Căsătoria nativilor din Balanţă

Atât bărbaţii cât şi femeile născuţi în Balanţă se potrivesc foarte bine vieţii casnice. De obicei vă căsătoriţi devreme şi în orice situaţie faceţi totul pentru a vă apăra casa. Sunteţi tradiţionalist şi convenţional, schimbarea însă vă place. Sunteţi la fel de plin de graţie şi acasă şi în viaţa socială, dar adesea sunteţi un partener dificil. Comportarea dumneavoastră este atât de aproape de idealul relaţiilor dintre oameni, încât partenerul dumneavoastră de căsătorie trăieşte greu la nivelul pe care i-l impuneţi. Partenerul pe care vi-l alegeţi poate fi o persoană minunată, dar nu va avea nici pe departe capacitatea dumneavoastră de a se adapta la ritmurile vieţii.

Soţul născut în Balanţă este un om greu de mulţumit. Nu prea îi place viaţa de cămin, dar este un om pasionat şi respectă tradiţia, deci rezultatul logic este căsătoria. Este vesel şi înţelegător, duce o viaţă ordonată şi înţeleaptă. Îndemânarea în conducerea casei este una dintre cele mai de seamă realizări ale sale. Asigură familiei sale o viaţă îmbelşugată, şi pare să simtă cu intensitatea unei femei, nevoia de eleganţă şi lux în casă.

Dragostea este o artă pentru el. Atitudinea sa faţă de dragoste diferă de cea a majorităţii bărbaţilor. Pasiunea sa poate fi copleşitoare şi se ridică pe adevărate culmi atunci când îşi exprimă dragostea. Dacă nu capătă răspunsul dorit şi aşteptat, este foarte dezamăgit. Chiar şi atunci când partenera i se pare agreabilă, poate fi tentat să caute variaţia. Recurge la divorţ numai când îi este absolut imposibil să se adapteze căsătoriei.

Soţia născută în Balanţă este o parteneră intelectuală ideală, înţeleaptă în viaţa în doi şi capabilă să aducă şi să menţină armonia în viaţa casnică. Unul dintre darurile ei este talentul pentru armonie. Are şi ştiinţa înnăscută de a se înţelege cu oamenii, şi atrage un cerc social interesant. În acelaşi timp, nu-şi neglijează nici familia, ea oferă membrilor ei toată atenţia şi dragostea de care este capabilă.

Este prin definiţie o adeptă a luxului. De obicei este foarte atrăgătoare şi are mereu un grup de admiratori care îi cer favoruri. Deşi duce o viaţă socială variată, este prea echilibrată pentru a încuraja flirtul. Dacă este însă atrasă emoţional, nu se va ascunde. Nu încurajează scandalul. Existenţa ei este mai complicată decât a unei femei obişnuite, dar soţul ei poate avea încredere că ea va fi întotdeauna la înălţime.

Este tipul de soţie minunată, pe care simţiţi nevoia s-o protejaţi. Este pasională, voluptoasă, intuitivă şi intelectuală. Răspunde extrem de bine la viaţa casnică. În multe privinţe este cea mai potrivită dintre toate tipurile de femei pentru a fi cea mai dorită soţie, în sensul strict al cuvântului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More