Biosenzor de hidrogel: Nanotehnologia implantabilă care va fi utilizată în vaccinuri

 

Un biosenzor de hidrogel implantabil, realizat prin intermediul unei companii din Silicon Valley finanțată de DARPA – Gates, este pregătit pentru a fi folosit în viitoarele vaccinuri (posibil şi împotriva covid).

Departamentul Apărării din SUA și Fundația Bill și Melinda Gates au colaborat cu Profusa, o companie din Silicon Valley, pentru a dezvolta o piesă de nanotehnologie realizată din hidrogel (similar cu o lentilă de contact moale) care poate fi injectată și implantată sub piele folosind un vaccin ca sistem de livrare.

Acest senzor (sau mai exact biosenzor), mai mic decât dimensiunea unui bob de orez, s-ar contopi efectiv cu trupul. Fiind un dispozitiv de nanotehnologie, acesta s-ar conecta la rețeaua wireless, Internetul obiectelor (IoT – Internet of Things) prin intermediul reţelei 5G și ar transmite autorităților informații despre dumneavoastră și trupul dumneavoastră, şi de asemenea va putea și să primească informații.

Un articol apărut în publicația DefenseOne informa deja încă din martie 2020 că biosenzorul urma să obțină aprobarea FDA (Food and Drug Administration) la începutul anului 2021.

Biosenzorul de hidrogel va emite o serie de semnale

Articolul din DefenseOne prezintă proprietățile și capacitățile biosenzorului de hidrogel:
Senzorul are două părți. Una este reprezentată de o fibră de 3 mm de hidrogel, un material a cărui rețea de lanțuri polimerice este utilizată în unele lentile de contact și alte implanturi. Introdusă sub piele cu o seringă, fibra include o moleculă special concepută care trimite un semnal fluorescent în afara trupului atunci când organismul începe să se lupte împotriva unei infecții. Cealaltă parte este o componentă electronică atașată la piele. Trimite lumină prin piele, detectează semnalul fluorescent și generează un alt semnal pe care purtătorul îl poate trimite unui medic sau către o pagină web etc. Este ca un laborator de sânge pe piele care poate prelua răspunsul trupului la boală înainte de prezența altor simptome, cum ar fi tusea.”

Profusa este o altă companie din Silicon Valley care are legături cu Complexul Industrial Militar din SUA. Pe site-ul web, se laudă că „este pionierul biosenzorilor integrate în țesuturi pentru monitorizarea continuă a chimiei trupului”.

Fie că este vorba de marile companii de tehnologie precum Google, Facebook sau Twitter, sau de jucători mai mici precum Profusa, Armata SUA și Silicon Valley sunt unite într-un mod profund și formează o parte importantă a NWO (Noua Ordine Mondială).

DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), agenția însărcinată să proiecteze noi tehnologii letale exotice pentru a înrobi și ucide tot mai mulți oameni, a finanțat și Profusa în 2011 și continuă să lucreze îndeaproape cu această companie. Profusa este legată și de Fundația Bill și Melinda Gates, ceea ce nu este surprinzător; eugenistul și avocatul depopulării Gates a orchestrat aproape singur această falsă pandemie. Vă amintiți că Gates a finanțat Colegiul Imperial din Londra ale cărui modele matematice ridicole prognozau o nenorocire, estimări care – din fericire – nici măcar nu s-au apropiat vreodată de realitate.

Conform acestui articol apărut pe portalul mddionline.com, Profusa efectuează în prezent un studiu în colaborare cu Colegiul Imperial. Site-ul web Profusa precizează: „În loc să fie izolați de trup, biosenzorii funcționează complet integrați în țesuturile trupului – fără niciun dispozitiv metalic sau electronic, depășind astfel strădaniile organismului de a-l respinge. Până în prezent, biosenzorii injectați au funcționat timp de patru ani. Mai mic decât un bob de orez, fiecare biosenzor este o fibră flexibilă de aproximativ 5 mm lungime și jumătate de milimetru lățime, compusă dintr-un material poros care induce creșterea capilară și celulară din țesutul înconjurător. Hidrogelul este legat de molecule fluorescente emițătoare de lumină care semnalizează continuu proporțional cu concentrația unei substanțe chimice din trup, cum ar fi oxigenul, glucoza sau alte biomolecule de interes.”

Invadarea trupului uman cu obiecte sintetice străine, de nanotehnologie

Profusa dorește să cunoască chimia întregului trup – nivelurile de oxigen, de glucoză, al hormonilor, ritmul cardiac, ritmul respirator, temperatura trupului, cu intenția (nedeclarată) de a se extinde şi în alte arii, de cunoaștere a ciclului menstrual (dacă ești femeie), a vieții tale amoroase, a emoțiilor tale și multe altele – și apoi dorește să transmită toate aceste informații către un fel de autoritate medicală deși, desigur, este evident că aceste date vor ajunge în final în mâinile conspiratorilor noii ordini mondiale, care le vor folosi pentru a manipula masele.

Profusa a emis acest comunicat de presă: Senzorii corporali injectabili care transmit chimia personală către un telefon mobil, mai aproape de realitate în anul 2018. Compania perfecționează arta pirateriei trupului uman, păcălindu-l să accepte materiale sintetice și obiecte deghizate, astfel încât să nu fie recunoscute ca elemente străine.

Citiți și:
Klaus Schwab, ‘părintele’ FEM, despre cipuri implantabile: Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice
Cercetătoarea de la Harvard care «pune» organele umane pe cip: «Modul în care dezvoltăm medicamente noi este prea costisitor» VIDEO
Doctor francez despre vaccinul anti-covid de la Pfizer: N-am văzut niciodată o frecvență atât de ridicată de efecte secundare la un vaccin!

 

yogaesoteric
1 aprilie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More