Benjamin Fulford – crearea noii religii planetare şi Noua Ordine Mondială ar urma să fie implementate de la 1 mai 2016

 
Evenimentele se derulează foarte rapid pe măsură ce ordinea mondială postbelică îşi continuă colapsul, iar lupta pentru ce să fie pus în loc continuă cu furie.
 
Benjamin Fulford vine cu noi dezvăluiri din culisele tenebroase ale puterii, așezând într-o altă perspectivă evenimente derulate în lume în ultima perioadă:
Cel mai important eveniment recent a fost prima întâlnire din ultimii 962 de ani între un papă şi un patriarh ortodox rus. Cel mai ciudat aspect în legătură cu acest eveniment poate fi văzut în fotografia acestei întâlniri care a fost expusă de Vatican, și care prezintă simbolul alcătuit dintr-un craniu şi două oase încrucișate exact în centru, între cei doi reprezentanţi religioşi.
 
 

Simbolul care apare între Papa și Patriarhul rus seamănă izbitor cu acela al organizației secrete sataniste Skull & Bones
 

Surse din loja francmasonică P2, oamenii care dau ordine Vaticanului, susțin că craniul şi oasele sunt doar un simbol al renaşterii. În acest caz, imaginea arată faptul că atât Papa, cât şi patriarhul cred că Mesia a revenit, afirmă în continuare acele surse. Totuși, surse din CIA consideră că adevăratul motiv pentru care Papa era nerăbdător să îl vadă pe patriarh este că Vaticanul doreşte protecţie militară rusă pentru a-şi asigura supravieţuirea. În același timp, surse ruse afirmă că cei doi reprezentanţi au semnat un „memorandum secret internaţional despre crearea unei noi religii planetare şi Noua Ordine Mondială”, şi că acesta va fi implementat de la 1 mai 2016.

Vaticanul simte probabil o anumită urgenţă de a anunţa ceva nou, deoarece sistemul financiar bazat pe datorii, al cărui controlor secret a fost tot timpul, colapsează în mod vizibil. Trei surse americane diferite, una din Pentagon şi două din CIA, spun că purtătorul de cuvânt al guvernului corporatist american, Barack Obama, înfruntând colapsul sistemului bancar american, s-a întâlnit în California cu reprezentanţi ai familiei Rothschild şi cu reprezentanţi chinezi pentru a cere permisiunea de a devaloriza dolarul american. I s-a spus NU, deoarece majoritatea dolarilor americani nu sunt acum deţinuţi de americani, iar restul lumii nu doreşte să-și vadă banii câştigaţi cu greu devalorizaţi. Lui Obama i s-a refuzat de asemenea orice nouă finanţare pentru guvernul său corporatist.

Acest refuz a declanşat un conflict serios în interiorul structurii de putere americane între o facţiune care doreşte restabilirea Republicii Statelor Unite ale Americii şi una care vrea să menţină status quo-ul. Ca parte din această luptă, judecătorul Curţii Supreme de Justiţie din SUA, Antonin Scalia, a fost ucis prin intermediul unui atac de cord indus, spun surse din CIA. Declaraţii de presă oficiale au confirmat că nu s-a realizat nicio autopsie şi că trupul său a fost rapid trimis la crematoriu.

Surse din Pentagon spun că Antonin Scalia a fost ucis deoarece se opunea acordului de la Paris referitor la taxa de carbon legată de „încălzirea globală” şi deoarece el a susținut revenirea la republică şi la loialitatea faţă de Constituţia SUA. Înlocuirea lui Scalia cu un judecător mai docil va face Curtea Supremă să voteze cu o majoritate de 5 la 4 taxa de carbon şi legi referitoare la neîmpiedicarea imigraţiilor, controlul armelor etc.

Judecătorul Antonin Scalia, catolic de origine italiană, a murit în Texas, locul natal al clanului Bush, chiar în perioada în care papa Francisc făcea o vizită în Mexic încercând să asigure o stopare a veniturilor din droguri pentru facţiunea nazistă Bush-khazară. Mai multe surse afirmă că şeful justiţiei americane, John Roberts, de asemenea catolic, abia a supravieţuit unei tentative de asasinat la începutul lunii februarie 2016.

În plus față de toate acestea, surse din CIA afirmă că liderul găştii Bush/Clinton, Hillary Clinton, a fost deja inculpată în secret, iar lui Bill Clinton „i s-au mai dat doar câteva luni de trăit ca urmare a unei afecţiuni cerebrale”.

De asemenea, asupra Departamentului Securităţii de Stat controlat de mafia khazară s-a realizat un atac electronic în urma căruia detalii privind viaţa privată a 10.000 de angajaţi ai acestuia au fost luate şi date Pentagonului şi celor buni (care lucrează pentru popor) din serviciile secrete. Această acţiune a fost parte din pregătirile pentru un război civil care ar putea urma declaraţiei de faliment a guvernului corporatist al SUA, au relatat surse din Pentagon.

În aceeași ordine de idei, banca Wells Fargo şi-a antrenat staff-ul pentru un „scenariu de urgenţă”, în care vor închide filiale şi vor permite ca doar câte trei oameni să intre odată, sub supravegherea gărzilor înarmate, spun sursele. Între timp, FEMA (Federal Emergency Management Agency – Agenția Federală pentru Administrarea Situațiilor de Urgență) se pregătește pentru un colaps al sistemului bancar.

Mafia khazară a pus în circulaţie poveşti înfricoşătoare referitoare la golirea rafturilor de la supermarket-uri şi crize de hrană cu scopul de a şantaja populaţia SUA pentru a se supune.

Cu toate acestea, susţinători ai restaurării Republicii au un plan alternativ care implică anularea datoriilor, returnarea bunurilor furate populaţiei şi emiterea unei noi monede a SUA pentru înlocuirea instrumentului de sclavie prin datorie a mafiei khazare denumit „dolar american”. Într-un asemenea scenariu, SUA ar declara că nu este obligată să plătească datoria internaţională de neplătit a guvernului corporatist falimentar pe care îl va fi înlocuit.

Pe de altă parte, facţiunea khazară din SUA vrea să interzică banii lichizi şi să introducă dobânzile negative. Credinţa că dobânzile negative vor stimula economia reală provine de la falsa idee că hârtia şi numerele din computere, numite „bani”, sunt un substitut pentru realitate. Din acest punct de vedere, dobânzile negative ar forţa oamenii să cheltuiască banii cu scopul de a nu îi pierde şi astfel ar stimula economia. În lumea reală, însă, oamenii ştiu că dacă îşi pun banii în bancă vor dispărea, astfel că îi scot şi îi ţin ca şi bani lichizi sau cumpără aur, argint, sau orice altceva care există în realitate şi care nu va dispare prin şmecherii bancare făcute pe computer.

Citiţi şi:

Răul din societatea de azi a fost programat pas cu pas cu mult timp în urmă

10 metode insidioase prin care omenirea este cel mai adesea manipulată fără să-şi dea seama

SUA – țara unui singur partid, al afacerilor de tot felul și al marilor corporații


 

yogaesoteric
8 aprilie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More