Calculele vacciniste dau cu virgulă

Într-una din emisiunile realizatorului Tudor Barbu, Adrian Streinu Cercel s-a exprimat extrem de limpede: „80% ne trebuie ca să fim foarte aproape de un impact major în limitarea ratei de transmitere a acestui virus”. Adică 80% din numărul total de cetăţeni ce trăiesc în România, de la nou născut şi până la cel mai bătrân.

Ei bine, la data la care Streinu Cercel emitea pe post aceste cuvinte, la acest procent nu s-ar fi putut ajunge nici dacă vaccinarea ar fi devenit obligatorie, deoarece copiii erau excluşi de la vaccinare.

Datele statistice relevă că, la începutul anului 2020, numărul copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 18 ani, care aveau domiciliul în România, a fost de 4,138 milioane reprezentând 18,7% din populaţie, potrivit datelor statistice puse la dispoziţie cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, conform Capital.

S-ar putea însă ca procentul de mai sus să fie mai mic decât cel real, căci la un procent de 18,7% ar rezulta un număr de circa 22 milioane de cetăţeni cu domiciliul în România. Dar cel mai probabil nu suntem atâţia între graniţele ţării, ţinând cont că ni se tot spune că sunt milioane de români în diaspora. Ca atare, cei peste 4 milioane de copii reprezintă, de fapt, un procent ce sigur sare bine de 20% din întreaga populaţie. Deci, la 80% vaccinaţi nu se ajunge nici dacă absolut toţi adulţii ar fi legaţi şi injectaţi cu japca.

Să lucrăm totuşi cu materialul clientului, adică să presupunem că procentul de 18,7% este chiar real. Vaccinarea nefiind (încă) cu japca, la acest procent se adaugă cei ce nu se pot vaccina (de exemplu, cei cu diverse alergii) şi nucleul dur de persoane ce se opun vaccinării şi care nu se vor injecta nici dacă statul va permite angajatorilor privaţi să-i discrimineze pe salariaţii nevaccinaţi. Iar acest total va depăşi, de asemenea, cu mult 20% şi iar vom fi departe de cei 80%.

Aceste calcule sunt pentru România, o ţară în care, din păcate, se nasc puţini copii. Sunt însă popoare care se situează cu mult mai bine la capitolul natalitate şi unde, firesc, procentul de copii este cu mult mai mare.

Evident că această întreagă aritmetică o cunoşteau păpuşarii încă de la început, când au stabilit că cei mici nu vor fi vaccinaţi. Ni s-a promis că se renunţă la restricţii după ce se va ajunge la procentul minune, atrăgându-ni-se însă atenţia că, până atunci, trebuie să purtăm masca, să păstrăm distanţare socială şi poate, ne aşteaptă şi un nou lockdown. Atunci, care-i ideea? Stau prost sforarii cu matematica?

Timpul a făcut lumină şi în această chestiune. Vaccinarea împotriva covid-19 a copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani ar putea începe în România din trimestrul al treilea al acestui an, adică în timpul verii, după cum a declarat recent medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare. Compania Pfizer anunțase cu doar câteva zile înainte că vaccinul său anti-covid este 100% eficient la copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani.

Aşadar, pentru a accepta ideea că ne vor pe toţi, cu mic, cu mare, vaccinaţi, ne-au servit povestea bucată cu bucată… deşi planul era clar stabilit de la început. Este limpede pentru orice care va fi următorul pas.

Citiţi şi:
De ce vaccinarea va fi de fapt obligatorie
Sinteză a instrumentelor internaționale care interzic vaccinările obligatorii – ‘Îndrăznește să aperi drepturile omului în timpul pandemiei!’

 

yogaesoteric
21 aprilie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More