Ce a ajuns Germania: Elevă bătută de musulmane deoarece este blondă și nu are hijab

Unei mame din Germania, a cărei fiică a fost agresată de eleve musulmane pentru că era blondă, creștină și nu avea capul acoperit, i s-a spus de către directorul unei școli din Frankfurt să îi acopere capul fetei cu un hijab.

Mama elevei a declarat pentru Bild că fiica ei a fost agresată de fete musulmane în asemenea măsură încât a trebuit să „o scoată din școală pentru a-i asigura protecția”.

„Ea a fost bătută și atacată verbal pe drumul spre școală”, a spus mama, explicând că abuzul se datorează faptului că fiica ei are păr blond, nu poartă acoperământ pe cap, are un nume germano-ebraic și este creștină.

Când directorul a fost chestionat despre situație, el i-a spus mamei să-și acopere fiica cu un hijab (hijabul este acel tip de văl sau eșarfă pe care femeile musulmane o poartă pe cap și care lasă fața vizibilă).

„Fiica ta nu trebuie să spună că este germană. În plus, îi poți da o eșarfă pentru cap!” i s-a spus directorul mamei.

Școala a refuzat să comenteze această poveste.

La o altă școală din Ennepetal, copiii au fost hărțuiți pentru că mâncau gumă în formă de ursuleți, deoarece aceste dulciuri „impure” conțin gelatină de porc și, prin urmare, nu sunt halal.

Articolul din Bild menționează, de asemenea, cazul a doi elevi de clasa a IV-a din Bavaria, care au venit acasă plângând, spunându-i tatălui lor: „Un elev a spus că ne taie capul pentru că suntem creștini”.

Mama unui elev din Bonn s-a plâns, de asemenea, la școală, după ce un elev musulman i-a spus fiicei sale: „Părinții tăi vor arde în iad dacă nu cred în Allah”.

Cazul elevei agresate pentru că este blondă, creștină și nu poartă hijab este încă un exemplu de agresiune religioasă și preluare islamistă a școlilor, în zonele din Germania cu populație preponderent formată din imigranți.

Președintele Asociației Profesorilor din Germania a avertizat că școlile în care peste 70% dintre elevi sunt migranți alunecă pe o spirală ce scapă de sub control, atacurile asupra profesorilor de sex feminin și supra elevilor evrei fiind obișnuite.

Heinz-Peter Meidinger a povestit pentru Bild că întâmplarea din Berlin, cu elevii migranți musulmani care difuzau videoclipuri ISIS cu decapitări, nu a fost un caz singular și că o astfel de propagandă „se răspândește ca incendiile sălbatice”. Meidinger a afirmat că prezența gardienilor ce asigură securitatea în școli, o raritate în țările europene, a fost „sinonimă cu o capitulare” și că situația s-a înrăutățit de la influxul a aproximativ 2 milioane de noi migranți, începând cu 2015.

Citiți și:

Profesori germani propun drogarea celor care nu-i acceptă pe migratorii musulmani! 
Fără tancuri şi soldaţi, Europa se află deja sub ocupaţie musulmană. Pare incredibil, dar este adevărat! 
Islamul se expansionează… încotro?

 

yogaesoteric
18 noiembrie 2018


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More