Ce dovezi mai vreţi despre distrugerea intenţionată a României după 1989?

Cei care conduc destinele României după 1989 sunt trădători de ţară. După asasinarea Ceaușeştilor, România a intrat în stare de ocupaţie nedeclarată şi plăteşte tribut.

Cum altfel explicaţi distrugerea sistematică a economiei, din ordinul şi cu supervizarea celor aflaţi la putere, înstrăinarea avuţiei naţionale pe comisioane luate de cei cu drept de semnătură şi stampilă, recunoaşterea holocaustului care nu a avut loc în România, plata pretenţiilor Israelului – despăgubiri de 60 miliarde dolari, din care preşedintele Băsescu și guvernatorul BNR au dat o treime etc. Deși în România nu se mai produce nimic.

Între cei mai mari trădători şi vânzători de ţară este Mugur Isărescu, adus la BNR prin intermediul altui mare trădător de ţară, Ion Iliescu.

În ianuarie 1990, Isărescu a refuzat să semneze, cu acordul lui Iliescu, plata combustibilului cu care trebuiau aprovizionate 128 de nave de mare tonaj aflate în diverse locuri în lume, lăsându-le să fie arestate în porturi şi apoi au fost pierdute de România pentru neplata taxelor portuare. BNR deţinea peste două miliarde de dolari în rezerve. Iliescu a ştiut şi a fost de acord cu acest jaf. Isărescu a fost primul care a pus umărul la dispariţia flotei. Au urmat Băsescu şi alţi miniştri la transporturi, în cârdăşie cu reprezentanţi marcanţi ai partidelor de guvernământ.

Isărescu era prim-ministru în timpul lui Emil (Cazbici) Constantinescu, Bercovici-Berceanu fiind semnatar al contractului cu Gold Corporation. Emil Cazbici Constantinescu, dar şi toţi cei din conducerea Partidului Democrat au căpătat acţiuni la Gold Corporation, la fel ca şi mulţi reprezentanţi ai guvernului de atunci.

În mandatul de preşedinte al României, Emil Cazbici Constantinescu, în cârdăşie cu directorii SRI şi SIE, au decis vânzarea pe ascuns şi pe comisioane mici a întregii documentaţii privind prospecţiunile geologice şi zăcămintele de aur ale României, aflate în camerele cu seifuri de la Institutul de Geologie. Într-o noapte au fost luate din Institutul de Geologie toate documentele, fiind apoi scoase din ţară. Atunci au venit la fix, prin intermediarul Frank Timiş, întreprinzători din Canada, să cesioneze nu numai Roşia Montană dar şi alte mari zăcăminte de aur. Mai mult, se ştia că zăcămintele respective conţin şi metale rare, mult mai preţioase, nu doar aur şi argint.

Actualmente, întreaga documentaţie privind prospecţiunile geologice şi rezervele de aur ale României umple rafturile unui birou evreiesc de avocatură din Toronto, la etajul 52 dintr-un bloc turn. În cârdăşie cu interesele evreiești, Isărescu a sistat cumpărarea aurului extras din minele de aur din România.

Mugur Isărescu a trimis aurul României din BNR în bănci străine, pentru o dobândă mică, şi apoi s-au făcut presiuni ca Băsescu şi Isărescu să facă împrumutul de 20 miliarde euro, împrumut neaprobat în parlament, îndatorând populaţia României pentru multe generaţii.

În condiţiile în care nu mai avem producţie (a fost distrusă economia prin aşa-zisa privatizare strategică), nu mai creăm plusprodus, vom vedea aurul înapoi ca pe tezaurul de la Moscova.

Din ordinul lui Ceauşescu, în minele de aur, atunci când se dădea de un filon, se sigila capătul filonului de aur şi se punea sigiliul Băncii Naţionale a României. Exploatarea filoanelor era interzisă. Periodic erau trimise echipe care verificau dacă sigiliile puse erau la locul lor şi se treceau în inventar şi filoanele nou descoperite. În minele de aur din România sunt zeci de filoane de aur sigilate în vremea lui Ceauşescu. Înainte de 1990, periodic erau delegate echipe de securişti care inventariau sigiliile filoanelor de aur din mine.

Anual, numai din aluviuni erau înregistrate la Banca Naţională peste zece tone de aur. Aurul colectat din aluviuni în 1989 nu a mai fost înregistrat de noul guvernator al BNR, Mugur Isărescu, fiind scos lingou cu lingou din ţară de către persoane aflate sub directa supraveghere a lui Stănculescu şi Chiţac. Din pricină că un lingou a dispărut, a avut loc crima din Precupeţii Vechi.

(După ce Ceauşescu a anunţat, în martie 1989, achitarea datoriilor externe şi în aprilie acelaşi an a şters toate datoriile CAP-urilor şi IAS-urilor, în fiecare săptămână soseau, pe aeroportul Otopeni, lingourile din aur cu care România garantase împrumuturile externe.)

În înțelegerea stabilită cu canadienii, statului român îi revenea foarte puţin din zăcământ, ceea ce însemna că dăm aurul pe gratis. Mai ales cu contribuţia lui Isărescu, cel care spune că România şi BNR nu au nevoie de rezerve de aur. Întrebaţi-vă de ce nu fac referiri la dezvoltarea durabilă?

Când a venit pentru cesionarea zăcămintelor de la Roşia Montană, Gold Co a șpăguit în mod special pe reprezentanţii puterii, mai ales membrii PD, care au acţiuni la firmă mai multe decât statul român. Cum explicaţi faptul că, în 2004, Berceanu a zis că exploatarea de la Roşia Montană trebuie să continue, iar Băsescu, în vizită la Roşia Montană, chiar înainte de alegeri a zis acelaşi lucru?

Director pe bani mulţi şi cu acţiuni la Gold Corporation a fost numit un membru marcant al PD, plecat de la Ministerul Mediului, Gabriel Dumitraşcu. Cum au făcut averi colosale cei cu funcţii?

Un mic exemplu. Era pe vremea când prim-ministru era Stolojan. Băsescu, ministru la transporturi, l-a trimis pe fratele lui pe o navă, pentru reparaţii în Japonia (de parcă noi n-am fi avut şantiere navale), cu 3.000.000 dolari. Ajuns acolo, Mircea Băsescu i-a trimis un fax fratelui său, la minister, cum că ar fi necesari încă 3.000.000 dolari pentru reparaţii, fără notă justificativă sau deviz de lucrări. Traian Băsescu a dat aviz favorabil, fără nicio notă justificativă şi a trimis-o lui Stolojan. Acesta, fără a solicita lămuriri ori notă justificativă, a semnat favorabil şi a trimis-o lui Isărescu, cel care a aprobat trimiterea în contul lui Mircea Băsescu a încă 3.000.000 dolari. Poate aşa înţelegeţi de ce Stolojan şi Isărescu sunt aşa de mediatizaţi ca tehnocraţi. La corpul de control al guvernului lucra pe atunci Ionel Blănculescu, care poate confirma.

În decembrie 1989, în CC era un metru cub de dolari care au fost depozitaţi într-o cameră şi păziţi de Pluto şi Furdea Dumitru. În cameră au fost iniţial depuse şi trei mape din piele conţinând conturile secrete ale României în străinătate. La câteva ore după depunerea acestora, a venit Petre Roman şi a cerut cele trei mape şi i-a spus lui Furdea să zică, dacă va fi întrebat, că nu ştie nimic despre mape.

Crin Antonescu la nunta cu Vlădean a primit cadou de nuntă de la Dinu Patriciu acţiuni la Roşia Montană în valoare de 100.000 euro. Şi Daciana Sârbu, europarlamentar ca şi Vlădean, au susţinut deschiderea exploatărilor la Roşia Montană.

Credeţi cumva că refuzul lui Isărescu de a mai înregistra la BNR aurul din exploatări a fost întâmplător? Asta a dus la închiderea minelor de aur. Tot Isărescu a dispus vânzarea rezervelor de argint ale României. Rezervele de aur ale României sunt pentru generaţii, iar cei care au devastat România, în schimbul unor comisioane personale substanţiale, au avut şi au dreptul de semnătură şi stampilă.

Nu Ceauşescu a subminat economia naţională ci cei ce au luat frâiele puterii, au păstrat dreptul de semnătură şi ştampilă ca să-şi umfle buzunarele şi conturile din străinătate. Cei care au păstrat după 1990 funcţiile la stat sunt multimiliardari, pentru că şi-au însuşit drepturile de proprietate ale românilor şi au înstrăinat tot ce se poate, determinând pe tineri şi pe cei apţi de muncă să părăsească ţara, ca ei să jefuiască liniştiţi.

Noi nu mai producem aproape nimic, iar din cei 20 miliarde euro împrumutaţi nu se fac niciun fel de investiţii pentru a avea producţie, dar vindem tot. Ei ştiu doar să vândă ce nu le aparţine. Dacă după război sovieticii, ca armată de ocupaţie, au impus numirea în funcţiile de conducere a unor personaje în majoritate evrei, care au dispus arestarea şi uciderea a aproape 2.000.000 de romani, după uciderea Ceauşeştilor s-au cocoţat în funcţii tot evrei. Ei şi masoneria coordonează exterminarea românilor.

Nu-i de ajuns că Israelul ne-a cerut şi ne obligă să-i plătim peste 60.000.000.000 dolari în contul falsului holocaust care ar fi avut loc în România. Tocmai ei, care au făcut holocaust cu românii după 1944. Evreii au cerut ruşilor tezaurul României, în contul holocaustului. Dacă Ion Iliescu, în 2001, a acceptat recunoaşterea falsului holocaust, iar Băsescu a dispus plata a o treime din suma promisă Israelului, acesta din urmă, prin Mihai Răzvan Ungureanu, a refuzat recuperarea tezaurului de la Moscova. În acest timp, evreii au cerut ruşilor tezaurul României, în contul holocaustului. Ce mai contează după ce Băsescu a îndatorat România pentru generaţii, iar USL a făcut împrumuturi suplimentare şi ne-a îndatorat şi mai mult. Străinii ştiu cât de corupţi sunt cei ce ne conduc, îi susţin în ticăloşiile lor şi se folosesc de ei.

Zăcămintele de aur sunt ale românilor! N-au ce căuta străinii!

Românii pot cere naţionalizarea resurselor naturale. Verificaţi dacă nu credeţi! Formulaţi cât mai multe plângeri penale la Parchet, DIICOT şi DNA!

Notă: În problema Roșia Montană, de ce nu s-a auzit vocea, opinia legitimă a geologului Emil Constantinescu, a primului geolog din România? Au circulat despre el acuzații că ar fi avut, înainte de 1990, probleme cu Securitatea, suspectat fiind că a vândut secrete de stat privind zăcămintele prețioase din subsolul României. Se cam leagă lucrurile.

A mai existat o nedumerire cu privire la persoana lui: cum de a făcut Emil Constantinescu două facultăți la zi? Legile de atunci nu dădeau voie să faci a doua facultate decât la F.F., adică la „fără frecvență”. A făcut mai întâi facultatea de drept, apoi pe cea de geologie! Cumva cu misiune? Ce se știe sigur este că mama lui Emil vorbea stricat românește, după cum a povestit un coleg de grupă al lui Emil. Se trăgea dintr-o familie de evrei expulzați din Elveția pentru activități anarhiste, teroriste, inspirate de isprăvile evreilor din Rusia. Ajunși în Rusia, bunicii lui Emil al nostru, dar mai mult al altora, s-au stabilit în Basarabia. N-a avut curajul să spună că bunicii săi erau franțuji, minciuna ar fi fost prea mare, a zis că erau „francofoni!”
 
 

Citiți și:

Prof. dr. Constantin Ciutacu: «Clasa politică apare ca un veritabil detaşament al legiunii străine»

Dr. Călin Georgescu: «În ultimii 25 de ani, sufletul românesc a fost trecut prin sabie» (I)

De ce proiectul de la Roșia Montană este un act de trădare a interesului național 


 
 

yogaesoteric

21 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More