Căsătoria nativilor din Rac

Aceasta este o ocazie de fixare, căminul şi familia fiind foarte importante pentru dumneavoastră. Casa este un refugiu în care vă ascundeţi de vicisitudinile vieţii din afară. O căsătorie fericită, un cămin fericit înseamnă totul pentru dumneavoastră şi vă bucuraţi de familie din toată inima. Ştiţi că asta înseamnă pentru dumneavoastră o viaţă normală, completă şi vă străduiţi să o realizaţi. Deşi căutaţi dragostea şi pasiunea, este foarte posibil să faceţi şi o căsătorie de convenienţă, pentru că doriţi să vă simţiţi ancorat.

Soţul născut în zodia Racului este un om dificil, deşi are o fire maleabilă. Îşi iubeşte căminul dar este pasiv, leneş şi prea îngăduitor cu sine. Se poate căsători pentru bani, situaţie socială sau orice alt motiv, cu condiţia să-i aducă o poziţie stabilă şi confort familial. Obţine în general ceea ce doreşte pentru că este foarte agreabil când se străduieşte. Caută şi doreşte să fie devotat, gândurile îi sunt în întregime ocupate de soţie şi viaţa de familie, dar intenţiile sale bune nu se realizează atunci când se amestecă în treburile casnice. Nu este niciodată mulţumit şi găseşte mereu ceva de criticat sau de care să se plângă. Încearcă să-şi înveţe soţia să gătească sau să deretice şi este mai greu de mulţumit decât alţi soţi. Poate fi posesiv şi dificil, dar de obicei este fidel.

Soţia născută în zodia Racului este înţelegătoare şi foarte absorbită de căsnicie. Are nevoie de protecţia pe care i-o oferă soţul. Dacă este lipsită de personalitate va avea nevoie de ajutorul şi îndrumarea soţului. Îşi va aşeza soţul pe un piedestal şi, dacă el o dezamăgeşte, va suferi un şoc emoţional. Ea oferă soţului putere spirituală, în schimbul ajutorului pe care i-l dă el în problemele de viaţă. Este tipul de soţie care este la fel de grijulie cu soţul ei ca şi cu copiii. Ar trebui să fie mai independentă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More