Căsătoria nativilor din Săgetător

Nu vă place să vi se îngrădească libertatea, şi de aceea vă sperie o atmosferă prea domestică. Vă place să fiţi împreună cu diverşi oameni şi nu sunteţi fericit cu cineva care vrea să staţi acasă tot timpul. Deseori uitaţi că trebuie să înţelegeţi şi punctul celuilalt de vedere şi că trebuie să cedaţi şi dumneavoastră uneori.

Nu puteţi suporta să fiţi legat şi chiar dacă vă supuneţi, deveniţi iritabil şi sarcastic. Vă înfuriaţi uşor, dar pentru scurt timp. Aveţi nevoie de cineva la care să puteţi apela oricând, căruia să-i puteţi spune necazurile dumneavoastră.

Partenerul trebuie să aibă aceleaşi hobby-uri ca şi dumneavoastră.

Soţul născut în Săgetător este un om dăruit de natură, alături de care viaţa este un privilegiu, dar din cauza inadaptabilităţii se impune ceva: soţia trebuie să-şi lărgească vederile pentru a fi în acord cu el. Are nevoie de o soţie înţeleaptă, cu tact, pentru că poate foarte multe, dacă este tratat corespunzător. Totuşi, nu este un om prea potrivit pentru viaţa domestică. Interesul pe care îl acordă problemelor exterioare, afacerilor şi sportului, toate acestea îi iau mult timp.

Iubeşte oamenii, este respectat de ei şi joacă un rol important în societate. Toată puterea lui fizică şi morală se consumă pentru lucruri de interes general, astfel încât în comparaţie cu acestea viaţa particulară îşi pierde din importanţă.

Deseori gusturile sale personale se schimbă şi îi lipseşte ipocrizia de a continua un joc pentru care nu mai simte nici un fel de atracţie.

Soţia lui trebuie să fie foarte deşteaptă şi puţin pretenţioasă dacă vrea să-i reţină interesul.

Soţia născută în Săgetător este cea mai potrivită pentru soţul ei (tot Săgetător). Se interesează activ de afacerile soţului, dar este rezervată şi aşteaptă să i se ceară părerea înainte de a-şi expune părerile sau de a-şi oferi serviciile.

Intuiţia ei bună şi natura profetică fac sfatul ei deosebit de preţios.

Se simte atrasă de viaţa în aer liber, de tot felul de activităţi, de viaţa socială şi cea intelectuală. Este o soţie competentă, eficientă, deşteaptă, echilibrată şi de asemenea demnă de încredere pentru că judecă matur. Rareori este suspicioasă şi este capabilă să urmărească plină de tact preferinţele soţului ei.

Pe de altă parte, se poate să vorbească prea mult despre greşelile soţului sau ale copiilor. Acesta poate fi un lucru bun pentru că în general critica ei este constructivă.

Ea nu este foarte încântată să realizeze treburile casnice, având tendinţa să fie foarte independentă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More