Ce vede generalul Iliescu în spatele crizei coronavirusului

 

M-am autoizolat! Aşa mi-au recomandat prietenii, unii dintre ei medici, alţii împătimiţi ai internetului, şi nici fetele şi ginerii n-au făcut excepţie. Grijulii cu toţii, mai ales că am trecut deja de 60 de ani şi, la ce ne-au servit prin toate mijloacele de comunicare guvernanţii noştri, era firesc ca cei apropiaţi să aibă o asemenea reacţie. Le-am ascultat sfatul şi aşa i-am liniştit.

M-am autoizolat! Nu asta şi-au dorit cel mai mult autorităţile? Nu ne vor ei izolaţi, cu toate drepturile constituţionale suspendate? Ce drepturile omului, ce dreptul la libera exprimare, ce dreptul la apărare, când putem fi condamnaţi mult mai simplu şi mai uşor? N-avem nevoie de avocaţi, de probe în apărare, de martori, într-un cuvânt de orice mijloace de probă, când pot da sentinţele de încătuşare oricând şi cum vor ei, dar mai ales cei care îi comandă din exterior şi ne vor sclavi. Şi fac toate astea fără să ne anunţe, fără să motiveze de ce o fac, fără să ne explice noile reguli şi cum este necesar să procedăm.

Nu spun că situaţia nu este gravă, că avem de-a face cu o pandemie cu efecte nebănuite, dezastruoase, asta a şi impus instituirea stării de urgenţă, fiind imperios necesar să respectăm indicaţiile autorităţilor, restricţiile menite să ducă la încetinirea răspândirii virusului, dar nu s-a declanşat al III-lea Război Mondial. Ne luptăm cu un virus, nu cu rachetele nucleare, pierderile de vieţi omeneşti sunt tragice, chiar şi o singură viaţă este deosebit de valoroasă şi este necesar să o apărăm iar pierderea ei este profund regretabilă, dar nu avem de-a face nici pe departe cu cele plătite tribut pe timpul ultimei conflagraţii mondiale.

Atunci de ce sunt instituite asemenea măsuri? Pentru că aşa se doreşte! Vă puneţi firesc întrebarea: de către cine? Răspunsul este la fel de simplu: de către cei care vor o nouă ordine mondială, de cei care doresc un nou sistem de valori, în care regulile şi relaţiile între stăpânii lumii şi sclavii lor să fie redefinite, să le asigure dominaţia globală, un control total asupra celor ce le devin vasali. Nu doresc să vă conving că acest virus a fost „plantat” intenţionat, cu un scop bine definit, eu vă prezint doar aspectele semnificative, concluziile le veţi trage voi, indiferent de certitudinile sau incertitudinile mele.

Din modul în care se derulează evenimentele se desprinde pregnant ideea că omenirea se află în pragul unei noi ere, a unei noi epoci în evoluţia sa. Prin ce va fi caracterizată această nouă eră, care nu presupune neapărat o evoluţie benefică raportată la aspiraţiile majorităţii covârşitoare a populaţiei Globului? Se va caracteriza, în mare parte, prin cele care le voi prezenta în continuare:

Suntem deja martorii distrugerii economiilor naţionale şi supunerii lor altor reguli economice, preluarea şi subordonarea acestora de potentaţii financiari mondiali, de economiile puternice la nivel global. Pentru a fi pe înţelesul tuturor am să vă dau un exemplu mega-simplificat. Gândiţi-vă că sunteţi asociaţi într-o societate comercială cu încă două persoane care dispun de fonduri mult superioare vouă şi aveţi 10% din părţile sociale. La un moment dat, asociaţii voştri decid să majoreze capitalul social cu 200 milioane de lei. Ca să vă păstraţi cota în societate este nevoie să depuneţi 20 milioane de lei pentru majorarea capitalului social, dar nu aveţi de unde. Atunci, veţi rămâne cu ce aţi depus iniţial, dar veţi avea sub 1% din părţile sociale şi aşa sunteţi marginalizaţi din toate punctele de vedere, începând cu părţile sociale şi terminând cu profitul. Practic asociaţii v-au luat toate drepturile. Este doar un exemplu simplificat, în realitate situaţiile fiind mult mai complexe şi mai dăunătoare, mai păguboase.

Ei nu îşi fac probleme, au suportul necesar pentru a putea renaşte şi domina lumea precum Pasărea Phoenix. Probleme vom avea noi, copiii şi nepoţii noştri care vom cunoaşte cea mai dură formă de sclavie, deşi va fi o sclavie modernă, total diferită de formele anterioare.

Crearea unui haos general, amplificarea nemulţumirii maselor şi revolta lor împotriva guvernelor care să ducă la disoluţia statelor, care să le permită iniţiatorilor să pescuiască cu eficienţă maximă în apele tulburi;

Asistăm deja la cea mai aprigă acţiune de suprimare a drepturilor şi libertăţilor democratice fundamentale, impunerea forţată fiecărui om a unui nou sistem de valori, în care valoarea supremă nu va mai fi omul şi tot ceea ce este legat de el, acesta fiind aruncat chiar pe ultimul palier al sistemului anterior menţionat.

Utilizarea pe scară largă a inteligenţei artificiale, dezvoltarea nanoroboticii şi expansiunea fără precedent în Cyberspaţiu vor asigura suportul necesar pentru monitorizarea complexă a fiecărei persoane, a valorilor pe care le împărtăşeşte, a modului în care gândeşte şi acţionează, asta în strânsă conexiune cu monitorizarea activităţilor economice, a dependentelor, lacunelor şi oportunităţilor de afaceri care pot fi speculate în interesul celor care promovează aceste acţiuni de o asemenea anvergură.

Vor avea la dispoziţie destule mijloace să ne ţină în frâu, să ne controleze numărul, diminuându-l, sau sporindu-l, în funcţie de interesele lor;

Nesiguranţa, teama voit indusă, frica pentru viaţa proprie, dar şi pentru a celor apropiaţi şi dragi, generarea celei mai profunde crize alimentare pe care a cunoscut-o vreodată omenirea, reprezintă impulsul de declanşare a celei mai mari migraţii, fără precedent în istoria omenirii, migraţie care a început deja şi care justifică impunerea unei noi ordini sociale, economice şi de putere mondiale;

Dacă vă aşteptaţi încă la unitate şi solidaritate din partea structurilor politice, strategice şi economice euroatlantice, înseamnă că visaţi în continuare. Uniunea Europeană şi NATO, n-au reprezentat, nu reprezintă şi nu vor reprezenta decât simple utopii, îmbrăcate frumos de cei care şi-au promovat interesele prin intermediul lor.Vă spune asta unul dintre susţinătorii cei mai înfocaţi ai accederii României în aceste structuri. Unitatea şi solidaritatea a funcţionat doar atunci când am fost de acord să ne ia bogăţiile, obiectivele economice, la preţuri derizorii, când aveau interesul să promovăm firmele lor în detrimentul celor chinezeşti şi ruseşti. Actualul NATO nu are decât un singur scop, acela ca Imperiul Unchiului Sam să-şi extindă dominaţia şi să ne vândă nouă şi celorlalţi membri ai alianţei, produsele industriei lor de apărare, uneori depăşite moral de multă vreme, dar pe sume colosale. Aţi văzut, cumva, o structură europeană care să aibă o acţiune în favoarea României? Nu le-a interesat decât să-şi ia peşcheşul înainte de aderare, bogăţiile şi tributul după aceea.

Cert este că lumea se schimbă şi cu siguranţă nu va mai arăta aşa cum suntem obişnuiţi. Nu contează ce gândesc eu şi nu este cazul să vă însuşiţi concluziile mele. Este bine să vă convingeţi singuri şi să trageţi propriile concluzii!

Dormiţi liniştiţi! Guvernanţii veghează la interesele lor, iar voi să fiţi mulţumiţi când îi vedeţi îndestulaţi şi fericiţi! Dumnezeu să vă aibă în pază şi să vă apere de hienele acestui început de mileniu!


General Dumitru Iliescu, fost şef al SPP

Citiţi şi:

Prezentul Chinei, viitorul întregii lumi?

Avertisment dur: Pandemia de coronavirus ascunde efectuarea unor EXPERIMENTE SOCIALE la scară globală!

 

yogaesoteric
20 aprilie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More