Care este adevărul? De ce a fost sabotată producția românească de medicamente și vaccinuri?!

 

În cazul mega-escrocheriei numite „legea vaccinării obligatorii” au fost şi încă sunt folosite diferite strategii pentru a forţa populaţia să accepte această măsură abuzivă, ce implică serioase riscuri, dovedite, pentru sănătatea şi dezvoltarea copiilor.

Părintele ajunge să nu mai poată decide pentru copilul lui, ci statul îi confiscă libertatea de alegere, obligându-l să îşi supună micuţul unei proceduri medicale contestate. Practic, copilul devine o pradă în mâna vacciniştilor.

Sângeroasele şi temutele hiene au o strategie care le permite să se înfrupte dintr-o pradă mult visată, care nu ar fi posibil să fie obţinută în mod direct:
1. Manipulezi frica. Pui turma pe fugă.
2. Divide et impera (divide și cucerește). Separi o pereche de turmă.
3. Finalul. Separi vițelul de bivoliță.
4. Servești masa – cărniță fragedă de vițel! Vițelușul singur-singurel – despărțit de turmă, despărțit de mama lui – nu are nicio șansă în fața colților setoși de sânge ai hienelor.

Există similitudini între strategia hienelor şi practicile la care recurg apologeţii vaccinării cu forţa.

Se caută, pe orice cale posibilă (discriminare, incitare la ură, manipularea sentimentelor de frică, amenzi covârşitoare, confiscarea copiilor de către Barnevernetul românesc, hărțuirea părinților în comisiile de vânătoare a vrăjitoarelor, așa numitele comisii județene de vaccinare), să se „despartă” copiii de părinții lor iubitori.

Astfel că, avem:
– PENTRU PĂRINȚI: amenzi cocoșante, incitare la ură, distorsiuni și minciuni sfruntate, înfierare cu mânie proletară, persecuții, discriminare, confiscarea copiilor de către Barnevernetul românesc, ani grei de închisoare (cum nici măcar unui violator înrăit nu i-ai da).

– PENTRU COMPANIILE FARMACEUTICE STRĂINE: marea „responsabilitate” de a colecta, an de an, profituri nesimțite în conturile lor din ce în ce mai umflate. Oricât de prost s-ar dovedi vaccinul lor (că a generat mii de cancere peste ani, că a dat naștere la un nou val de boli autoimune etc.) – nu contează – RESPONSABILITATEA producătorilor este practic ZERO.

Cum s-ar spune: pentru sclavii români, ciumă, pentru stăpânii străini, mumă!

Trăiască „democrația” mioritică… adică, mai explicit spus, piară demoNOcrația, care le permite politicienilor vânduţi şi trădători să voteze legea vaccinării obligatorii – o lege de esență fascistă care aruncă România cu zeci de ani în urmă în tenebrele totalitarismului odios!!!


Citiţi şi:

Interzis în mass-media: Declarația Asociației medicilor și chirurgilor americani despre vaccinarea obligatorie, adresată Senatului 
Argumente împotriva vaccinărilor obligatorii. Vaccinare sau criptototalitarism? 

 

yogaesoteric
2 februarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More