BINE FACI, BINE GĂSEŞTI


Un taximetrist a oprit odată să-l ajute pe șoferul lui Trump să repare o pană, iar după câteva zile soția șoferului are parte de cadoul vieții ei!


Această întâmplare a avut loc în anul 1993.

Într-o noapte, un tânăr rus care locuia în New York și lucra ca șofer de limuzină, trecea pe Garden State Highway (șoseaua care duce în Atlantic City) și a observat o limuzină parcată. Aceasta arăta exact ca cea a eroului nostru, dar era avariată, cu un cauciuc dezumflat. Bărbatul putea să meargă mai departe, fără să se oprească, doar primise o comandă, însă el nu a putut să-l ignore și să nu-l ajute pe colegul său.

Tânărul șofer s-a oprit, l-a ajutat pe colegul său american să monteze cauciucul de rezervă și a observat cum pasagerul singuratic al limuzinei care făcuse pană urmărea cu mult interes ceea ce se petrecea și acțiunile altruiste ale omului păsător.
– De ce îl ajuți? – a întrebat pasagerul.
– Este ceva firesc să te oprești ca să ajuți un om aflat în necaz. Pe drum este necesar să ne ajutăm unul pe altul – a răspuns eroul istoriei noastre.

Șoferii și-au luat rămas-bun, și-au strâns mâinile și au plecat, fiecare grăbindu-se să-și îndeplinească sarcina sa.

***

De obicei, pe limuzine sunt inscripționate datele companiei proprietarului, pentru reclamă, sau un număr de telefon. De aceea, pasagerii îi pot găsi cu ușurință pe șoferi.

Cât de mare a fost uimirea eroului nostru când peste două zile, când s-a întors acasă de la serviciu, a găsit-o pe soția sa uluită și rămasă complet fără cuvinte. Ea ținea în mâini o scrisoare de la bancă în care era un aviz scris în limbajul sec al funcționarilor: „Mortgage-ul (creditul ipotecar) dumneavoastră pentru casă a fost achitat complet”.

Au început să caute cine este „vinovatul”. Au aflat.

Pasagerul limuzinei avariate era Donald Trump. Ceea ce nu spune presa, este că Trump a fost un filantrop de a lungul timpului, făcând foarte multe donații oamenilor.

Citiți și:

Trump a avertizat că vaccinurile antigripale sunt cea mai mare înșelătorie din istoria medicinei!

Vă place Trump? Un președinte american – nici cel mai bun, nici cel mai rău

 

yogaesoteric
21 ianuarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More