Căsătoria nativilor din Vărsător

Căsătoria este pentru dumneavoastră o aventură plină de interes, chiar distractivă. Partenerul dumneavoastră de căsătorie trebuie să fie stabil şi adaptabil. Dacă el sau ea se potriveşte spiritului dumneavoastră, şi este la acelaşi nivel intelectual, căsătoria va fi o plăcere pentru amândoi.

Veţi găsi amândoi o plăcere în căsătorie. Dacă el sau ea vă apreciază mintea ascuţită şi intuitivă, amândoi veţi ieşi în câştig.

Pentru un partener care aşteaptă afecţiune reală şi acord emoţional s-ar putea să fie o dezamăgire, pentru că nu vă puteţi dărui pe de-a întregul. S-ar putea să apară uşoare disensiuni, însă sunteţi plin de tact şi graţie, iar pericolul de a exista probleme grave nu există.

Nobil, original şi de aceea adesea neînţeles, este un tip amabil, generos care nu cunoaşte furtunile sentimentale, valurile pasiunii şi geloziei. Soţul născut în Vărsător are nevoie de o soţie care să-i împărtăşească părerile şi ideile, darcare să aibă grijă de casă, şi să fie gata să-şi schimbe mediul înconjurător atunci când soţul simte nevoia unei schimbări.

El este foarte realist şi poate fi decis să întrerupă o legătură amoroasă dacă simte că prin ea va pierde. Va avea succes în viaţă dacă soţia îl direcţionează fără să-l mustre. Legăturile familiale înseamnă mult pentru el, dar comportamentul său nu-i permite să reziste unei presiuni continue. Dacă are o soţie prea pisăloagă, este posibil chiar s-o părăsească.

Din punctde vedere fizic este o femeie plină de farmec, zvelt, cu picioare frumoase şi ochi frumoşi. Soţia născută în Vărsător este în primul rând o femeie intelectuală – ceea ce atrage la ea este capacitatea mentală şi faptul că este un bun partener de discuţie şi de viaţă, dar are şi calităţi de gospodină. Rareori este atît de înfocată în dragoste încît să-şi piardă capul.

Drăguţă, amabilă şi miloasă, extrem de prietenoasă ea rămîne totuşi o fire independentă

Dacă doreşte să menţină armonia, ea trebuie să aibă mult tact. Oricum, instinctul ei de conservare şi bunul simţ sunt foarte puternice şi nu va lăsa niciodată o aventură să intervină în viaţa ei de familie.

În general este descurcăreaţă, şi de aceea casa şi interesele familiale sunt conduse cu îndemânare. Este foarte grijulie faţă de felul în care merg treburile casei, deşi nu stă acasă atât de mult ca alte soţii. Este o persoană rafinată. Cînd există treburi de rezolvat în cămin munceşte ea însăşidar şi conduce cu eficienţă şi îi place să fie ascultată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More