Câștigă din ce în ce mai multă audienţă filme proaste, dar cu mesaj politic corect

Decernarea premiilor Oscar din acest an a arătat limpede că cinematografia este un instrument de propagandă. Filme proaste, cel mult mediocre, dar care aduc în prim plan și pun într-o lumină favorabilă mesaje corecte politic, au ajuns să câștige mult râvnitul premiu. 

Cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră şi cea mai bună scenografie: „The Shape of Water“

Personajele pozitive: o femeie mută (în rol principal), o negresă şi un biped amfibiu (rol principal) capturat în America de Sud.
Personajul negativ: un bărbat alb şi rău.
Povestea foarte pe scurt: Capturat pentru a fi studiat într-un laborator secret din vest, în timpul războiului rece, amfibianul şi femeia mută se îndrăgostesc. El era ţinut captiv într-o mare piscină, ea era femeie de serviciu. Sovieticii au şi ei un spion în respectivul centru de cercetare. Cum necum, vesticii hotărăsc să-l omoare ca să-l disece iar esticii îşi pun spionul să-l distrugă total, pentru a nu avea vesticii vreun avantaj militar de pe urma sa. Dar spionul este milos şi împreună cu muta, negresa (şi ea femeie de serviciu) şi încă un nene (proprietarul casei în care stătea prima) îl ajută pe amfibian să evadeze. Hotărăsc să-l pitească până ce pot să-l ducă la nu ştiu ce canal navigabil. În timpul ăsta, cei doi fac sex între specii. Bărbatul alb şi rău, ce era un soi de şef peste laborator, îi tot caută şi reuşeşte să dea de ei tocmai în momentul în care cei doi ajung la canal, îl împuşcă pe amfibian dar şi pe fată, însă amfibianul fiind cu puteri, se vindecă aproape instant, îl omoară pe alb, sare cu femeia în apă, unde o vindecă şi pe ea. Ba face el cumva şi îi apar ei şi branhii la gât. Happy end.

Trailer aici

Cel mai bun scenariu original: „Get Out“

Film horror. O tânără albă se preface a fi îndrăgostită de un tânăr negru pentru a-l atrage la casa părinţilor ei, ce se ocupau cu furtul trupurilor de negri pentru ca albii ce licitau mai mult să-şi bage sufletele în ele.

Trailer aici

Cel mai bun scenariu: „Call Me By Your Name“

Iubirea dintre un bărbat homosexual şi un adolescent (deci sub 18 ani).

Trailer aici

Cel mai bun film străin: „A Fantastic Woman“

Un transsexual care are o relaţie cu un bărbat normal. Film din Chile.

Trailer aici

Orice idee aberantă pe care elitele vor să o inculce în conștiința maselor ajunge un scenariu de film „de succes”. Odată premiat, filmul câștigă audiență, iar mesajul lui deformant devine treptat un fapt acceptat.

Așa că… dacă nu îți plac filmele elogiate, merită să te bucuri: cel mai probabil nu esți lipsit de gust, nici ciudat, ci conștiința ta nu a fost formatată pe calapodul nebuniei progresiste.

Citiți și:

Un film care elogiază cu insolență pedofilia și homosexualitatea a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat

Când Pentagonul şi CIA îşi bagă coada la Hollywood…

yogaesoteric

7 decembrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More