Care e aici manipularea? Au apărut deja persoanele de sex «non-binar», o altă invenție bizară progresistă…


Al treilea sex, introdus în documentele oficiale ale unei bănci din Marea Britanie


O bancă din Marea Britanie a devenit prima din lume care oferă a treia opțiune în ceea ce privește sexul clienților care apelează la o astfel de instituție, informează Business Insider, preluată de Agerpres.

Metro Bank a introdus în documentele sale oficiale dedicate clienților, alături de clasicele opțiuni în ceea ce privește sexul – masculin și feminin – varianta „non-binar”. Acesta este termenul folosit de indivizii care nu se identifică ca fiind nici bărbați, nici femei. De asemenea, banca a adăugat formula de adresare „Mx” (derivată din „Mr” – dl., „Mrs” – dna., „Ms.” – domnișoară), folosită de obicei de persoanele transsexuale sau de cele non-binare, care preferă să fie apelate cu pronume neutre din punct de vedere al genului.

Decizia a fost luată după ce o tânără de origine scoțiană, Kaelin Fanish, nu a reușit să-și deschidă un cont la Metro Bank deoarece aceasta nu avea decât două opțiuni în privința sexului, masculin sau feminin, iar ea nu se regăsea în acestea.
Kaelin Fanish a salutat decizia istorică pe care a catalogat-o drept „un pas mare înainte” pentru un sistem bancar care timp de 600 de ani nu a oferit decât două opțiuni în ceea ce privește sexul clienților săi.

Directorul de comunicare al Metro Bank a declarat pentru Buzzfeed UK că politica băncii este de a asculta clienții și că spre deosebire de unele situații în care lucrurile sunt „prea dificile pentru a face ceva în privința lor”, cazul de față „nu a fost, în mod clar, unul dintre ele”.

Urmând această „logică” bizară, dacă o femeie „se simte bărbat” și se poate „înregistra ca atare”, iar un „bărbat” care „se simte femeie” se poate înregistra ca „femeie” și să folosească de mâine toaleta femeilor împreună cu ele, ar fi normal și ca cei „care se simt porumbei” să se poată înregistra ca porumbei, nu-i așa?
Atunci unde este libertatea, dacă cei care se simt porumbei nu se pot înregistra ca porumbei? Alții se simt delfini, sau cel puțin așa declară… De ce să fie discriminați cei care se simt delfini?

Dincolo de discriminații închipuiți, alți cetățeni se simt discriminați pe bună dreptate, căci ei ar trebui să fie plătiți la aceeași muncă pe care o fac similar cu cei din țările Europei Occidentale. Și cu toate acestea, sunt plătiți de zece ori mai puțin decât un francez sau un german. Ei de ce sunt discriminați? De data aceasta în mod real?
Dar aceste cazuri reale nu-i interesează niciodată pe progresiști. Pe ei îi interesează cum să distrugă cât mai repede familia.

Și atenție, NU este vorba aici de cazurile biologice de hermafrodiți etc. De aceea progresiștii s-au gândit să-i învețe pe copiii mici din clase I-IV cum pot „să-și aleagă sexul ca să fie liberi cu adevărat”. De aceea au introdus în manualele de educație civică și de educație sexuală lecții noi de „alegere a sexului”. Idioțenia se numește „egalitate de gen” și „alegerea genului”. Nu-i mai spun egalitate între sexe cum ar fi normal să-i spună, ci au inventat cuvântul „gen”.

Până acum, unii au găsit că pot fi vreo 6 genuri, alții au găsit că ar putea fi 9… Lista de posibilități e nesfârșită, căci după manipularea progresistă poți fi exact ceea ce îți imaginezi că ești. Doar în privința alegerii sexului ți se dă „libertatea asta” căci mai ales acolo au progresiștii interesul să distrugă familia.

Ca să nu se încurce în atâtea genuri inexistente, Metro Bank din Marea Britanie a inventat 3 sexe: femei, bărbați și „non-binari”.

Cu ce categorie vă identificați?, vă întreabă progresiștii. Observați că nu aveți deloc opțiunea să vă identificați cu ceea ce sunteți de fapt.

Care este rostul mizerabilelor manipulări progresiste?
Se urmărește amestecul etnic forțat și distrugerea omogenității etnice ancestrale acolo unde ea mai există în Europa și în lume. De ce este nevoie de un amestec etnic forțat? Ca să se distrugă statele naționale și să fie absorbite într-o federație internațională.
Prin ce mijloace pot fi distruse și făcute să dispară comunitățile autohtone vechi de mii de ani care stau la baza multor state naționale?

1. Prin aducerea forțată a milioane de imigranți în locuri unde aceste majorități autohtone trebuie slăbite și distruse.
2. Prin „culturalizarea” autohtonilor la forme de conviețuire care să-i împiedece sau să le facă foarte dificil de a mai da naștere copiilor lor naturali și de a-și mai crește copiii naturali în tradițiile și în cultura lor milenară. Acest lucru se realizează prin:

a) Creșterea rolului statului în creșterea și educarea copiilor în locul părinților lor naturali. Prin instituții așa-zise de protecția copilului de tip Barnevernet, copii sunt luați de la părinții lor naturali pentru te miri ce și dați în grija altor familii nenaturale. Prin programa școlară care le bagă copiilor în cap mizeriile progresiste.

b) Inventarea a tot felul de forme alternative de conviețuire între sexe care sunt de natură să diminueze în timp numărul familiilor tradiționale și care sunt de natură să ducă la apariția și la creșterea a cât mai puțini copiii naturali.
Adopțiile și eprubeta vor trebui după mintea unora să deveni regula celor care vor să aibă copiii.

c) Alterarea identității sexuale în mintea copiilor încă de la cele mai fragede vârste. Dacă o fată „se simte băiat” ea se poate „înregistra ca băiat”, iar un băiat care „se simte fată” se poate „înregistra ca fată”. Acest lucru este încurajat să se producă din fragedă pruncie, tocmai pentru a nu mai apărea copii naturali. În acest fel fetele nu vor mai putea deveni mame pentru că se cred „băieți”, iar băieții nu vor mai putea deveni tați pentru că se cred „fete”.

Observați că toate aceste acțiuni și invenții ideologice progresiste nu sunt deloc întâmplătoare, nu sunt izolate, ci servesc unui singur scop (comun).

Este aceasta o mare crimă? Bineînțeles că da. Să distrugi comunități omenești vechi de mii de ani în loc să te zbați pentru conservarea lor etnică, lingvistică și culturală este o mare crimă.


Citiți și:

Toaletele sunt doar începutul. Scopul final al mișcării transgen…

Spulberarea miturilor genetice cu privire la homosexualitate (I)

 

yogaesoteric
12 aprilie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More