Belgienii taie copaci ca refugiații să nu aibă unde să se ascundă

 

Agenția flamandă responsabilă de administrarea autostrăzilor a recunoscut că taie copacii de pe autostrada E313 ce face legătura dintre Germania, Țările de Jos, Belgia și Marea Britanie ca refugiații să nu se mai poată ascunde.

După indignarea cetățenilor pe twitter, agenția și-a cerut scuze, dar nu pentru că a tăiat copacii, ci pentru că a făcut-o în perioada de igienizare a arboretelui.

În ultima vreme jurnaliștii au început să raporteze din ce în ce mai des jocul de-a șoarecele și pisica dintre poliția belgiană și refugiații care trăiesc în condiții mizerabile de-a lungul autostrăzilor belgiene, încercând să ajungă în Marea Britanie.

Atmosfera anti-refugiați este alimentată si de discursurile lui Theo Francken, naționalistul flamand secretar de stat pentru probleme de migrație și azil politic, care a declarat că bărcile care ajung în Grecia trebuie trimise înapoi.

Tot el a declarat că Bruxelles-ul a fost „curățat” după ce aplicanții pentru azil politic ce locuiau pe străzile orașului au fost adunați și predați poliției sudaneze.

Flandra este regiunea din UE cu cea mai mică suprafață de pădure. Funcția acestor copaci tăiați era de a oferi o protecție minimă împotriva noxelor degajate pe autostradă.

Belgia este cunoscută pentru încălcarea standardelor de calitate a aerului, iar în prezent există un nou val de indignare datorat faptului că o persoană moare în fiecare oră în Belgia doar din cauza poluării aerului respirat.

Belgia se află pe locul doi în clasamentul țărilor din Europa cu cea mai proastă calitate a aerului, după Muntenegru.

Citiți și:

Distrugerea rapidă a Europei prin migraţia ce a fost dictată de globalişti

Viktor Orban: «Imigrația necontrolată nu ține deloc de drepturile omului, ci e o chestiune de securitate»

 

yogaesoteric
4 martie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More