Ca să nu le scape, vaccinul HPV este administrat și băieților în Anglia

 

Guvernul Marii Britanii a decis că vaccinul împotriva papilomavirusului uman (HPV – Human papillomavirus) va fi administrat în Anglia şi băieţilor cu vârsta cuprinsă între 12-13 ani.

Vaccinul împotriva HPV este prezent de câţiva ani în toată lumea şi a fabricanții susțin că oferă protecţie împotriva acestui virus, responsabil pentru cele mai multe cazuri de cancer de col uterin.

Începând din acest an, autorităţile engleze se aşteaptă ca mii de băieţi să fie vaccinaţi anti HPV în fiecare an.

Această decizie aduce politica de sănătate engleză în conformitate cu cea din Scoţia şi Tara Galilor.

În ciuda reclamei intense care i se face, eficiența vaccinului este intens contestată pe plan internațional. Numeroase fete au fost sever afectate ca urmare a acestui vaccin, astfel că Japonia, de exemplu, a sistat recomandarea administrării acestuia.

Faptul că riscurile ridicate – dovedite – ale vaccinării cu Gardasil (vaccinul anti-HPV) nu îi pune pe gânduri pe responsabilii din sistemul sanitar englez, ci dimpotrivă, se decide să fie vaccinați și băieții, este un act criminal, care sfidează cel mai elementar bun-simț, și care arată că în spatele acestei vaccinări sunt cu totul alte resorturi decât protecția oamenilor.


Citiți și:

Lecții învățate în Japonia în urma reacțiilor adverse ale vaccinului Gardasil – O perspectivă a eticii medicale (I)

Adolescentele irlandeze i-au dat în judecată pe fabricanţii vaccinului Gardasil după ce s-au confruntat cu probleme pe termen lung cauzate de acesta

 


yogaesoteric
7 iunie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More