Căsătoria nativilor din Gemeni

Căsătoria este pentru dumneavoastră o aventură plină de interes, chiar distractivă. Partenerul dumneavoastră de căsătorie trebuie să fie stabil şi adaptabil. Dacă el sau ea se potriveşte spiritului dumneavoastră, şi este la acelaşi nivel intelectual, căsătoria va fi o plăcere pentru amândoi.

Pentru un partener care aşteaptă afecţiune reală şi acord emoţional s-ar putea să fie o dezamăgire, pentru că nu vă puteţi dărui pe de-a întregul. S-ar putea să apară uşoare disensiuni, însă sunteţi plin de tact şi graţie, iar pericolul de a exista probleme grave nu există.

Probabil veţi găsi amândoi o plăcere în căsătorie. Dacă el sau ea vă apreciază mintea ascuţită şi intuitivă, amândoi veţi ieşi în câştig.

Soţul născut în Gemeni are nevoie de o soţie care să-i împărtăşească părerile şi ideile, să nu fie prea legată de casă, şi să fie gata să-şi schimbe mediul înconjurător atunci când soţul simte nevoia unei schimbări. Soţia lui trebuie să se obişnuiască şi cu interesul pe care el îl acordă celorlalţi, mai ales femeilor, şi nu trebuie să ia în serios flirturile.

El este foarte realist şi poate fi decis să întrerupă o legătură amoroasă dacă simte că prin ea va pierde. Va avea succes în viaţă dacă soţia îl direcţionează fără să-l mustre. Legăturile familiale înseamnă mult pentru el, dar comportamentul său nu-i permite să reziste unei presiuni continue. Dacă are o soţie prea pisăloagă, este posibil chiar s-o părăsească.

Soţia născută în Gemeni este în primul rând o femeie intelectuală – ceea ce atrage la ea este capacitatea mentală şi faptul că este un bun partener de discuţie şi de viaţă, mai mult decât calităţile de gospodină. Este foarte normal să﷓şi păstreze relaţiile şi interesele exterioare şi după căsătorie. Deseori aceste interese îi iau mult timp şi soţul are de suferit.

Dacă doreşte să menţină armonia, ea trebuie să aibă mult tact. Dacă i se pare imposibil să ducă două vieţi, va trebui în mod gradat să renunţe în favoarea vieţii casnice. Îi place de asemenea să flirteze, ceea ce îl poate îngrijora pe soţul ei. El ar putea fi mai fericit dacă ar observa că ea o face mai mult pentru a-şi folosi calităţile intelectuale numai în schimburi de opinii şi discuţii. Oricum, instinctul ei de conservare şi bunul simţ sunt foarte puternice şi nu va lăsa niciodată o aventură să intervină în viaţa ei de familie.

În general este descurcăreaţă, şi de aceea casa şi interesele familiale sunt conduse cu îndemânare. Este foarte grijulie faţă de felul în care merg treburile casei, deşi nu stă acasă atât de mult ca alte soţii. Este o persoană rafinată. Rareori munceşte ea însăşi, dar conduce cu eficienţă şi îi place să fie ascultată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More