Botniță pentru oameni și informații: Informațiile neagreate de sistem sunt etichetate «teoria conspirației», «fake news» și sunt cenzurate (II)

Citiţi prima parte a articolului 

Impactul economic și social

Indiferent de milioanele de oameni care şi-au pierdut locul de muncă, au dat faliment sau şi-au văzut mijloacele de trai distruse, a fost păstrată teroarea! Decese cauzate la nivel mondial de foamete și de lipsa de speranță – precum și de alte boli (de exemplu, cancer, insuficiență cardiacă, diabet etc.) netratate din cauza isteriei coronavirus impuse de autorități – depășesc cu mult numărul deceselor globale cauzate de covid-19 (care se bazează pe estimări manipulate de autorități).

Nu aveți voie să criticați și nici să interogați autoritățile, este obligatorie respectarea ordinelor emanate de autoritate. Dacă totuşi criticați sau întrebați, sunteţi condamnat pentru răspândirea de „fake news” sau etichetat instant ca adept al „teoriei conspirației”. Dar atunci, oare cum pot fi clasificate minciunile, ingineria socială și blocajele forțate impuse de „autorități”? Intră ele în categoriile fake news sau conspirații – sau ambele?

Tratamentul covid-19. Vaccinul nu este necesar

Un vaccin nu este absolut necesar pentru a lupta împotriva virusului!

China a ținut covid-19 sub control fără a avea un vaccin, recurgând într-o mare măsură la medicamente ieftine care existau deja, cum ar fi hidroxiclorochina (folosită de 60 de ani) pentru combaterea malariei, Interferon Alfa-2a dezvoltat de cubanezi sau alte combinaţii, precum şi preparate pe bază de plante din medicina tradiţională chineză.

Există, de asemenea, și soluția de dioxid de clor (CDS) a doctorului Andreas Kalckder, care este foarte eficientă nu numai în tratarea coronavirusului, dar și într-o mulțime de alte boli, dacă este administrată în mod corespunzător. Aceste tratamente simple și eficiente au fost blocate atât de autoritățile medicale, cât și de marile companii farmaceutice.

Nici măcar medicii nu au voie să le folosească și să le aplice pe pacienții lor, sub amenințarea cu pedeapsa. Acest aspect este în parte rezultatul puternicului lobby farmaceutic, condus de Vaccine Alliance – GAVI (Alianța pentru vaccinuri sau Alianța globală pentru vaccinuri și imunizare) și susținut de OMS și Fundația Bill și Melinda Gates, dar se datorează, în parte, și guvernelor noastre, care au pactizat cu un sector de sănătate public și privat ultra-corupt.

Medicii americani abordează dezinformarea covid:

Aceste grupuri de interese, de comenzile cărora ascultă OMS, urmăresc doar promovarea afacerilor lor de miliarde sau poate chiar de trilioane de dolari de producție a vaccinurilor, vaccinuri care nu au au fost suficient testate și rămân foarte controversate.

De fapt, mulți dintre cei care au fost incluşi în teste, în special cele derulate de compania farmaceutică Moderna din Seattle, care este susținută de Fundația Gates, s-au confruntat cu efecte secundare grave. Și culmea, vaccinul a apărut deja pe piață pentru aplicare pe scară largă. Iar Bill Gates susține că ar putea fi nevoie de cel puțin două injecții – nu doar de una – pentru a avea eficienţă. 

Să ne reamintim că Bill Gates este un adept al eugeniei, declarând în mod deschis că lumea este supraaglomerată şi „dacă facem o treabă bună cu vaccinurile, am putea reduce populația lumii cu 10-15%…” (discurs TED, în anul 2010). 

Vaccinuri

Părinţii, profesorii şi doctorii ar fi necesar să se gândească de două sau de trei ori înainte de a recomanda, sau chiar mai rău, de a obliga, copiii şi adulţii să se vaccineze împotriva covid. A se vedea dezastruoasele campanii de vaccinare desfăşurate de Fundaţia Gates, cu aprobarea OMS, de exemplu, în India, împotriva poliomielitei, sau în Kenya, cu un vaccin antitetanos modificat, pentru a steriliza tinerele femei.

A se vedea, de asemenea, dovezi ale leziunilor cerebrale la copii în urma vaccinul antigripal H1N1 în 2010
Multe persoane din Canada s-au îmbolnăvit după ce au primit vaccinul ArepanrixTD, împotriva H1N1. Acest vaccin, de asemenea, a ucis o fetiță numită Amina Abudu, ceea ce a dus apoi la un proces de zece ani împotriva GSK. Vaccinul a fost grăbit pe piață, iar fetiţa de cinci ani se număra printre milioanele de canadieni care au fost vaccinați, pe fondul temerilor răspândite cu privire la noul agent patogen. Cinci zile mai târziu, fratele mai mare al Aminei a găsit-o zăcând inconștientă în baia casei familiei din estul oraşului Toronto. Era moartă.

Este semnificativ faptul că Google, cu a sa „verificare a faptelor”, a eliminat toate referințele la aceste vaccinuri dezastruoase. 

Deoarece OMS sprijină această stare de fapt, iar guvernele din întreaga lume acceptă – ordinele superioare ale statului profund „dictează aceste reguli”. OMS este un fel de mesager. Aproximativ două treimi din OMS este finanțat din resurse extrabugetare de la grupuri de interese, precum industria farmaceutică, Fundația Gates și companiile de telecomunicații.

Dacă arătaţi care este adevărul, expunând o minciună sponsorizată de stat, sunteți automat etichetat ca răspândind teorii ale conspirației sau știri false. 

Manipularea datelor privind cazurile de covid, numărul de infectaţi, boli și ratele de deces este agresivă. Fiecare țară pare să concureze într-o „cursă” – cu cât sunt mai multe cazuri, cu atât mai bine, pentru că aceasta permite și justifică „autoritățile”, reprezentate de elitele înstărite, să strângă centura opresiunii, supravegherii și controlului social, ceea ce duce la militarizarea aplicării legii, ca în Statele Unite.

Rezistenţă

În data de 1 august 2020, la Berlin, 1,3 milioane de oameni (conform organizatorilor) au ieșit în stradă și au demonstrat împotriva politicilor represive și neconstituționale ale guvernului. Niciodată Berlinul nu a trăit un eveniment atât de impresionant. Mass-media i-a prezentat pe demonstraţi ca fiind de extremă-dreaptă, ca membri ai partidului AFD (neo-naziștii), pentru a reduce credibilitatea mișcării. Dar în zadar. Numeroase videoclipuri arată clar că persoane și familii întregi, cu copii și bunici, au participat la acest protest paşnic de la Berlin. Ei cer dreptate. În cele din urmă, Germania poate arăta calea pentru Europa.

La rândul ei, Olanda se confruntă cu cele mai grave proteste din ultimii 40 de ani, sute de oameni protestând față de restricţiile de circulație impuse în contextul pandemiei. Manifestanții, majoritatea adolescenți și tineri până în 30 de ani, au ieșit în stradă în cel puțin 20 de orașe.

Concluzii finale

Atunci când sistemul caută să sancționeze persoanele indezirabile, cele care urmăresc să informeze publicul larg despre ceea ce se petrece cu adevărat, atunci termenii „teoria conspirației” sau „fake news” sunt utilizați ca o armă. Oricine prezintă un adevăr bine documentat și analizat, confruntându-se cu propaganda susţinută din mass-media occidentală – anti-Rusia, anti-China, anti-Iran, anti-Siria, anti-Venezuela, anti-Cuba, anti-Coreea de Nord etc. – este foarte probabil să fie etichetat drept adept al „teoriei conspirației”.

Sau dacă cineva îndrăznește să pună la îndoială versiunea oficială asupra evenimentelor de la 11 septembrie. Sau dacă pune la îndoială utilitatea NATO și, în schimb, prezintă scopul real, agresiunea și natura războinică a organizaţiei, ce amenință în mod regulat și din ce în ce mai sever Estul, în special Rusia și China – atunci suntem etichetaţi drept „conspiraționiști”. 

Este nevoie de o adevărată mobilizare pentru a face oamenii conștienți de ceea ce se petrece în realitate, de planurile derulate în spatele crizei covid-19, de legătura între coronavirus, mişcarea Black Lives Matter (BLM), mișcarea Woke și protestele Antifa. Este necesar să recunoaștem că majoritatea acestor mișcări de protest sunt finanțate și co-sponsorizate de fundațiile corporative, fundațiile Ford, Rockefeller, Gates, Open Society și multe altele. 

Este de asemenea important să luăm aminte la apelul Forumul Economic Mondial pentru o mare resetare la nivel global (Great Reset) – ceea ce ar duce la un nou acord verde (capitalist) – un nou transfer de active de la grupuri cu venituri mici către miliardari.

Când începem să înțelegem tabloul de ansamblu, atunci înțelegem criza covid-19 și suntem la adăpost, feriți de minciuni. Avem toate elementele pentru a înțelege pe deplin drepturile noastre constituționale și fundamentale și pentru a le apăra.

Autor: Peter Koenig

Peter Koenig este economist și analist geopolitic. Este, de asemenea, specialist în resurse de apă și mediu. A lucrat timp de peste 30 de ani la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății în întreaga lume în domeniile mediului și apei. Ţine cursuri la universități din Statele Unite, Europa și America de Sud. Scrie în mod regulat pentru Global Research, ICH, New Eastern Outlook (NEO), RT, Countercurrents, Sputnik, PressTV, The 21st Century, Greanville Post, Defend Democracy Press, The Saker Blog și alte site-uri web. Este autorul lucrării Implosion – Un thriller economic despre război, distrugerea mediului și lăcomia corporativă – o ficțiune bazată pe fapte și pe 30 de ani de experiență în cadrul Băncii Mondiale în întreaga lume. 

Citiți și:

O perspectivă inedită dar lucidă și inteligentă asupra cauzelor profunde ale crizei ce a fost declanșată de coronavirusul COVID 19

Măsurile anti Covid sunt un plan eugenic de decimare a populației?

Marea Resetare: Conspirația ‘BBB – COVID’ iese la lumină

yogaesoteric

26 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More