Calendar zodiacal pentru cei sărbătoriţi astăzi

 


Yogaesoteric le oferă cititorilor săi un inedit cadou astrologic de ziua lor de naştere: o descriere a personalităţii lor în funcţie de data în care s-au născut. Începând cu primele zile ale zodiei Berbecului, vă invităm zi de zi să descoperim împreună ce anume le caracterizează pe fiinţele născute astăzi, care le sunt calităţile, punctele forte, precum şi punctelele slabe.

 
Fiecare fiinţă umană este unică în felul ei. Putem spune că doi oameni se aseamănă, dar niciodată ei nu vor fi identici. Această unicitate este generată de acţiunea combinată a aspectelor astrologice specifice momentului naşterii. Vom vedea în continuare cum ne influenţează Soarele, aflat în continuă mişcare prin diferite zodii, generând în universul lăuntric al fiinţei umane o serie de trăsături şi caracteristici specifice, care vor forma personalitatea fiecăruia. Mai apoi depinde doar de noi cum vom utiliza calităţile cu care suntem înzestraţi din naştere.

Calendarul zodiacal este realizat pentru fiecare zi a anului şi conţine informaţii despre personalitatea fiinţelor umane născute în acea zi precum şi calităţi, defecte şi sfaturi utile pentru a aprofunda înzestrările native şi a avea relaţii armonioase cu cei din jur.

 

yogaesoteric

martie 2007

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More