Candidat USR dorește EXTERMINAREA persoanelor care se opun vaccinării obligatorii. Urmașul lui Mengele în Senatul României

 

Adrian Wiener, candidatul USR la Primăria Arad, semna anul trecut un text controversat în care exprima o opinie foarte dură despre persoanele care se opun legii vaccinării obligatorii. Acesta îi cerea guvernului Dăncilă, care era la putere pe vremea aceea, să promulge o astfel de lege care ar fi strivit drepturile de bază ale poporului român.

„Vaccinarea este expresia medicală a altruismului. Ne vaccinăm atât pentru a ne proteja pe noi, cât și pentru a-i proteja pe cei cu care intrăm în contact, pentru a nu deveni o verigă într-un lanț epidemiologic care poate duce în final la moartea unui om”, scria acest mic doctor Mengele, care face parte în prezent din Senatul României. Cuvinte scrise în contextul banalei gripei de atunci, care răsună și mai tare astăzi în plină dictatură Covid.

Wiener este medic, ba chiar director la Spitalul de Psihiatrie din Arad, unde ținând cont de atitudinea sa nu se poate spune că nu are ce căuta.

„Gripa a făcut 29 de victime doar în luna ianuarie! În săptămâna 7-13 ianuarie 2019 s-au înregistrat la nivel național peste 1.150 cazuri de gripă clinică comparativ cu 80 cazuri înregistrate tot într-o săptămână în 2018, adică de 14 ori mai multe. USR solicită imperativ ministrului Sorina Pintea să declare epidemie de gripă, măcar în orașele sau județele cu cele mai multe cazuri confirmate, precum București, Constanța și Argeș, Arad, Olt. Se impune luarea unor măsuri urgente pentru a opri răspândirea gripei: instituirea unei celule de criză și o mai bună comunicare cu DSP-urile. Vom aștepta să moară peste 100 de oameni, așa cum s-a petrecut anul trecut?

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea nu face decât să ne spună, de câteva săptămâni încoace, că URMEAZĂ o epidemie, dar lipsesc campanii ale ministerului care să explice cetățenilor importanța imunizării anti-gripale și cum se face aceasta.

USR solicită coaliției PSD-ALDE-UMDR să deblocheze de urgență Legea Vaccinării, aflată de peste un an și jumătate în Parlament. Chiar dacă vaccinul antigripal nu este obligatoriu, mecanismele prezente în lege ne pot pregăti, ba chiar pot preveni o nouă criză. România se numără printre țările cu cea mai scăzută rată de vaccinare antigripală din Europa: 5,2%! Vă îndemnăm să vă vaccinați singuri, cumpărați vaccinul de la farmacii și aveți singuri grijă de voi și familiile voastre. Imunizarea nu pare să fie o prioritate pentru guvernul Dăncilă”, mai scria acesta.

Ce înțelegem din acest text? Că Adrian Wiener consideră că drepturile omului nu contează când e în joc „binele public”. Tot ce au făcut naziștii înaintea și în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost făcut pentru „binele public”.

Există însă o diferență uriașă între prioritizarea imunizării și instaurarea unei dictaturi medicale, aspect care se urmărește să se pună în practică în prezent.

Domnului Wiener nu i-a ajuns să semneze un astfel de text aberant, dar a participat activ la comentariile lăsate de cititori. Acesta a apreciat comentariul unui urmăritor care cere chiar EXTERMINAREA acestor „oameni periculoși pentru societate”, anume cei care se opun vaccinării obligatorii.

Dacă un om cu asemenea idei va ajunge să preia controlul Aradului, nu ar fi de mirare ca la marginea oraşului să se pună bazele unui nou Dachau sau Auschwitz…

Citiți și:

Un video dramatic: a fost medic pro-vaccinare până când un vaccin i-a ucis fetița 
FunVaxGate: Complotul globaliștilor de impunere a vaccinării obligatorii dezvăluie planul satanic de neutralizare a așa-numitei gene a lui Dumnezeu
Coronavirusul și Big Brother

 

yogaesoteric
9 septembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More