Cea mai mare fraudă din istorie s-a bazat pe un test neconcludent și a declarat bolnavi „pe presupunere”

Printr-un ordin spitalele au fost și încă sunt transformate în lagăre. Ermetic închise, fără control asupra activității din interior, fără posibilitatea fizică de a-ți mai vedea rudele. Înăuntru se folosesc pentru diagnosticare simptomele de răceală care pot proveni de la sute de viroze – deci irelevant –, se declară o afecțiune în baza unui test neconcludent – irelevant –, ambele practici pentru o boală care, în principiu, nici ea nu este cunoscută, sau cum ar spune specialiștii „virusul nu a fost izolat” – deci tot irelevant. Atunci ce se petrece?

Din cuprins:
• Autopsia legală era singura cale care putea face diferența în cauzele deceselor de covid.
• Decesele declarate în baza „presupunerii” nu aveau cum să fie înregistrate ca morți de covid.
• Spitalele ca lagăre, fără acces la rudele internate.
• Declarația inventatorului testului PCR: Testul este neconcludent.
• Frauda covid. Cea mai mare crima din istorie împotriva umanității
• Se pregătește al doilea Tribunal Nuremberg – cel mai mare proces din toate timpurile

Dezvăluiri șoc din partea celui mai mare criminalist român

Ca să declarăm decesele de covid 19 erau necesare autopsii. „De mine nu scapă nimeni. Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. De ce nu ai respectat codul de procedură penală, art. 185 și nu ai făcut autopsia legală? Punct. De aici încolo nu ai ce să discuți cu mine. Este o nerespectare a legii grosieră și este necesar să răspunzi”, declară cel mai titrat criminalist din țară, prof. univ. dr. Tudorel Butoi.

Specialistul spune că în afara unei autopsii, din punct de vedere legal, nu poți declara nici măcar un deces cauzat de coronavirus. Aceste mărturii din partea unuia dintre specialiştii în materie, răstoarnă toată mascarada „pandemică” pe care de fapt chiar o numește o „înțelegere între oameni particulari”.

Prof. dr Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor din România și fost rector al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, susţine că renunţarea la necropsii în cazul pacienţilor decedaţi din cauza covid-19 reprezintă o greşeală gravă, care a permis emiterea unor teorii nefundamentate științific.

Întotdeauna, la apariția unei noi afecțiuni, pentru a stabili un protocol terapeutic eficient, se studiază modificările macro și microscopice, imunologice, citogenetice etc. determinate de noua boală. Acest fapt a fost valabil până la apariția pandemiei covid-19. Pare cel puțin bizar că OMS și autoritățile sanitare, printre numeroasele recomandări, au „uitat” să solicite efectuarea necropsiei la cei declarați decedați ca urmare a covid-19.

Recomandarea de a nu se efectua necropsia la decedații covid-19 lasă loc liber la diferite speculații care circulă în spațiul public: Pe de o parte nu se dorește a se preciza cauza reală a morții, deoarece nu se diferențiază între cei care au murit din cauza coronavirusului și cei care au murit din cauza altei patologii, dar au fost pozitivi la testare. În acest mod se exagerează gravitatea pandemiei, se justifică, pe de o parte, limitarea drepturilor civile (și implicit criza economico-socială indusă), iar pe de alta parte, se amplifică profitul corporațiilor din domeniul medical”, declară prof. Vasile Astărăstoae.

În absența necropsiilor celor declarați decedați de covid-19, nu se susține niciuna dintre celelalte practici, cum ar fi acea adresă trimisă de OMS, care desigur este o glumă de prost gust servită ca și cum noi toți ceilalți, cetățeni simpli, specialiști, medici, am fi idioți. După cum știți majoritatea foilor de deces de covid 19 se bazează pe presupunere și nu pe certitudine. Nu ar avea cum să existe o certitudine întrucât testul PCR nu este concludent, după cum declară însuși inventatorul lui, Kary Mullis.

Presupunerea nu are nicio legătură cu realitatea. Punct. Deci ce se dă și ce se cere?

Nu avem se pare nicio epidemie, ci avem de-a face cu ceva bazat pe o presupunere. Asta înseamnă că toată panica creată în rândul populației lumii a avut un alt scop decât cel medical. Iar asta este necesar să fie analizată de avocați și chemați în judecată cei responsabili de această cea mai mare fraudă din istorie. Spitalele au fost transformate în adevărate lagăre ale morții. Ce se petrece dincolo de ușile zăvorâte este important să se afle, întrucât nimeni nu a murit acasă de nicio boală, ci doar în spital. Mii de oameni s-au dus pe picioarele lor și nu s-au mai întors niciodată.

Cine a ordonat ca aparținătorii să nu poată avea contact vizual, fizic, cu rudele internate?

Sigur că nu se poate invoca transmiterea vreunei infecții, întrucât nimeni nu a spus să nu se respecte măsurile de protecție în cazul bolilor infecțioase. Aparținătorii puteau avea același acces ca și personalul, la echipamente de protecție, se putea vorbi din spatele unui geam și încă multe alte soluții. Dar nu s-a vrut asta. Pacienții erau efectiv SĂLTAȚI, după care nu mai știai nimic de ei. Cine a ordonat transformarea spitalelor în lagăre?

Printr-un ordin spitalele au fost și încă sunt transformate în lagăre.

Ermetic închise, fără control asupra activității din interior, fără posibilitatea fizică de a-ți mai vedea rudele. Înăuntru se folosesc pentru diagnosticare simptomele de răceală care pot proveni de la sute de viroze – deci irelevant –, se declară o afecțiune în baza unui test neconcludent – irelevant –, ambele practici pentru o boală care în principiu, nici ea nu este cunoscută, sau cum ar spune specialiștii „virusul nu a fost izolat” – deci tot irelevant. Atunci ce se petrece?

Pentru aceste „motive” de mai sus ni s-au retras drepturile fundamentale, libertatea de exprimare, libertatea de mișcare, s-au exercitat abuzuri. A fost sistat accesul la serviciile de sănătate. Lumea a fost determinată să creadă că este în pericol în timp ce gașca de la Davos împărțea banii și puterea.

Atașăm mai jos ultimele noutăți referitoare la demersul Nuremberg II.

Detalii ale inventatorului testului PCR, biochimistul american Kary Mullis

Ce este testul PCR? Cine l-a inventat și cum funcționează? Este el 100% sigur? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le adresează românii, dar nu numai, în legătură cu aceste teste despre care auzim acum în fiecare zi. Răspunsurile ar putea veni dintr-un filmuleț în care inventatorul testului RT PCR, cu care se „depistează” covid-19, se destăinuie: „Testul nu poate depista dacă ești bolnav sau dacă te vei îmbolnăvi! (…) Sunt zece mii de retrovirusuri. Dacă interpretezi testul necorespunzător în cercetarea lor, poți obține ce rezultat vrei, chiar o iluzie!

La aceste teste, totul se bazează pe aspecte care sunt invizibile, și rezultatele sunt deduse“, afirmă Kary Mullis, care avertiza și că nu întotdeauna „poți pretinde că testul dă un rezultat concludent“.„Testul îți permite să iei ceva infim și să aduci acel ceva la o scară foarte mare, să fie măsurabil, și apoi să vorbești de parcă ar fi ceva important. Asta nu înseamnă că e folosit greșit, ci că e interpretat greșit.

Biochimistul american Kary Mullis este inventatorul reacției de polimerizare în lanț (Polymerase Chain Reaction sau PCR în engleză), pentru care a și fost premiat cu Nobel pentru chimie în 1993. Mullis a murit anul trecut, din cauza unei pneumonii. Așadar, în prezența unui test neconcludent, după cum declară inventatorul său, dar și în prezența unei presupuneri care poate semnala orice răceală, virus, gripă, nu avem nimic. NU AVEM NIMIC. O spun toți specialiștii neplătiți de mafia de la Davos. Totul este o mare fraudă!

Scandalul fraudei covid-19 s-a transformat în cea mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată

Potrivit lui Reiner Fuellmich, toate fraudele din partea companiilor germane sunt nimica-toată în comparație cu daunele pe care le-a cauzat și continuă să le provoace criza covid-19. Această criză covid-19 va fi redenumită „Scandalul covid-19” și toți cei responsabili vor fi urmăriți penal pentru daune civile cauzate de manipularea și protocoalele false de testare.

De aceea un colectiv internațional de avocați va acționa în judecată cel mai mare delict din toate timpurile, scandalul fraudei covid-19, care a devenit între timp în cea mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată. O comisie de anchetă covid-19 a fost deschisă la inițiativa unui grup de avocați germani, cu scopul de a iniția o acțiune colectivă la nivel internațional folosind dreptul anglo-saxon.

Citiți și:
Drosten – autorul testului covid şi doctor în şarlatanie (II)
Testele PCR, imprecise. Oameni sănătoși, băgați cu forța în spitale
Asistentă în spitalele morții covid: „I-am filmat omorând pacienții”

 
yogaesoteric
27 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More