Benjamin Fulford: «Din culisele negocierilor ce se desfăşoară la cel mai înalt nivel»

Comunicat din data de 31 ianuarie 2012

 

Motivul pentru care mulţi dintre escrocii și criminalii care fac parte din Consiliul  Federal Reserve nu au fost încă arestaţi este faptul că structurile vechiului sistem, precum şi conexiunile dintre ele, trebuie să fie păstrate, până când sunt definitivate pregătirile finale pentru  trecerea radicală la un nou sistem. De exemplu, o propunere din Asia, ce se află acum în curs de negociere, solicită ca 10 milioane de yeni (aproximativ 125.000 dolari SUA) să fie alocaţi fiecărui om de pe Pământ, ca „subvenţie” individuală. Pentagonul, de asemenea, face propuneri radicale pentru o modificare completă a modului în care oamenii interacţionează unii cu alţii şi cu natura. Concluzia principală la care s-a ajuns la cel mai înalt nivel este faptul că vechiul sistem financiar din Occident a fost în realitate o mare farsă, folosită de cabala malefică secretă (francmasoneria mondială), pentru a menţine omenirea înrobită şi aservită ei. Suntem acum pe cale de a deveni cu adevărat liberi, în moduri care vor depăşi aşteptările cele mai optimiste ale celor mai mulţi oameni. Va exista însă o muncă destul de  grea la început, înainte ca acest mod de viaţă să devină realitate.
 
Propunerea care a fost transmisă de Societatea Dragonul Alb consiliului bătrânilor întelepţi din Asia este aceea de a se  crea o nouă organizaţie, „meritocratică”, înţelept structurată, care ar urma să fie înfiinţată în apropierea orasului Tenri, la sud de Osaka. Numele  propus pentru această organizaţie este „Investiţii pe termen lung pentru toată lumea” sau, pe scurt, LIFE (“Long-term Investments For Everyone”).
Negocierile pentru  unificarea Peninsulei Coreene cu Japonia şi mutarea capitalei acestei noi entităţi în aceeaşi regiune decurg, de asemenea, fără probleme. Putem confirma faptul că „victima japoneză răpită” Megumi Yokota este mama liderului nord-coreean Kim Jong-un. Kim a fost de acord să accepte unirea dintre dinastia de Nord şi cea de Sud, în schimbul unui post ceremonial, pe care să îl deţină în urma acesteia. Poate că în acest fel el va deveni un simbol al unităţii.
 
Finanţarea iniţiată de LIFE, care urmează să fie susţinută cu aurul provenit din Asia de Vest, precum şi cu alte active istorice, poate ajunge la 7.000 de trilioane de yeni sau, după cum s-a menţionat mai sus, aproximativ 125.000 dolari pentru fiecare persoană. Banii vor fi acordaţi sub formă de servicii de dezvoltare, cum ar fi irigaţii, sisteme de canalizare, instalaţii de desalinizare, protejarea naturii, ferme piscicole etc.. Cei care vor lucra pentru LIFE vor beneficia de salarii generoase şi vor primi sancţiuni extrem de severe în caz de corupţie.
 

LIFE nu va fi singura organizaţie importantă în ceea ce priveşte planificarea viitorului, cuprinsă în propunerea Societăţii Dragonului Alb. British Commonwealth (ce cuprinde 1,8 miliarde de membri), va urmări să aibă o dezvoltare independentă, proprie. Această organizație va trebui probabil să fie iniţial condusă de o persoană care să fie numită din rândul hindușilor, pentru a se compensa în acest fel atitudinea rasistă pe care britanicii au avut-o în trecut față de aceștia. Sursa de finanţarea a acestei organizaţii va proveni din active istorice din aur, multe dintre ele de origine hindusă.
 
Biserica Catolică şi Banca Vaticanului urmăresc, de asemenea, să aibă o agenţie de planificare creştină controlată de creştini autentici, pentru cei 1,2 miliarde de membri pe care îi au și să elimine complet toate persoanele cu orientare malefică, satanică, care mai activează în cadrul acestora.
 
Grupuri similare independente, cum ar fi chinezii, musulmanii, africanii şi naţiunile baştinaşe vor putea, de asemenea, să-şi planifice fiecare în mod independent viitorul. În plus, Organizația Naţiunilor Unite va trebui să fie radical restructurată, în scopul de a face din ea un adevărat reprezentant al umanităţii, încetând în felul acesta să mai fie un instrument al imperialismului occidental, aşa cum este astăzi.
 
Studii ale Pentagonului, cercetări antropologice şi studii de guvernanţă corporatistă arată că cele mai bune hotărâri se iau atunci când numărul factorilor de decizie este de 6-9 persoane. Aceasta este şi dimensiunea familiei tradiţionale care conducea în vechime triburile vânătorilor sau ale culegătorilor. Analizând diferitele moduri de guvernare şi organizare a societăţii de-a lungul istoriei şi modul în care au funcționat ele, s-a ajuns la concluzia că ar fi bine ca un sinod format din bătrâni înţelepţi să fie „inima” Consiliului de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite. Sugestia societății Dragonul Alb este ca pentru aceasta să fie selectat câte un reprezentant din fiecare dintre următoarele grupe de state: Africa, China, Asia de Est, India, America de Nord şi de Sud, Europa, inclusiv Rusia, lumea islamică şi din rândul aşa-ziselor „prime națiuni” (băştinaşii). Acest grup de 8 persoane ar putea funcţiona ca un consiliu consultativ de urgenţă care să se ocupe de problemele ce afectează întrega populaţie. Grupul ar funcţiona pe baza regulii majorităţii. Fiecare regiune ar avea un drept de veto, iar acest veto ar fi limitat numai la regiunea respectivă. Naţiunile suverane constituite ca state vor continua să existe în aceeaşi formă, dacă nu vor exista acorduri voluntare de fuziune între ţări. Pentagonul, la rândul său, conform unei surse de rang înalt din interiorul agenţiei, a ajuns la un acord pentru a fuziona cu forţele militare chineze şi ruse, cu care să formeze o forţă globală de menţinere a păcii.


A fost acceptat, de asemenea, un acord pentru ca multe dintre corporaţiile controlate de Cabala Satanică Khazariană să fie divizate. Microsoft a fost menţionată în mod expres ca o companie care este necesar să-şi încheie activitatea, aşa cum se desfăşoară ea acum. Principalele corporaţii mass-media vor fi, de asemenea, „dezmembrate”. În conformitate cu această sursă, multe alte  corporaţii din top 100 (topul celor mai dezvoltate corporații din lume) vor fi împărtite, fiecare, în cel puţin 20 de unităţi mai mici.
 
Cabaliştii satanici malefici (ce fac parte din francmasoneria mondială) care se mai află încă  în funcţii de conducere și în diverse funcţii importante în  ţările G5, vor fi excluşi din noul sistem financiar. Dacă va fi necesar, Pentagonul îi va închide atât pe Illuminati cât şi pe nazişti, pentru a exista certitudinea că aceștia nu vor mai crea probleme.
 
În SUA, de asemenea, va fi realizat un studiu detaliat despre ceea ce s-a petrecut în ultimii 100 de ani, de când a fost înfiinţat Consiliul Rezervei Federale şi, ca urmare a acestei iniţiative, o mulţime de fonduri furate vor fi returnate proprietarilor de drept. O mulţime de miliardari vor deveni peste noapte simpli cerşetori, în cazul în care se constată că au trăit de pe urma fondurilor furate. Şi o mulţime de oameni săraci vor putea brusc să trăiască în casele proprii, liberi și fără povara unui credit ipotecar abuziv.

Inutil să mai spun că retehnologizarea şi restructurarea planetei nu este o sarcină uşoară. Există o mulţime de detalii care trebuie să fie puse la punct înainte ca un anumit eveniment să fie anunţat publicului. De asemenea, trebuie să fim în alertă extremă pentru orice atacuri satanice  teroriste, ce pot fi lansate în ultimul minut de cabala malefică, care vizează împiedicarea eliberării oamenilor buni de pe această planetă din jugul dominației.
Cu toate acestea, nu există niciun fel de îndoială: conducătorii satanişti ai acestei planete vor fi învinşi. Va fi pace în lume, se va pune capăt sărăciei şi se va stopa definitiv distrugerea mediului. Omenirea va fi în sfârşit liberă şi prosperă.

Vă prezint în continuare o listă cu idei noi ce se doresc a fi implementate în viitorul acestei planete, pe care am primit-o de la o sursă din Pentagon. Ea a fost concepută de Jim Channon şi reflectă un mod nou de funcționare ce va prinde viaţă pe această planetă atunci când umanitatea va păşi în noua eră.

Doisprezece realități ale următorului deceniu

 

Oportunităţi care apar la orizont:
1. Companiile petroliere vor trebui să-şi dea seama că sunt companii care transportă lichide şi că e cazul să înceapă să ducă apă proaspătă în locurile de pe planetă unde aceasta este insuficientă.
 
2. Marile companii de inginerie responsabile de creşterea nivelului apelor vor trebui să conceapă şi să realizeze canale care să ducă apa în exces în şesurile aride din interiorul continentelor, unde este nevoie de ea.
 
3. Forţele militare naţionale de pe planetă vor trebui să fuzioneze pentru a forma echipe de securitate şi de restabilire a naturaleţii şi armoniei în pădurile Pământului, în flora și fauna planetei, în bazinele hidrografice şi mai presus de toate a biosferei.
 
4. Şcolile vor trebui să-și transforme complet programa pentru a începe să-i învețe pe copii lucruri practice, cu acevărat utile, creatoare, care vor lua în considerare preocupările și talentele cu care este înzestrat fiecare în parte. Un nou mod de raportare la natură și de relaționare cu ea va fi o latură importantă a noii educații.
 
5. Universităţile vor avea la bază ştiinţa evoluţiei şi elevării conştiinţei, un mod de gândire vizionar şi vor fi inspirate de forţa vieţii pline de inteligenţă creatoare. Programele lor de studii vor fi apoi structurate pe baza experienţei dobândite în urma cercetărilor.
 
6. Guvernele vor trebui să facă decentralizări în bioregiuni şi să reorganizeze unităţile militare, elevii, pompierii etc., generând adevărate „oaze de hrană” în toate locurile disponibile, pentru a realiza astfel o securitate alimentară completă  la nivel mondial.
 
7. În cartierele orașelor va trebui să existe o mai mare varietate de soluţii în ceea ce priveşte producerea de energie, pentru ca ele să poată fi total independente din punct de vedere energetic, dar nu complet separate de reţeaua de alimentare.
 

8. Democraţia va avea la bază internetul, pentru ca oamenii să poată participa activ la îmbunătățirea vieții comunității regionale şi pentru ca toată lumea să poată avea acces la sistemului global de informaţii web, în vederea optimizării vieţii locale.
 
9. Căile ferate, aeroporturile şi depozitele vor conlucra în strânsă legătură unele cu altele, pentru a se putea lansa misiuni de salvare la nivel mondial cu livrare cât mai rapid posibilă a celor necesare, oriunde pe planetă către zonele de urgenţă, în doar câteva ore de la un petrecerea unui dezastru.
 
10. Populaţia globului va ajunge să aibă o identitate clară, unificată şi va dobândi puterea politică preemptivă de a dezafecta arsenalul nuclear, eliminând astfel dezbinarea generată de frică și oferind în acelaşi timp linii de producții aternative complexului militar industrial.
 
11. Va trebui să acceptăm ideea că este mult mai probabil să existe și alte forme de viaţă în univers, decât să nu existe şi să ne pregătim pentru beneficiile reale şi minunate care vor apărea în urma contactului cu civilizaţiile extraterestre binefăcătoare.
 
12. Va trebui să îmbrăţişăm un nou nivel de conștiință, de o profundă simplitate şi să reintroducem creativitatea ca înlocuitor pentru lucrurile inutile şi divertismentul sec și haotic existente la ora actuală pe planeta noastră.

Sursa:


http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2012/01/weekly-geopolitical-news-and-analysis20120130.html 

Citiţi şi:

O ştire de ultimă oră pe care a transmis-o Benjamin Fulford în data de 5 decembrie 2011

Un ultimatum din Orient către societatea secretă a «Iluminaţilor» (1)

yogaesoteric

10 februarie 2012

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More