Bulgaria: Retailerul german Lidl vinde pijamale bărbătești pe care scrie «Refuză normalitatea»

 

Retailer-ul german Lidl a atras atenția asupra sa în mod nedorit, după ce un client a sesizat că pe pijamalele bărbătești sunt inscripționate mesajele „Pune totul la îndoială. Refuză normalitatea”.

Cel care a sesizat mesajul este artistul Plamen Sivov, cunoscut muzician din țara vecină. „Este ceva foarte trist când trebuie să-ți cumperi niște pijamale cu un astfel de mesaj rebel, de la Lidl”, a scris el pe o rețea de socializare.

Nu este prima oară când Lidl este suspectată de transmiterea de mesaje ideologice prin produsele sale. Anul trecut, un scandal monstru a cuprins Grecia după ce s-a aflat că Lidl a cenzurat crucea de pe o biserică aflată pe ambalajele unui anumit iaurt.

Ulterior, cei de la Lidl au făcut același lucru și-n Italia: crucea unei biserici aflate într-un afiș de promovare folosit de Lidl a fost eliminată. Reacția edilului din micul orășel Dolceaqua a fost lipsită de echivoc: „Ați dat jos crucea de pe Biserica din Dolceaqua pentru a nu leza clientela voastră musulmană. Dacă aceste cruci vă deranjează atât de mult, puneți măcar o altă imagine, cu orice, cu un castel, dar vă rog, nu ne distrugeți țara!”


Citiți și:

SMINTEALA ȘI PROSTIA ÎȘI DAU MÂNA: Lidl a dat jos crucile de pe ambalajele iaurturilor grecești

PARE INCREDIBIL DAR ESTE ADEVĂRAT: Retailerul britanic John Lewis elimină etichetele «băieți» și «fete» de pe hainele pentru copii 
 

yogaesoteric
2 iulie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More