Bătălia Trump – Statul Paralel: «Serviciile secrete merită să fie închise dacă nu scot toate informațiile!»

Într-un interviu pentru emisiunea „Sunday Morning Futures” de la Fox News, Devin Nunes, șeful Comisiei de Informații din Cameră, a declarat că are cunoștință de existența unor informații pe care le-a descris drept „dovezi flagrante” ce este necesar să fie declasificate și făcute publice.

„Fiecare senator Republican și fiecare membru al Congresului s-ar cuveni să spună: «(…) dorim toate probele pe care fiecare agenție de informații le are», sau a venit poate momentul să închidem aceste agenții”, a spus Nunes.

Afirmația tăioasă a fost făcută de Nunes cu referire la o notă de serviciu a lui John Ratcliffe, directorul comunității de informații, dată publicității de către Comisia Juridică a Senatului.

Nota afirmă că agențiile de informații ale Statelor Unite dețin interceptări ale serviciilor secrete ruse discutând despre autorizația dată de Hillary Clinton pentru un plan care să îl lege pe Donald Trump de acțiunile de piraterie cibernetică ale Kremlinului.

În legătură cu această informație, comunitatea de informații a SUA, FBI, a trimis în septembrie 2016 un referat cu recomandarea de a efectua o anchetă, se arată în nota lui Ratcliffe.

În notă se vorbea despre „aprobarea unui plan legat de candidatul prezidențial Donald Trump și de hackerii ruși care ar urmări să compromită împreună alegerile din SUA ca un mijloc de distragere a atenției publice de la folosirea de către ea (Hillary Clinton – n.r.) a unui server de mail privat”.

Detaliile despre această informație continuă să rămână clasificate, ceea ce îi împiedică pe congresmenii care le-au văzut să vorbească public despre ele, scrie Daily Caller.

Nunes a declarat că informațiile pe care le-a văzut sunt „dovezi flagrante” („smoking guns”) care „necesită neapărat aducerea la cunoștința opiniei publice americane”.

„Există încă numeroase probe subiacente care confirmă ceea ce a afirmat directorul John Ratcliffe”, a adăugat Nunes.

Devin Nunes se bate încă de la începutul anului 2017 cu FBI și cu Departamentul Justiției pentru a obține toate informațiile despre modul în care FBI a gestionat dosarul Steele, prin care s-a încercat compromiterea lui Trump, afirmându-se că acesta era șantajat de ruși și acționează de conivență cu Moscova.

Nunes și alți Republicani au acuzat FBI că a ascuns informații care demonstrau că dosarul Steele nu avea nicio credibilitate, pentru a obține un mandat de urmărire vizându-l pe Carter Page, membru important al echipei de campanie a lui Donald Trump.

Citiţi şi:

Sistemul de vot utilizat în statele-cheie, care au dat ‘erori’ în defavoarea lui Trump, are legături strânse cu familia Clinton și Nancy Pelosi

Rusia intră în show-ul alegerilor din SUA și consideră că au fost fraudate

yogaesoteric

19 noiembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More