Bătălia finală dintre Iisus și Lucifer este deja aproape să înceapă

 

Părintele grec Elpidie, un om ce este considerat sfânt și care afirmă că a vorbit cu Dumnezeu, a avut la un moment dat o viziune uluitoare cu privire la cel de-al Treilea Război Mondial. El este de părere că al Treilea Război Mondial nu va semăna cu cele două care au trecut. Războiul nu va fi purtat în principal între popoare, ci împotriva lui Iisus Hristos. Acesta va fi de fapt Apocalipsa, ce a fost demult profețită, urmată de a doua venire a Mântuitorului.

„«Acest război, care a început la nivel mondial, nu este un război între state, nu este un război ca altele, ci este un război pe care l-a pregătit antihristul, pentru a se găsi într-o confruntare directă cu Fiul meu», așa ne grăiește Sfânta Născătoare de Dumnezeu. Tot acest sistem care se construiește în mod insidios la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multă măiestrie, după cum veți vedea în curând, pentru a se război cu Iisus și ca să ne câștige sufletele de partea lui”, afirmă părintele Elpidie.

Preotul mai spune că Lucifer vrea să creeze un Guvern mondial și o singură religie: „Prin această Nouă Ordine Mondială, Lucifer dorește să instaureze un Guvern mondial și o religie mondială, unind toate religiile într-una singură. Vrea să întemeieze cea mai bizară formă de religie, care va avea, chipurile, înfățișarea unei biserici ce Îl iubește pe Mesia, dar care, în numele unei așa-zise iubiri, va uni la modul superficial și pervers toate cultele: pe cele păgâne, pe cele pseudo-creștine, inclusiv pe cele ai căror adepți nu cred în Dumnezeu.

Când veți auzi toate acestea că vor fi spuse prin gurile unor oameni, care se autointitulează duhovnicești, chiar dacă aceștia sunt patriarhi sau preoți, să știți că venirea lui Lucifer este aproape și că, mai ales, este aproape să se producă ultima confruntare dintre diavol și Hristos. Când veți vedea că vor avea loc toate acestea, să știți că a început deja a doua prigoană îndreptată împotriva celor credincioși. Pentru ca să înceapă această prigoană, diavolul a pregătit terenul înrobind conștiințele, națiunile, conducătorii statelor lumii, ca să controleze în cele din urmă însăși supraviețuirea oamenilor, care va fi, crede el, în mâinile lui. Este drept că atunci când un om nu are ce mânca, devine capabil să facă aproape orice i se cere ca să primească puțină mâncare.

Ceea ce nu au înțeles conducătorii noștri este că acest război nu este purtat în primul rând împotriva oamenilor și a statelor, ci este dus în principal împotriva lui Hristos. Veți vedea în curând că acești sataniști vor vrea să facă cât mai multe moschei și vor încerca să șteargă semnul crucii de peste tot. Tot ceea ce poate să amintească de numele lui Hristos și de prezența Lui vie și plină de iubire va fi distrus și să știți că abia atunci va începe cu adevărat marea prigoană.

Veți vedea cu ochii voștri cum musulmanii, ateii și budiștii vor fi lăsați să facă ce vor dori. Ce fac astăzi musulmanii fanatici? Ce religie autentică ne îndeamnă să omorâm oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea așa ceva? Vor fi lăsați să ne distrugă bisericile, să violeze femei creștine, vor distruge satele creștine. Veți vedea în curând, chiar dacă acum poate că nu credeți, că se vor petrece toate acestea aievea.ˮ

Europa va fi în mare parte distrusă

Părintele Elpidie are o previziune sumbră pentru Europa. Acesta afirmă că Europa va fi aproape distrusă, iar statele membre vor intra în conflict din cauza unei crize masive în zona euro. „Copii, va veni o asemenea distrugere economică în zona euro, încât Uniunea Economică își trăiește acum ultimele sale zile. Nici nu este necesar neapărat să fii profet ca să înțelegi aceasta. Și totuși, vă spun că aceasta este și o profeție: Europa, așa cum o știm acum, va fi distrusă. Planul conducătorilor luciferici a fost ca mai întâi să strângă toate statele într-unul singur, apoi să le dea bani cu împrumut oamenilor, pentru ca ei să își permită să aibă o mulțime de preocupări materiale: să construiască case, să cumpere mașini, de toate. Apoi, când aproape toți oamenii se vor trezi că vor fi îndatorați, conducătorii sataniști vor declanșa o așa-zisă criză economică și vor începe atunci să ceară banii înapoi. Oamenii se vor trezi atunci și vor înțelege că nu au de unde să plătească, și tot așa se va petrece și la nivelul statelor. Acestea, pur și simplu nu vor avea de unde să plătească. Cine are însă atâtea miliarde ca să își permită să împrumute Italia, Franța, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru, până și Germania? Veți vedea în curând cum se va întoarce ca un bumerang această criză, inclusiv împotriva Germaniei… Cine sunt, deci, aceia care au atâtea miliarde ca să împrumute statele lumii și apoi le vor cere înapoi? În zilele noastre toate statele sunt îndatorate la cineva. Dar cine este în realitate acest cineva? Ei reușesc încă să ascundă acest adevăr cu multă îndemânare. De ce?

Această elită luciferică, care a acaparat mai toți banii de pe planetă și foarte multă bogăție, vrea să ia acum pentru membrii ei toate resursele naturale ale popoarelor Europei și pe membrii ei, care sunt din ce în ce mai puțini ca număr. În curând vor încerca să aducă toată lumea într-o primă fază a celui de al Treilea Război Mondial. Care este această fază? Această primă fază este decăderea morală totală a oamenilor și distrugerea economică generală. În curând, guvernanții satanici din umbră vor face ca, în această Europă «unită», un stat să se războiască cu altul. Acum Europa pare să fie unită, dar aceasta nu este realitatea de fapt… Cei care cunosc dedesubturile acestei fațade ce este vopsită în culori strălucitoare, înțeleg aceste aspecte: conflictele sunt prezente și sunt gata să izbucnească. Se va crea o stare generală de conflict în interiorul Europei, astfel încât un stat va spune altuia: «Tu trăiești pe spatele meu»; un stat îl va acuza pe celălalt și această așa-zisă Europă unită va avea în curând de suferit prima lovitură (război): distrugere, disperare, foamete. Acest război economic va fi prima fază a celui de al Treilea Război Mondial. Va fi mai ciudat acest război mondial. Nu va fi așa cum au fost primul și cel de-al Doilea Război Mondial.”

Cele trei etape ale celui de al Treilea Război Mondial

Cel de al Treilea Război Mondial va fi împărțit în trei etape distincte, ne spune preotul: distrugerea economică ce este deja evidentă, distrugerea credinței, care deja se prefigurează și etapa sângeroasă.

„Cel de-al Treilea Război Mondial va avea trei forme: prima va fi distrugerea economică, care va face ca oamenii să se supună și să facă ce li se va cere de către dușmanii lor care îi conduc, a doua va fi distrugerea credinței și impunerea gradată a deciziilor elitei satanice, adică a pan-religiei luciferiene, iar a treia formă va fi apoi cea sângeroasă. Acest război sângeros va avea la rândul lui două-trei faze: mai întâi se vor isca ca din senin războaie locale între statele învecinate, cum ar fi Coreea de Nord cu Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu Grecia, o mulțime de războaie locale în toată lumea. Ceea ce s-a petrecut în Orientul Apropiat, în Libia, Egipt și acum în Siria, ce credeți că este? Toți membrii elitei satanice mondiale sunt amestecați. Ei singuri le-au declanșat. După ce se vor declanșa toate aceste mici războaie va avea loc și izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii: Rusia, China, Japonia și America. Atunci răul va deveni cu adevărat foarte mare. Atunci oamenii vor trăi într-adevăr disperarea cea cumplită.”

Oamenilor le vor fi implantate cipuri fără de care nu vor putea trăi

Părintele Elipide mai spune că se va inventa un nou tip de cip care va fi implantat în oameni. Viața lor va depinde întru totul de acest cip, care va controla întreaga viață a oamenilor.

„Ceea ce va urma în viitorul nu foarte îndepărtat va fi foarte greu. Va fi multă violență împotriva oamenilor, a celor pe care acoliții antihristului vor să ne transforme în niște pioni prin intermediul controlului alimentelor, al aerului, al apei și chiar al gândurilor și al sentimentelor noastre. Și spun asta, pentru că ceea ce ne pregătesc sataniștii este ceva ce nu-și poate acum imagina aproape nimeni. Și totuși, acești sataniști și-au imaginat deja ceea ce se va petrece și vor ști cum să manipuleze și să controleze conștiința oamenilor. Cum ne vor controla? Nu mă refer aici la controlul ce este exercitat în prezent prin televizor sau prin internet, sau la controlul ce este exercitat prin telefonul mobil. Ceea ce va veni va fi exact ceea ce ne spunea încă de acum două milenii Apocalipsa: pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cipuri de azi, căci acestea nu înseamnă nimic față de ceea ce urmează să apară. Acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care îl va pune antihristul acelora care vor accepta să-l primească. Aparent, nu vor obliga pe nimeni să îl poarte, dar ei vor ști că oamenilor le va fi aproape imposibil să supraviețuiască fără ele.

Această pecete va fi o invenție satanică extrem de complexă, dar pe de altă parte și foarte subtilă, care va funcționa pe două niveluri. Primul nivel va fi similar cu o antenă de satelit prin care putem să recepționăm programe la televizor. Prima dată acești perverși vor încerca să ne dea această antenă, pe căi ocolite, în special prin așa-zise «vaccinuri». Ei vor încerca să ne implanteze nano echipamente în trup, invizibile cu ochiul liber și care vor juca rolul unui spion. Aceste echipamente vor putea citi și interpreta semnalele trupului uman. Acest echipament va fi doar o parte din pecete. Pentru cei care își vor păstra vie credința, Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere, încât va anihila puterea nano dispozitivelor pe care le vor implanta la unii fără știrea lor.

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil, pe care îl vor implanta pe mână sau pe frunte, un nanocip (diferit de cele pe care le știm acum), care va comunica cu echipamentele pe care le vor avea deja oamenii în trupul lor și care apoi vor funcționa ca un tot unitar, ca un computer și vor transmite informații. Acest dispozitiv va putea să interacționeze în mod direct cu materialul genetic al ființei umane, cu creierul și cu sistemul nervos, astfel încât nimeni nu va reuși să-l mai scoată. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi ușor robiți de antihrist, și cine va înțelege ulterior că ceva nu este în regulă, nu-l va mai putea apoi scoate. Cei care vor încerca să îl scoată vor muri.

Dar ceea ce vă spun nu se va petrece imediat. Generația noastră nu va trăi aceste vremuri. Următoarea generație va trăi cele prevestite aici.”

Citiţi şi:

Al treilea război mondial a fost anunțat de mai mulți clarvăzători. Ei au descris totul cu lux de amănunte!

Sfinţii despre viitorul război mondial: cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere


 

yogaesoteric
5 octombrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More