„Ce conține vaccinul?“. Claudiu Târziu (AUR) răspunde provocării lansate de colonelul Gheorghiță: Vaccinul conține anormalitate, discriminare și frică. Asta conține pentru cei mai mulți dintre noi!

La începutul lunii iunie, colonelul Valeriu Gheorghiță a lansat provocarea „Ce conține vaccinul?“. Acesteia i s-au raliat personalități din categoria socială pro-vaccinare. Printre aceștia amintim pe Andreea Esca și Mihai Bobonete, Sandu Pop (Văru’ Săndel) și Victor Rebengiuc.

Claudiu Târziu

Însă, toți cei care au răspuns provocării au evitat să vorbească despre substanțele din care este compus vaccinul, despre riscurile pe termen lung, pe care nimeni nu le garantează și despre dreptul fiecăruia de a alege.

Claudiu Târziu îi răspunde colonelului Gheorghiță

Senatorul AUR Claudiu Târziu a vorbit, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook, despre ce conține vaccinul în opinia majorității românilor:

Ce conține vaccinul? Pentru cei mai mulți dintre noi, astăzi vaccinul conține anormalitate. Să nu pot să-mi sărut copilul în curtea școlii la serbarea de sfârșit de an decât cu un certificat doveditor.

Conține discriminare, adică privilegii pentru vaccinați. Înseamnă că nu pot intra la un spectacol dacă nu am apucat, nu pot sau nu vreau să mă vaccinez, căci vaccinul nu e obligatoriu. N-am uitat asta, nu-i așa?

Pentru toți, astăzi vaccinul înseamnă mai multă frică, deci mai puțină libertate. Însă noi, chiar vom învinge, împreună cu cei dragi!“, a spus senatorul Claudiu Târziu.

Citiţi şi:
Vaccinul conține vacanțe
Când îngerul păzitor îți dă mesaje disperate…

yogaesoteric
10 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More