Cărți publicate la Editura Venusiana – O invitație atât pentru femei cât și pentru bărbați de a explora universul plin de taine al iubirii și erosului pur

Editura Venusiana își propune să publice în primul rând cărți pentru femei, pentru a le răspunde multor întrebări, dar și necesități pe care ele le au; cărți care să le vorbească despre modalități minunate și eficiente menite să le ajute să se cunoască, să se vindece, să elimine din viața lor acele aspecte care le tulbură. Cărți pentru acele femei ce doresc să fie cu adevărat fericite și împlinite. Totodată, aceste cărți se adresează și bărbaților curioși să descopere, să aprofundeze și să înțeleagă fascinantul și enigmaticul univers feminin.

De asemenea, Editura Venusiana a publicat și cărți pentru bărbați pentru a veni în sprijinul lor în deprinderea continenței erotice amoroase, pentru a împărtăși experiențele și învățăturile unor bărbați care s-au desăvârșit pe calea tantrică.

Vă prezentăm în continuare lista celor mai deosebite cărți apărute la Editura Venusiana, care pot fi achiziționate de pe site-ul editurii:

Femeia multiorgasmică Secrete erotice pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască

Autori: Mantak Chia și Rachel C. Abrams

Pentru milioanele de femei care nu au experimentat plăcerile pulsatile ale orgasmului, dar şi pentru milioanele de femei care le-au trăit, Femeia multiorgasmică îmbină secretele practicilor amoroase orientale străvechi cu ştiinţa fuziunilor amoroase occidentale. Femei de toate vârstele, implicate într-o relaţie de cuplu sau singure pot beneficia de exerciţiile prezentate în această carte şi pot învăţa să trăiască orgasmul oricând şi ori de câte ori doresc. Ele vor putea prelungi aceste orgasme, expansionându-le şi trăindu-le în întregul trup. Trăirea orgasmului este doar începutul. Cartea dezvăluie un secret străvechi, care a câştigat recent sprijinul ştiinţei moderne: putem trăi o viaţă cu adevărat sănătoasă dacă ne conectăm la sursa bunăstării noastre generale – energia erotică pură. Prin exerciţii ghidate pas cu pas, femeile sunt îndrumate către valorificarea energiei erotice într-un mod care le hrăneşte şi le îmbogăţeşte întreaga fiinţă: trupul, conștiința şi sufletul.

Această carte plăcută la citit oferă descrieri practice şi dare ale modalităţilor prin care femeile se pot bucura de senzualitatea şi plăcerea lor erotică. Îmi place accentul care se pune pe plăcere şi nu doar pe orgasm şi orgasme multiple. Combinarea informaţiilor şi exerciţiilor orientale şi occidentale ajută femeile să se bucure de sănătatea lor amoroasă, la toate vârstele.” – Prof. dr. Beverly Whipple, profesor la universitatea Rutgers din New Jersey, coautoare a lucrării Punctul G şi alte descoperiri despre sexualitatea umană.

A citi Femeia multiorgasmică este ca şi când ai sta de vorbă cu o prietenă, doctor în medicină, care se focalizează pe sănătatea amoroasă feminină şi cunoaşte totul despre arta străveche a practicilor amoroase taoiste. Mai multe femei vor avea acces total la plăcerea erotică şi la trăirea erosului multiorgasmic, graţie instrucţiunilor ei simple. Un ghid pentru femeile care doresc să experimenteze orgasmele multiple.” – Lou Paget, autor al cărţii Cum să fii un mare amant

În această lucrare voi prezenta experiențele pe care pacientele și studentele mele le-au avut de-a lungul practicilor amoroase taoiste, ce le-au condus la experimentarea unei fericiri mai ample și la realizări interioare evidente. Chiar dacă ideile și exercițiile vă sunt expuse de un maestru taoist și de un medic de formație occidentală, am decis să scriu această lucrare și la persoana întâi. Sperăm ca astfel să ajungem să creăm starea de sinceritate și intimitate indispensabilă unui subiect atât de personal și serios.

Sunt medic și specialist în Tao, dar sper să mă considerați o simplă prietenă și însoțitoare de-a lungul periplului vostru, ce vă va permite să vă cunoașteți propria dorință, plăcere și vitalitate în adevărata lor înflorire.

Dacă veți acorda timpul necesar pentru descoperirea plăcerii și veți lăsa energia erotică amoroasă să curgă liber, vă veți face un cadou extraordinar. Veți face de asemenea un cadou tuturor acelora care vă înconjoară, nu numai iubitului, dacă aveți unul, dar și tuturor celor pe care îi iubiți și care vă iubesc. Cu cât veți dărui mai multă energie și fericire celor din jur, cu atât vă veți simți mai împlinită din punct de vedere erotic, afectiv și spiritual. Femeia multiorgasmică este o lucrare scrisă pentru a vă ajuta să trăiți plăcerea și să vă utilizați potențialul de care dispuneți, cu scopul de a trăi o stare de împlinire amoroasă și sufletească.” – Rachel C. Abrams

Femeia și erotismul spiritualizat

Autor: Lia Cenan

Această carte le încurajează pe semenele noastre să-și descopere propriul potențial și să-l folosească pe deplin. Nu se rezumă doar la sfatul ca ele să-și afirme cu încredere trăsăturile psihologice.

Aceste rânduri oferă o hartă indispensabilă pentru cele însuflețite de aspirația să-și cunoască esența lăuntrică dumnezeiască, aflată dintotdeauna în comuniune cu esența universului.

Paginile de față identifică și descriu nuanțat calitățile care definesc o femeie excepțională din punct de vedere trupesc, emoțional, al conștiinței și al spiritualității.

Cititoarele care-și doresc să se conecteze la gigantica lor forță transformatoare vor afla ce sunt arhetipurile sufletești feminine și cum pot fi integrate în dezvoltarea personală și în practica spirituală.

Vor afla cum pot trezi în ele zeița lăuntrică prin fuziuni amoroase împlinitoare, bazate pe continența erotică amoroasă și prin suspendarea armonioasă, pe căi naturale, a menstruației.

Revelația acestei lecturi care înflăcărează și inspiră este cea mai voluptuoasă și mai ușoară metodă pentru a deveni o femeie pe de-a-ntregul fericită, legendară, o femeie a viitorului îndumnezeit. O viziune pe care merită să o explorăm, dacă vrem o lume mai bună pentru fiecare dintre noi, femeile, și pentru întreaga umanitate.

Elogiul extazului  Mistica feminină între Eros și extaz

Autor: Irina Sublimen

Această lucrare, inedită în cultura românească, își propune un exercițiu îmbogățitor, consistent, dătător de admirație, dezvăluind o deschidere ce revelează un vast orizont pentru cei curioși și care sunt avizi să înțeleagă, deocamdată teoretic, această trăire de vârf.

Cititorii atenți vor avea astfel ocazia să descopere, prin intermediul confesiunilor sincere ce sunt oferite, fiorii indescriptibili, extatici ai marilor mistice, ai marilor mistici care au atins de mai multe ori asemenea trăiri beatifice.

Toate aceste descrieri nuanțate pot naște în inima cititorului suficient de receptiv, chiar empatic, dorul indescriptibil de Absolutul Dumnezeiesc.

De îndată ce ajungem să descoperim, la început chiar și pentru câteva secunde privilegiate, anumite stări de extaz, ne trezim astfel, fulgerător, dintr-un iluzoriu vis efemer, subiectiv.

După o viață ce a fost trăită, poate, fiind scufundați în ignoranță, în indiferență, începem să întrezărim tainica strălucire a Spiritului, iar astfel se ivește și crește apoi în ființa noastră sublima „poftă” pentru Dumnezeu. Extazul se dovedește a fi promisiunea unei vieți noi, inclusiv paradiziace, care ne asigură revelarea gradată a adevăratei noastre identități nemuritoare.

Sublimul lăuntric ascuns, nebănuit începe să fie întrezărit. Începem să conștientizăm prin astfel de „firimituri” inestimabile realitatea inalterabilă a Eternității.

Unii cititori plini de sagacitate, care vor devora chiar de mai multe ori la rând această carte îmbogățitoare, vor ajunge, poate, la concluzia că a venit și pentru ei timpul să accepte neîntârziat alternativa rodnică, plenar înnoitoare a unei splendide realități elevate, ce ne deschide posibilitatea unei vieți sublime, ce poate fi trăită din ce în ce mai des, în extaz.

Arta secretă a orgasmului euforic multiplu

Autor: Hermina Seraphim

Arta orgasmului euforic multiplu este una dintre acele puține cărți de pe piața românească ce abordează tematica unui eros trăit conștient, dintr-o perspectivă spirituală. Ne vorbește despre cum să ne controlăm energia amoroasă și să o ducem dincolo de limitele instinctualității.

Ne învață pas cu pas metoda continenței erotice amoroase – tehnică străveche de stăpânire a energiilor noastre amoroase.

Într-o lume în care sexul înghesuie miliarde în buzunarele celor care îl exploatează fără scrupule, este mai mult ca oricând nevoie de o clarificare şi de o revigorare. Avem nevoie de vindecare la acest nivel.

Trăirea beatifică a unui orgasm de cinci minute poate înlocui cu succes câţiva ani petrecuţi în cabinetele de psihoterapie.

Practica perseverentă a continenţei erotice amoroase ne potenţează energia şi creativitatea şi consolidează cuplul. Este o metodă integrală care permite creşterea în toate aspectele personalităţii: erotism pur, putere volitivă, inteligenţă, intuiţie, spiritualitate.

Cartea Herminei Seraphim ne ghidează în această lume nouă a erotismului spiritualizat cu un limbaj simplu și ușor de înțeles. Te provoacă fără să te judece. Te învaţă fără să te privească de sus. Te îmbrăţişează fără să te sufoce.

Îţi revelează enigmatice peisaje ale propriei tale lumi interioare. Şi mai presus de toate, îţi arată cu umor spumos, empatie şi inteligenţă cine eşti şi cine poţi deveni în relaţia de iubire.

Clară, convingătoare şi uşor de pus în practică, această carte dezvăluie că şi femeile, şi bărbaţii au capacitatea de a trăi orgasme în cascadă şi să plonjeze în starea absolută de extaz.

Vrei să fructifici acest adevăr? Primeşti acum toate instrumentele de care ai nevoie: explicaţii teoretice solide, practici, tehnici şi informaţii secrete.

Cu un mesaj proaspăt şi curajos, paginile de faţă au potenţialul să-ţi transforme relaţia cu tine însuţi şi cu fiinţa iubită. Iar în cele din urmă să-ţi revoluţioneze nu doar perspectiva asupra erosului, ci viaţa pe de-a-ntregul.

Minienciclopedia cristalelor regenerante, vindecătoare pentru yoni

Terapie feminină cu ajutorul ouălor din pietre semiprețioase

Autor: Shakti Ananda

Cartea de față readuce în lumină practici feminine dedicate pe vremuri doar împărăteselor. A venit vremea ca noi, femeile, să redevenim cu toatele împărătese alte propriei feminități.

Tehnicile de modelare ale energiei feminine cu ouăle de cristal pentru yoni făceau parte din secretele femeilor inițiate ale regilor și împăraților. Astăzi ele pot fi o terapie excelentă pentru sănătatea feminină, pentru retrezirea și sacralizarea feminității și a energiei erotice feminine. Vă invit în această călătorie cu bucurie, cu dragoste, cu mult curaj, curiozitate și cu inima deschisă.

Yoni este un cuvânt utilizat în tradiția tantrică, a cărui semnificație în limba sanscrită este matrice, sursă, origine, organ genital feminin. Când spunem vagin, am fost educați să înțelegem prin aceasta doar organul genital al femeii folosit și în sens medical. Din păcate, cultura și educația noastră nu a moștenit un cuvânt care să ne facă să înțelegem că este vorba despre o parte a trupului feminin cu o încărcătură specială, chiar sacră, universală, cosmică.

Iată câteva din efectele binefăcătoare ale terapiei cu cristale aplicată yoni-ului nostru:
• vom putea avea o priză mai bună pe această parte a trupului nostru mai mult decât suntem obişnuite prin igiena zilnică, perioada menstruaţiei sau alte mici obiceiuri zilnice;
• vom tonifia şi revigora muşchii perineului şi mai ales pe cei vaginali. Ceea ce generează alte efecte binefăcătoare printre care – evitarea problemelor de prolaps uterin, pierderi de urină (ce apar uneori în urma naşterilor);
• tonifierea muşchilor perineului va conduce la îmbunătăţirea vieţii noastre amoroase. Controlând foarte bine muşchii vaginului vom fi capabile ca în timpul actului amoros să putem dărui mai multă savoare iubitului nostru;
• controlul muşchilor vaginali ne va face adevărate regine în timpul fuziunilor amoroase, pentru că ne vom putea ajuta iubitul chiar în controlul erecţiei şi al plăcerii erotice;
• va fi o metodă foarte plăcută de autovindecare (pentru tulburări legate de menstruaţie, alte tulburări ginecologie sau de menopauză);
• trezirea şi armonizarea energiei erotice. Ceea ce va întări încrederea în feminitatea noastră, o va trezi sau retrezi;
• experimentarea stărilor de orgasm profund şi complex atât în timpul fuziunilor amoroase (aplicând continenţa erotică amoroasă), cât şi în afara jocului amoros; lucrul cu pietre semipreţioase şi cristale în zona yoni-ului este o călătorie minunată în palatul nostru de jad şi în întregul trup şi suflet. Vom descoperi împreună comorile feminităţii noastre. Vă invităm să purcedem împreună în această călătorie cu inima deschisă, curioase, entuziaste şi încrezătoare.
• lucrul cu un ou de cristal în yoni va permite o circulaţie mai bună la nivelul muşchilor vaginali, ceea ce va implica îmbunătăţirea circulaţiei energetice, limfatice, sanguine şi hormonale.

Cum să devii şi să rămâi un iubit perfect

Autor: Hermina Seraphim

Cartea prezintă metode inteligente eficiente, tehnici rapide şi adecvate care, atunci când le pui în aplicare într-un mod entuziast şi perseverent, te transformă într-un magician veritabil şi de neuitat al manifestării plenare a erosului pur. Este în puterea ta să devii şi să rămâi pentru tot restul vieţii un iubit perfect, adică exact ceea ce-ţi doreşti să fii.

O îngerească inspiraţie te învăluie. Vorbeşti în versuri şi juri cu mâna pe inimă că femeia iubită tocmai ce a coborât din lumile zeieşti. O priveşti şi dincolo de trăsăturile şi calităţile sale ţi se dezvăluie o fiinţă cu adevărat extraordinară. Dacă ai avut chiar şi pentru câteva momente o asemenea trăire, atunci ştii ce înseamnă transfigurarea.

Nu presupune efort. Sau cel puţin nu dintre cele obişnuite. E ca atunci când vezi prima dată o stereogramă. Eşti convins că e un desen indescifrabil. Dacă deprinzi însă modul în care este indicat să fie privită, în faţa ta va prinde viaţă o minunată imagine tridimensională care iese în relief, depăşind graniţele hârtiei. Ai pătruns într-un spaţiu magic. În spatele unor aparenţe fără sens, ţi-a fost dezvăluit unul dintre cele mai valoroase secrete ale vieţii: transfigurarea. Un fenomen misterios care împodobeşte realitatea cu o aură sublimă, încărcând-o cu magie, frumuseţe şi nebănuite semnificaţii.

Atunci când te obişnuieşti să priveşti o anume realitate doar într-un singur fel, e foarte greu, aproape imposibil să-ţi mai modifici apoi perspectiva. Dar în clipa în care totuşi reuşeşti, îţi dai seama că şi cealaltă viziune înnobilatoare a fost acolo, cu tine, tot timpul. E un moment privilegiat în care savurezi bucuria celui ce ştie să privească în adânc. Să transfigureze.

Taina menstruației  Enigma fiziologică a femeii

Autor: Gregorian Bivolaru

„Această lucrare de sinteză dezvăluie care este taina cunoscută doar de cei puţini, a menstruaţiei şi totodată oferă o gamă complexă de modalităţi utile, multe dintre ele inedite, pentru a o suspenda.

Suspendarea parţială sau totală, numai pe o cale perfect naturală, a menstruaţiei, conferă femeii care o realizează o mulţime de avantaje în practica perfectă a continenţei amoroase şi simultan îi permite să atingă o extraordinară stare de vitalitate, forţă psihică mult mărită, putere extraordinară în sfera conștiinței, toate acestea fiind însoţite de multiple realizări de natură spirituală.

Toate femeile frumoase, inteligente şi puternice, care aspiră cu adevărat să se depăşească, AICI ŞI ACUM vor putea să se ajute foarte mult studiind cu multă atenţie şi luciditate această carte ce oferă o mulţime de soluţii practice. Prin suspendarea totală a menstruaţiei, femeia iniţiată şi perseverentă transformă în mod gradat, prin transmutaţie biologică, secreţiile sale menstruale într-o energie lăuntrică uriaşă.

Această energie gigantică care se află la dispoziţia sa îi permite după aceea femeii să atingă performanţe uimitoare, atât în propriul său univers lăuntric cât şi în ambianţa în care ea se manifestă liber, întocmai ca o uriaşă forţă benefică a Naturii (Shakti).

Lucrarea prezintă în final mărturii ale unor femei minunate, care deja au atins această performanţă. Dacă aspiraţi să fiţi cu mult mai mult decât celelalte femei, puneţi cu perseverenţă în practică metodele de suspendare a menstruaţiei şi în felul acesta veţi descoperi, cu încântare, că un gram de practică în această direcţie valorează cât tone de teorie.” (prof. de yoga Gregorian Bivolaru)

Această lucrare, mult îmbogăţită, are la bază cartea „Physiological Enigma of Woman” („Enigma fiziologică a femeii”) scrisă de doctorul Raymond Bernard.

Iubitul tantric  Bărbatul pe calea erosului sacru

Autor: Jacques Ferber

Iubitul tantric este acel bărbat ce se află în permanență în contact cu puterea sa masculină, acel bărbat cu inima trează și pe deplin conștient. Astfel el poate întâlni femeia într-un dans al bucuriei, al sacrului și al iubirii profunde în care trupul, inima și spiritul sunt prezente deopotrivă.

Având la bază propria experiență tantrică pe calea erosului sacru, Jacques Ferber descrie transformările interioare care îl conduc progresiv pe bărbat către o relație spiritualizată cu femeia. El aduce astfel o lumină nouă și profundă în domeniul erotismului bărbatului.

Lucrarea prezintă, de asemenea, și un ansamblu de tehnici ce permit atingerea stării de multiorgasm și a extazului grație controlului ejaculării prin intermediul transmutării potențialului erotic substanțial și a sublimării energiei rezultate în etajele superioare ale ființei.

Această carte se adresează bărbaților ce se află în căutarea experiențelor erotice împlinitoare și care integrează senzualitatea, autenticitatea și spiritualitatea. Ea se adresează deopotrivă și femeilor, pentru că le împărtășește un punct de vedere masculin din interior.

Acest text tratează calea erosului masculin din punct de vedere tantric, adică dintr-o perspectivă ce reunește spiritualitatea și erotismul în cadrul unei relații autentice cu o femeie.

Această carte vorbește despre erotismul masculin pe calea tantrică și nu despre Tantra în general, despre originile și principiile ei și nici despre exercițiile tantrice ce pot fi practicate singur sau în cuplul polar bărbat-femeie.

Problema abordată aici este simplă: ce se petrece în interiorul bărbatului, în sufletul, inima și trupul său atunci când se află în relație cu o femeie și cum anume poate surmonta dificultățile, cum își poate deschide inima și sufletul pentru a atinge un înalt grad de plăcere și uniunea extatică.

Această lucrare a fost, de asemenea, scrisă pornind de la experiența personală: tot ceea ce este scris am trăit și simțit în ființa mea, chiar dacă unele senzații nu au durat totdeauna foarte mult, am avut viziunea lor, chiar dacă doar trecătoare.” – Jacques Ferber

Jacques Ferber este profesor la Universitatea din Montpellier, specialist în științe cognitive și inteligență colectivă. Fiind muzician, dar și practicant perseverent al meditației yoghine și al explorării interioare de mai mulți ani, Tantra i-a deschis porțile unei spiritualități autentice în relația cu semenii săi, cu femeia și cu Viața.

Această lucrare are menirea de a face un iubit tantric din fiecare bărbat, adică un bărbat puternic în relația cu iubita sa și în relația cu el însuși, pentru a putea gusta mai apoi din fructele extazului.

Trezirea femeii senzuale  Învățăturile Zeiței de Jad

Autor: Saida Desilets

Trezirea femeii senzuale este o comoară pentru orice femeie care caută să-și amplifice atenția, să-și lărgească cunoștințele, să-și trezească și apoi să-și dinamizeze multitudinea de aspecte senzuale, erotice și orgasmatice.

Această carte ne deschide perspectiva către o înțelegere nouă, clară și plină de sensibilitate asupra senzualității pure, a erotismului rafinat și a orgasmului extatic. Vom găsi în paginile ei practici amoroase taoiste specifice care ne dezvoltă conștient musculatura feminină, ne activează mecanismele de control ale orgasmului, ne dinamizează energia psihică și ne diversifică modalitățile de a simți plăcerea.

Această inspirată lucrare de sexualitate modernă deschide un nou orizont asupra energiei amoroase feminine și scoate la iveală aspirația vie de a descoperi misterele trupului femeii. Poate fi considerată un adevărat manual practic și un ghid pentru generațiile de femei care vor urma.

Deși cartea se adresează în special femeii, și bărbatul ar fi bine să o citească pentru a descoperi uimitorul potențial ascuns în ființa iubitei lui.

Yoga pentru femeile care aspiră să fie sănătoase, armonioase, inteligente și fericite

Autor: Aida Calin

În cazul în care ești plină de curiozitate, această carte este un minighid ce te invită să practici exercițiile milenare ale sistemului Hatha Yoga și te îndrumă să realizezi aceasta cu măsură, dar și cu o necesară disciplină, pentru a descoperi în felul acesta o mulțime de rezultate benefice care te vor uimi. Dacă vei pune în aplicare într-un mod atent, lucid și perseverent modalitățile simple care sunt prezentate aici, vei resimți la scurt timp după aceea efectele benefice ce nu vor întârzia să apară.

Practica sistemului Hatha Yoga îți transformă radical punctul de vedere asupra lumii și îți revelează aspectele tainice ale realității. Îți dezvăluie o nouă cale spirituală ce le poate ajuta pe femei să se descopere și să se cunoască, spre a-și înțelege menirea și spre a se armoniza pe multiplele planuri ale ființei.

Menopauza poate fi învinsă

Autor: Monica Pașcalău

Perioada menopauzei ce le sperie pe multe femei care nu au făcut eforturi susținute și adecvate pentru a-și suspenda menstruația, poate marca debutul unei vieți armonioase și chiar înfloritoare, dacă suntem capabile să înțelegem așa cum se cuvine și mai ales să corectăm în timp util unele obiceiuri nefavorabile, dizarmonioase, nefaste.

Medicina așa-zis clasică propune să tratăm menopauza doar prin terapie hormonală de substituție, terapie ce include unele contraindicații. În plus, efectele secundare ce sunt declanșate cu acea ocazie sunt evidente și cel mai adesea inevitabile.

Luând act de toate aceste obstacole ce sunt vădite și multiple în cadrul medicinii clasice, am ales să preconizăm alte metode ce sunt perfect naturale și eficiente. Atunci când sunt puse în aplicare în mod constant și sistematic, toate acestea ne ajută să găsim răspunsuri practice prin integrarea înțeleaptă a anumitor metode naturale ce au fost verificate de-a lungul timpului.

Este evident că medicina alternativă a devenit în ultimii ani din ce în ce mai răspândită atât în întreaga lume, cât și în țara noastră. Mai ales femeile se îndreaptă cu multă încredere și entuziasm către medicina alternativă, pentru a-și trata cu succes, pe căi perfect naturale, feluritele boli curente.

Terapia ce se bazează pe plante medicinale adecvate, administrate sub formă de pulbere, are nenumărate efecte benefice, care nu implică apoi efecte secundare nefaste, așa cum prezintă imensa majoritate a medicamentelor de sinteză.

Din nefericire, medicina alopată oferă doar soluții chimice, dizarmonioase, artificiale la o stare firească și oarecum naturală a femeii ce se află la menopauză. Având în vedere toate acestea am ajuns să ne întrebăm: este oare aceasta soluția cea mai bună? Este în interesul sănătăţii depline a femeilor abordarea doar prin medicamente de sinteză a menopauzei?

Răspunsul la toate aceste întrebări, dar și multe alte sfaturi eminamente practice, le veți afla din paginile inspiratoare ale cărții de față. Veți descoperi că abordăm într-o nouă perspectivă, perfect naturală, echilibrantă și armonioasă problema spinoasă a menopauzei.

În cadrul acestei lucrări veți vedea că analizăm inclusiv multe modalități perfect naturale, ce sunt de un real folos, atât pentru prevenirea apariției menopauzei, cât și pentru ameliorarea pe o cale perfect naturală a simptomelor ei. De asemenea, vă oferim unele chei valoroase care vă vor fi de un real folos pentru reglarea pe cale naturală a sistemului hormonal.

Medicinile naturale, valoroase, din care ne-am inspirat pentru a structura această lucrare, pot fi considerate pe bună dreptate veritabile „guri de oxigen”, care îl ajută pe medicul ce dorește să iasă din cercul vicios medico-științific impulsionându-l astfel să intre într-un domeniu holistic în care atât spiritul, cât și trupul nu sunt văzute ca fiind disociate, ci sunt corelate într-o tainică și continuă interacțiune benefică permanentă.

O mare parte din succesul medicinilor orientale străvechi se datorează rafinamentului lor care uneori este extrem și care se bazează pe o experiență milenară a rezolvării și eliminării constructive a dizarmoniilor și a contradicțiilor.

A înțelege așa cum se cuvine principiile medicinei alternative, care ține cont de ansamblul conștiință-trup-spirit îi permite femeii ce este capabilă să înțeleagă toate acestea să asculte glasul înțelepciunii inimii. Ea va putea descoperi astfel pas cu pas o perspectivă de ansamblu ce se poate dovedi a fi profund transformatoare, salvatoare, și care, în ansamblul ei, este optimistă.

În măsura în care toate aceste aspecte sunt descoperite din aproape în aproape, prin intermediul gramelor de practică, ele ne oferă diamantele de care noi, femeile, avem nevoie spre a trăi perioada corespunzătoare menopauzei cu totul altfel, dintr-o altă perspectivă, creatoare, ba chiar regenerantă.

 

yogaesoteric
7 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More