Cea mai titrată jucătoare din istoria tenisului deplânge îndoctrinarea copiilor de ideologia LGBT


Acum tinerii iau hormoni și își schimbă sexul și abia apoi realizează: „Stai așa, arăt ca un băiat, dar de fapt eu sunt fată”
  


Demonizarea, minciuna, manipularea și inducerea fricii: pilonii pe care se sprijină strategia activiștilor homosexualității față de mișcarea pro-familie.

Margaret Court, considerată de specialiști drept cea mai importantă jucătoare din istoria tenisului, a criticat recent noua modă a schimbării sexului, afirmând că este nenatural deoarece „Așa suntem făcuți de Dumnezeu”, informează CNN.

Marea campioană australiană a spus că astfel de idei le sunt inoculate copiilor de mici, pentru a-i face confuzi.

„Știți, educația LGBT în școli este opera diavolului, nu a lui Dumnezeu. Copiii iau decizii la vârsta de 7-8 ani să-și schimbe sexul, dar vă spun să citiți primele două capitole ale Genezei. Acolo scrie «bărbat sau femeie». Este greșit ca la o vârstă atât de fragedă să le fie plantate chestiuni în cap și ei ajung apoi să se întreb «Dar eu ce sunt?» Acum avem tineri care iau hormoni și trec prin schimbări, dar când ajung la vârsta de 17 ani se gândesc: «Acum arăt ca un băiat, dar în realitate eram fată»”, a spus ea.

Comentariile ei au fost făcute în timpul unui serviciu religios pe care l-a ținut la un cult creștin din Australia. Ea a mai spus că bărbații care se consideră femei au invadat lumea sportului feminin, creând numeroase probleme.

„În problema LGBT, (lumea) o să-și dorească să nu fi pus și acel «T» acolo, pentru că, în special în sportul feminin, o să fie foarte multe probleme”, a adăugat australianca de 77 de ani.

Margaret Court a câștigat toate turneele de Mare Șlem într-un singur an, 1970, cea mai mare performanță dintr-o carieră de top în urma căreia a obținut 24 de titluri de Mare Șlem doar la simplu. La dublu, ea a mai obținut alte 19 titluri.

Margaret Court nu s-a sfiit nici în trecut să afirme ceea ce crede, chiar dacă era incorect politic. În 2017, ea spunea că nu crede decât în căsătoria dintre un bărbat și o femeie, ca reacție la faptul că o cunoscută companie australiană a anunțat susținerea mariajelor homosexuale.

Federația de Tenis din Australia s-a distanțat de părerile sale. În cel mai recent caz, însă, au fost și personalități care s-au arătat de acord cu ea. Politologul Lyle Shelton a spus că părerile lui Court nu sunt controversate și mulți i le împărtășesc.

„Milioane de oameni îi împărtășesc îngrijorarea pentru sportul feminin. Părinții sunt îngrijorați despre îndoctrinarea radicală despre «fluiditatea genului». Unde sunt liderii noștri politici, religioși și ai societății civile? Ne-am predat în fața minciunilor curcubeului asupra biologiei și a condiției umane? A murit curajul în Australia?”, s-a întrebat el conform site-ului News Australia.

Citiţi şi:

Dr. Michelle Cretella – Pericolele ideologiei transgender

Transgender este o boală mintală și ar fi necesar să fie tratată ca atare

Nebunia transgender: O profesoară «de gen neutru» le cere elevilor să nu se refere la ea folosind pronumele «el» sau «ea»

 

yogaesoteric
24 februarie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More