Bilanţ Donald Trump

„Clovnul” de la Casa Albă…

„Clovnul” de la Casa Albă tocmai a negociat patru acorduri de pace în Orientul Mijlociu, ceea ce 71 de ani de intervenție politică și război fără sfârșit nu au produs.

„Clovnul” de la Casa Albă este primul președinte care nu a implicat Statele Unite într-un război în străinătate de la Eisenhower încoace.

„Clovnul” de la Casa Albă a avut cel mai mare impact asupra economiei, a adus locuri de muncă și a redus șomajul negrilor, latino și nativilor cauzat de un alt președinte…

„Clovnul” de la Casa Albă a dezvăluit corupția profundă, răspândită și pe termen lung în FBI, CIA, NSA și în partidele republican și democrat.

„Clovnul” de la Casa Albă a făcut NATO să prospere și a lăsat partenerii alianței să înceapă să își plătească singuri costurile.

„Clovnul” de la Casa Albă a neutralizat nord-coreenii, împiedicându-i să dezvolte o altă putere nucleară, să trimită rachete în Japonia și să amenințe coasta de vest a Statelor Unite.

„Clovnul” de la Casa Albă a transformat relațiile cu chinezii, a readus sute de companii în Statele Unite și a reînviat economia. Bravo!

„Clovnul” de la Casa Albă a finalizat numirile a trei judecători ai Curții Supreme și a aproape 300 de judecători federali.

Același „clovn” din Casa Albă a redus impozitele, a mărit rambursarea standard IRS, determinând ca piața de valori să crească la niveluri record, care influențează benefic pensiile a zeci de milioane de cetățeni.

Acest „clovn” din Casa Albă a expus pedofilia pe scară largă a guvernului și Hollywoodului, expunând traficul sexual al minorilor din întreaga lume.

„Clovnul” de la Casa Albă funcționează gratuit și a pierdut peste două miliarde de dolari din propriii bani în serviciu – și a făcut toate acestea și multe altele în ciuda opoziției celor amenințați pentru că sunt expuși drept criminali.

Am înțeles, nu-ți place de clovn. Mulți dintre voi îl urăsc și îl disprețuiesc. Este un om deștept. El slujește poporului american și continuă să slujească tuturor. Ce poti face altceva decât să-l poreclești și să râzi de el în timp ce iei virusul chinezesc?

Și vă rog să-mi spuneți ce a realizat Biden în cei 47 de ani de mandate.

Voi aprecia oricând un „clovn” în schimbul mincinoșilor ipocriți si corupți.
Nu-mi pasă dacă îmi place persoana lui, nu știu dacă voi dori să beau o bere cu el, dar prefer un lider puternic care nu se teme să dea cu pumnul în masă. Nu am nevoie de o figură de tată – am deja una. Nu am nevoie de un mentor – asta sunt Hollywood și CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS și The New York Times.
Nu am nevoie de cineva care să mă ajute, dar nici nu vreau un obstacol sau un monstru de mlaștină, corupt, senil și dement.

Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Donald J. Trump – cel mai iubit președinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

Autor: Guy Johnson

Citiţi şi:

Adevăratul Donald Trump

Adrian Onciu: De ce românii au nevoie de Donald Trump ca de aer

yogaesoteric

22 noiembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More