezintă o sursă de preocupare deoarece fericirea provine numai dintr-o căutare şi descoperire spirituală a adevărului ultim.

Se întâmplă de multe ori să nu ştiţi ce vreţi sau de ce vreţi un anumit lucru, şi de aceea vă este greu să alegeţi un scop pe care să-l realizaţi. Totuşi, odată ales ţelul, veţi găsi puterea să-l realizaţi. Este posibil să aveţi succes în finanţe şi este recomandat să investiţi în lucruri materiale, trainice.

Deşi aveţi simţul afacerilor nu sunteţi făcut pentru această lume competitivă. Puteţi fi de mare ajutor într-o afacere, dar este bine să aveţi un partener care să vă însoţească. Nimic nu este prea greu atunci când doriţi să-i faceţi pe ceilalţi să se simtă bine şi nu vă uitaţi la cheltuieli.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More