Ce este mortala boală X despre care ne alertează OMS? Se pregătește conștiința maselor cu finalul din scenariul Dosarele X?


Să ne amintim ipoteza: 1) vaccinare obligatorie în masă, 2) slăbirea imunității tuturor, 3) un agent patogen decimează omenirea…


După cum știți, „elitele” conducătoare ale lumii vor neapărat să implementeze vaccinarea obligatorie. Dar sunt foarte deranjate de faptul că tot mai mulți oameni avizați refuză vaccinarea, atitudine pe care legiuitorii o caracterizează ca foarte „periculoasă”.

Pentru a stopa acest val de neîncredere, oficialii din Comisia Europeană au propus în aprilie 2018 o „Rezoluție referitoare la reticența față de vaccinuri și la scăderea ratelor de vaccinare în Europa”, precum și un „Plan de acțiune privind știrile false și dezinformarea online”. Ei insistă că „imunizarea” prin vaccinare este „una dintre cele mai mari realizări ale medicinii” și recomandă ca aceasta să devină obligatorie. Faptul că există nenumărate cazuri de îmbolnăviri severe sau chiar decese în urma vaccinării nu reprezintă pentru ei decât o „dezinformare” sau, în orice caz, doar un detaliu neglijabil.

Pentru a convinge masele de „urgența” necesității vaccinării, „elitele” au găsit acum un nou argument: „uriașa amenințare” a unui flagel devastator, care nu există încă, dar care… cu siguranță va veni! Nimicitoarea boală care încă nu există are și un nume: „Boala X”! Ea este considerată atât de gravă și de… sigură, încât de anul trecut a fost inclusă pe lista celor mai cumplite boli monitorizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Ciudățenia este denumită de OMS „necunoscutul cunoscut”, iar înalții reprezentanți ai – celui ce ar fi necesar să fie – cel mai autorizat for al apărării sănătății lumii susțin că pentru a ne pregăti pentru „Marele Flagel” este neapărat nevoie să ne vaccinăm cu toții. Și asta cât mai rapid!

Potrivit datelor publicate de site-ul OMS, „Boala X reprezintă cunoașterea faptului că o epidemie internațională gravă ar putea fi cauzată de un agent patogen necunoscut în prezent, dar care poate provoca o epidemie”. În mod asemănător, site-ul de Science Alert informează că „Cel mai bun mod de a ne reprezenta Boala X este acela al unui potențial pericol contagios pe care nu l-am întâlnit încă, dar care este aproape sigur”.

Așadar, după ce am fost speriați cu efectele catastrofale ale gripei aviare, gripei porcine, SARS, Ebola, boala vacii nebune și alte teribile maladii despre care ni s-a spus că au potențialul de a infecta toată umanitatea, acum spaima cea mare vine de la Boala X! Aceasta încă nu a apărut, dar specialiștii nu au nici cea mai mică îndoială că va veni. Ce ar putea declanșa cumplita epidemie? Experții instituțiilor globaliste spun că principalul motiv este creșterea accelerată a populației. Mai este apoi migrația, care aduce agenți patogeni din zone sălbatice către grupuri umane ce nu sunt adaptate pentru un răspuns imunitar adecvat. Plus pericolul unui atac cu arme biologice din partea unor grupări teroriste. Având în vedere că toate acestea ar putea surveni oricând, este doar o chestiune de timp – spun savanții globaliști – până când teribila epidemie va erupe. 

Dr. Eric Toner, cercetător principal la Centrul pentru Securitate Medicală Globală Johns Hopkins din SUA și designerul simulării Clade X, a declarat că 900 de milioane sau aproape 10% dintre oamenii de pe planetă ar putea fi uciși de noua boală.

Însă „marea ușurare” vine din partea companiilor farmaceutice și a celor mai mari „binefăcători” ai planetei – ca de exemplu Bill Gates – care ne asigură că institutele de cercetare fac tot posibilul să ne apere sănătatea și viața. Putem fi fericiți, spun ei, pentru că noi vaccinuri sunt în pregătire și odată ce vor fi administrate – pe scară largă și obligatoriu (!) – vom fi salvați. Bill Gates a explicat pentru Business Insider că odată ce Boala X va apare, în primele șase luni ar putea fi uciși 30 de milioane de oameni. Pentru a fi mai sugestiv, el a prezentat și o simulare computerizată despre cum s-ar putea răspândi Pandemia Globală precum focul sălbatic. Pentru a sprijini campania de vaccinare care să ne „ajute” în fața Marelui Pericol, Fundația Bill și Melinda Gates a oferit 12 milioane de dolari în granturi pentru „pregătirea pentru pandemie”. Ca să înțelegem însă mai bine adevărata față a filantropiei lui Bill Gates să ne amintim că în urmă cu câțiva ani el a recunoscut că de fapt vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial. De asemenea, în spatele sloganurilor sale umanitare el a intermediat cu cinism testarea unor vaccinuri extrem de toxice pe zeci de mii de persoane din Africa, experiment în urma căruia au existat numeroase cazuri de deces.

În ideea pregătirii noului vaccin, special conceput pentru a stopa boala care încă nu există (Disease X), Colegiul Imperial din Londra (Imperial College London) și Coaliția pentru Inovații de Pregătire pentru Epidemie (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) au format un parteneriat. Parteneriatul a fost concretizat într-un proiect finanțat cu 8,4 milioane de dolari, care va dezvolta o tehnologie de a produce rapid vaccinuri împotriva agenților patogeni necunoscuți ai Bolii X.

Deși pare o fantasmagorie, cercetătorii vizează un fel de „prevenție acoperitoare” pentru toate posibilele atacuri patogene. În urmă cu câteva luni, site-ul Colegiului Imperial din Londra l-a citat pe profesorul Robin Shattock, care a declarat că „Vaccinurile sunt necesare mai mult ca niciodată – sunt esențiale pentru reacția la focar, pentru biosecuritate și față de amenințarea permanentă a scenariului Bolii X”. La rândul său, John-Arne Rottingen, director al Consiliului de Cercetare al Norvegiei și consultant științific pentru comitetul OMS, a declarat legat de Boala X că „Prospecțiunile ne spun că următorul focar va fi ceva ce nu am mai văzut până acum”.

Deja noile vaccinuri au început să apară, iar companiile farmaceutice înregistrează vânzări tot mai mari. Unul dintre reprezentanții Big Pharma ne-a lămurit că „Nu putem prezice unde sau când va lovi Boala X, dar dezvoltând astfel de tehnologii inovative de vaccin, putem fi pregătiți”. Pentru o temeinică pregătire a populației, Organizația Mondială a Sănătății a elaborat și un așa-numit „Plan de acțiune pentru Vaccinarea Globală”, care chipurile va duce la creșterea imunității celor vaccinați.

O cu totul altă interpretare a acestor intense manevre ale Elitelor globaliste a fost oferită de Mike Adams, fondatorul site-ului Natural News. Este semnificativ că întrucât articolele sale și înregistrările pe care le posta pe Youtube aveau un uriaș impact în lumea largă, companiile Google și Youtube au decis să îi șteargă toate postările cu motivația că „promovează teorii ale conspirației”. Interesant, nu? Este perfect în regulă să ne vaccinăm cu toții pentru o boală care nu a apărut încă, dar dacă insinuăm că ar fi vreo problemă în asta, atunci promovăm teoria conspirației. Să vedem așadar cum scria Mike Adams că este situația cu „Boala X”. În opinia sa, vaccinurile ar putea fi utilizate pentru a promova o pandemie, cu dispariția populațiilor umane, prin intermediul vulnerabilității la infecții, indusă medicamentos (cauzate de vaccinuri). Mai exact, „Acestea ar putea crește rata mortalității unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare intenționată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare de tip armă biologică ar putea ucide milioane de oameni ale căror sisteme imunitare au fost slăbite de injectarea anterioară cu vaccinuri”.

Merită să mai remarcăm o corelație. În seria 10 a serialului Dosarele X, difuzat în 2016, a fost prezentat la un moment dat un dialog despre războiul continuu (prin crearea situațiilor tip problemă – reacție – soluție). Se spunea că acesta este menit „să înrobească cetățenii americani acasă cu unelte de tipul Patriot Act și National Defense Authorization Act, îngrădind Constituția în numele siguranței naționale. Militarizarea forțelor polițienești în unele orașe din SUA. Construcția de lagăre FEMA fără un scop declarat. Preluarea hranei și a agriculturii de către câteva corporații precum și a medicamentelor și a sistemului sanitar, până și a armatei pentru planuri clandestine de a îngrășa, distruge, îmbolnăvi și controla o populație și așa consumată de consumerism. Un guvern care îți ascultă telefonul, culege informații și îți monitorizează locuința fără să fie tras la răspundere. Un guvern pregătit să folosească acele informații împotriva ta, când va lovi și când ultima preluare va începe.”

După care ni s-a sugerat elegant că finalul va începe prin simularea unui atac terorist. Sau simularea unui atac din partea a Rusiei ori chiar a extratereștrilor. De altfel, este ușor de observat că populația este sistematic spălată pe creier cu astfel de scenarii. Fie prin presă, fie prin filmele de la Hollywood. Iar in ultimul episod ni se arată cum păpușarii au declanșat acest final pandemic și au putut-o face tocmai pentru că terenul fusese pregătit cu ani în urmă prin vaccinarea în masă a populației. Cu acea ocazie oamenilor li s-a injectat și un „ceva” care la momentul prestabilit a dus la dezastru: o epidemie special creată în acest sens, pentru a reduce masiv populația globului.

Să fie toate acestea doar câteva dintre „teoriile conspirației” despre care inventatorul rețelei www, Tim Berners-Lee, spunea că este necesar să dispară de pe internet? Să fie doar un scenariu de tip „Dosalele X”? Noi credem că nu. Mai degrabă OMS și celelalte instrumente instituționale ale Guvernului din Umbră pregătesc conștiința maselor cu scenariul „Bolii X” tocmai ca să ne facă să acceptăm următorul pas al agendei: vaccinarea globală obligatorie.

Citiți și:

Vă mai amintiţi de boala vacii nebune, SARS, gripa aviară şi gripa porcină? Ce s-a ales de ele şi cum a profitat din plin industria farmaceutică

Epidemiile şi războaiele, metode criminale de control al populaţiei


 

yogaesoteric
18 iulie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More