Carmen Tănase: Apariția virusului este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt ținta!

 

Actriţa Carmen Tănase a vorbit într-o emisiune la Antena 3 despre efectele pandemiei asupra copiilor. Îndrăgita artistă spune că totul pare un plan bine pus la punct în care copiii sunt ținta, pentru că ei își vor forma personalitatea într-un mod total diferit decât au făcut-o generațiile anterioare din cauza restricțiilor care sunt impuse în ceea ce este numit „noua realitate”.

„Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care este la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă.

Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută. Și atunci refuz să-mi fie teamă, dar mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi – ni se tot spune că este necesar să ne obișnuim cu viața aceasta nouă pe care o s-o trăim.

Ce înseamnă viața asta nouă? Noi avem puncte de reper, noi avem pe ce să ne bazăm, avem un trecut. Am trecut și noi prin dictatură, am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri, apoi a venit această libertate, pe care fiecare a înțeles-o cum a vrut, dar am trăit.”

Copiii vor fi învățați să rămână într-un pătrățel

„Generația noastră și-a făcut meseria, a trăit, a râs, s-a distrat, a mers în străinătate. Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să rămână într-un pătrățel, de mici. Reflexul lor așa va fi format.

Să nu iasă din pătratul acela, pentru că dacă vor ieși, va fi nenorocire, moare bunicul acasă, să nu se apropie de colegul, să nu pună mâna pe el, pentru că e nenorocire, să nu vadă chipul educatoarei, chipul învățătoarei care acum zâmbește, acum este încruntată, acum vrea să-l mângâie, dar nu poate, să-l tragă de ureche, dar nu poate.

Pentru că așa se dezvoltă un copil. Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar este în comuniune cu natura, dar copiii aceștia sunt dezinfectați pe mâini de frică. Eu înțeleg părinții, dar cum se dezvoltă el? El nu mai are afect, se dezvoltă fără empatie!”, a spus Carmen Tănase.

Citiți și:

O mare schimbare în această pandemie e că nu mai ai voie să-ți crești propriii copii. Îi cresc experții

Școala online și inegalitatea educaţională

CEDO refuză părinților dreptul de a-și educa copiii în ce privește viața intima

 

yogaesoteric
2 februarie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More