Ce urmăresc bioeticienii de la Forumul Economic Mondial?

Bioeticienii lui Schwab vor să modifice structura ADN-ului uman pentru a-l face alergic la ……. carne!

În primul rând, aceasta se petrece deja în SUA. Unii americanii injectați coroborat cu serurile otrăvitoare ale lui Gates administrate bovinelor au dobândit alergie la carnea de vită.

În al doilea rând, este o insultă să-i recunoaștem pe acești sataniști drept bioeticieni, pentru că cercetările și scopul acestora contravin principiilor bioeticii!

Bioetica (etica biomedicală) se caracterizează prin studiul valorilor etice şi morale din perspectiva progreselor medicinii şi analiza controverselor etice ce apar în practica medicală modernă.

Bioetica pleacă de la premisa că principiile sunt centrul vieții morale și toate deciziile noastre din domeniul moral ar fi bine să fie făcute pe baza acestor principii.

Un principiu al bioeticii este cel al respectului autonomiei, adică respectarea capacitații persoanei de a alege! Principiul binefacerii se referă la grija pentru binele persoanei în cauză!

Principiul bioeticii complet anihilat în ultimii ani este cel de a nu face rău altei persoane sau evitarea cauzării răului!

În concluzie, șobolanii laboratoarelor sataniste nu pot fi numiți în niciun caz bioeticieni, pentru că încalcă intenționat toate principiile Bioeticii! Șobolanii schwabiști sunt doar niște nebuni (medical vorbind) care, în rătăcirea lor maladivă, inventează orice numai în domeniul tanatologiei!

Citiți și:
Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (I)
De la bioetică la eugenie

 

yogaesoteric
2 octombrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More