Cei răi încearcă să ne dezbine, dar aceștia în final vor eșua

 

Atunci când acționăm ca fiind doar unul, acționăm astfel pentru toți [
when we go one, we go all (WWG1WGA)] ca să-l susținem pe Președintele SUA, să-l urmăm pe Q și să avem încredere în acest Plan eficient


Informaţii sintetizate de jurnalista Judy Byington

Aici nu este vorba despre bani, ci este vorba despre copii – despre miile de copii subnutriți și traumatizați. Haideți să postim și să ne rugăm pentru acești micuți care au fost salvați din camerele subterane de tortură ale Cabalei satanice și pentru miile de trupe militare care și-au riscat viețile pentru a-i salva.

„Cei care susțin că nimeni nu poate reuși să înfăptuiască așa ceva nu ar trebui să-i întrerupă pe cei care deja înfăptuiesc toate acestea.”

Acum că ne-am asumat această mare șansă de a face bine în lume, să ne amintim că suntem fiecare un copil al lui Dumnezeu care a fost trimis pe acest Pământ pentru a îndeplini o misiune specială și că doar noi, prin ghidarea Tatălui nostru Ceresc, putem decide care va fi această misiune.

[Înainte de a continua redarea informaţiilor sintetizare de Judy Byington, inserăm o scurtă completare ce are scopul de a vă ajuta să înţelegeţi mai bine evenimentele la care se face referire:

În luna ianuarie a acestui an, președintele SUA, Donald Trump, a numit în mod oficial în Consiliul de conducere al Federal Reserve Bank (FED) două persoane care modifică radical orientarea acestei bănci esențiale pentru economia americană (și implicit orientarea economiei mondiale). Este vorba despre Judy Shelton (fostă consilieră a lui Trump în campania electorală) și Christopher Waller (un critic dur al politicilor FED). Potrivit informațiilor oferite de Mises Institute precum şi de platforma de știri în domeniul financiar CoinTelegraph, în noua orientare a FED se pregătește o mutare de o fundamentală importanță, și anume o resetare globală financiară și revenirea la standardul de aur.

Reamintim că potrivit Acordului de la Bretton Woods din 1944, dolarul american a fost stabilit ca principala monedă de referință globală, la acea vreme dolarul fiind echivalat cu un standard în aur. Însă din anul 1971 președintele american Richard Nixon a anunțat decizia ca dolarul să nu mai fie convertibil în aur, ceea ce a permis o gamă uluitoare de jonglerii monetare din care au profitat bancherii. Dolarul a început să fie numit în jargonul financiar drept o „monedă plutitoare”, care nu se mai sprijină pe nimic (fiat money sau floating currency). Din acest motiv, clica de bancheri care controlau FED ajunsese să își ia libertatea de a tipări după placul lor oricât de mulți dolari doreau și, mai mult, să îi împrumute cu o dobândă ridicată guvernelor lumii (inclusiv guvernului SUA) prin instituții precum Banca Mondială sau Fondul Monetar Internațional (FMI).

În noua politică stabilită de Trump toate aceste manevre vor înceta. Deja încă din martie-aprilie site-uri foarte serioase precum Bloomberg sau Wall Street Journal dădeau semnale clare că sub comanda lui Donald Trump, Trezoreria americană a preluat controlul FED. Mai mult decât atât, se aude din ce în ce mai mult de punerea în practică a unui sistem financiar complet diferit, și anume vestitul GESARA.]

Nota lui Judy: Atât anumite surse din Zürich, cât și altele din orașul Reno au confirmat că un ordin executiv al lui Trump a autorizat eliberarea de fonduri și de lichidități pentru Resetarea monetară în data de 16 mai 2020, la ora 21:52.

Inițial, orașul Reno se afla încă sub ordinul de izolare la domiciliu, dar după blocarea tranzacțiilor de pe data de 16 mai, au fost apoi eliberate lichidități pentru plățile de obligațiuni istorice de la finalul săptămânii (răscumpărarea activelor istorice – primele fiind bancnotele chinezești pe care este reprezentat un dragon galben), plățile pentru conturile intermediare și pentru deținătorii de coroane suedeze. Acest flux de lichidități va include și plățile și schimburile pentru Nivelurile 3, 4a,b (Grupul Internet) din săptămâna care urma.

În dimineața zilei de sâmbătă [16 mai], sursa lui Fleming din cadrul Armatei a anunțat că totul se desfășura conform planului. Trump avea să dea startul resetării monetare luni-marți, 18-19 mai, așa cum le promisese Bătrânilor chinezi pe 7 mai 2020. Conform programului ce a fost stabilit de coordonatoarea aleasă de Trump pentru procesul resetării monetare, Judy Shelton, notificările și programările pentru cei din Nivelul 4b aveau să înceapă cândva între 18 și 21 mai. A existat o relație clară între începutul răscumpărărilor de active istorice (în primul rând, a bancnotelor chinezești pe care este reprezentat un dragon galben) și începutul resetării monetare, întrucât în weekendul 16-17 mai s-au achitat unele active importante. Serviciile financiare și Bisericile (care țin de Nivelul 3) s-au pretat la o eliberare de bani, plățile către deținătorii de coroane suedeze au fost achitate în rate mici, la fel urmând să se petreacă în cazul celor aparținând de Nivelul 4b, care urmau să se prezinte în Centrele de Răscumpărare în săptămâna 18-24 mai 2020.

În anii 1960, chinezii nu au putut plăti Americii unele obligațiuni, iar Trump le cere acum să plătească publicului american contravaloarea acestor obligațiuni. America datorează bani Chinei, iar China datorează Americii plata acelor obligațiuni. Prin urmare, Trump a urmărit să atingă două țeluri: (1) să sancționeze China pentru că nu a făcut față situației cu pandemia de Covid-19 după cum era necesar și (2) să rezolve chestiunea datoriilor. Mai exact, discuțiile au vizat un schimb de datorii. Astfel, a apărut o nouă înțelegere între China și SUA. Trump a dorit să existe transparență și reciprocitate.

Shelton a parcurs procedurile finale pentru resetarea monetară, inclusiv supravegherea procesului de trecere de la dolarul american obișnuit la noua monedă numită USN ce are acoperire în aur sau bunuri, eliminarea vechiului sistem SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication – Societatea pentru telecomunicații financiare interbancare globale) (pe care Statul din Umbră l-a tot folosit în ultimele câteva luni pentru a întârzia demararea resetării monetare) și înlocuirea lui cu noul Sistem Financiar Cuantic Blockchain.

 
Judy Shelton

Shelton a mai primit sarcina de a-l supraveghea pe Secretarul Trezoreriei SUA, Steven Mnuchin. Mnuchin a fost monitorizat atent, pentru a se putea garanta faptul că acesta nu va face nimic pentru a ajuta Statul din Umbră să interfereze în procesul de demarare a resetării monetare, așa cum se suspectează că acesta a făcut în trecut.

Luni, 11 mai, Shelton era pregătită să demareze resetarea monetară, procedurile de achitare a plăților și schimburile valutare. Ea estima că va încheia procesul în șase etape al conversiei de la dolarul obișnuit la USN ce are acoperire în bunuri luni sau marți, 11 sau 12 mai. Cu toate acestea, în cadrul procedurilor de conversie au apărut unele dificultăți politice, juridice și de drept comun, ceea ce a încetinit întregul proces, care a fost amânat cu 48 de ore.

19 persoane din sistemul Rezervei Federale ce făceau parte din Statul din Umbră au fost arestate într-un mod discret, deoarece acestea puneau bețe în roate în cadrul procesului de audit al noii monede USN, ceea ce a contribuit la întârzierea de 48 de ore. De asemenea, democrații au insistat asupra unor restricții cheie. Proiectul de lege al lui Nancy Pelosi (Președinta Camerei Reprezentanților SUA) referitor la stimulentul economic de 3 trilioane de dolari prevedea utilizarea de bani din Fondul Dubai 1, care inițial fusese alocat resetării monetare. Din fericire, acest proiect de lege nu a trecut de Congresul american. Democrații care susțin Statul din Umbră au făcut presiuni pentru a impune o taxă asupra dolarilor din Zimbabwe și pentru a amâna demararea procedurilor necesare pentru Nivelul 4b până pe 4 august, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de marea păcăleală a pandemiei de Coronavirus.

Shelton a afirmat: „A fost necesar să clarificăm cu China problemele politice ce sunt legate de acordul comercial SUA-China, cât și unele aspecte referitoare la alocarea aurului, la restricțiile de călătorie și la acuzațiile ce sunt aduse Chinei vizavi de izbucnirea pandemiei de Coronavirus”.

Trump, pe de altă parte, a urmărit să ajute pe toată lumea. El nu a fost de acord cu impunerea niciunei limitări, insistând asupra faptului că resetarea monetară este necesar să fie demarată ACUM. Shelton a ținut două întâlniri importante cu Trump și cu principalii lideri ai echipelor Departamentului Apărării, Trezoreriei SUA, Departamentului de Stat și Casei Albe. Astfel, până joi, 14 mai, diversele probleme politice apărute, precum și unele tensiuni ce fuseseră generate au fost, în cele din urmă, rezolvate.

Începând cu data de 15 mai, totul era pregătit pentru a începe procedurile pentru Nivelul 4b luni-marți, 18-19 mai și săptămâna ulterioară. Shelton definitivase programul pentru resetarea monetară. Titularii de coroane suedeze au fost plătiți în bani lichizi și la fel se va proceda cu toți ceilalți. Cei aparținând Nivelului 4b puteau merge la Centrele de Răscumpărare începând cu săptămâna 18-24 mai 2020.

Shelton a spus: „Ne propunem ca toate tranzacțiile (conturile suverane, conturile de cheltuieli, obligațiunile istorice plătite integral la cursul actual al noii monede USN) să se desfășoare pe o perioadă de trei zile, care ar trebui să înceapă în intervalul vineri 15 mai – luni 18 mai.”

Vineri, 15 mai, la ora 2 AM (orarul standard estic), cursul de pe piața valutară s-a modificat, ceea ce a făcut necesar ca la ora 3 AM, pe 15 mai, să se structureze un nou algoritm pentru resetarea monetară. Cursul ce era valabil duminică noapte, în data de 10 mai, nu mai putea fi folosit, deoarece acesta se modificase în urma tranzacțiilor care avuseseră loc săptămâna precedentă.

Shelton a afirmat: „Au apărut o mulțime de dificultăți în cadrul procesului de trecere de la moneda USD la USN.” Aceasta a sugerat că avea să dureze tot weekendul 16-17 mai pentru a încheia complet procesul de conversie, astfel încât moneda USN să poată fi tranzacționată la nivel global de către comercianții de valută, începând cu seara zilei de duminică, 17 mai.

Trump le-a spus lui Shelton și echipelor responsabile cu resetarea monetară că băncile au fost instruite să finalizeze lista de numere ce încep cu prefixul 800 pentru cei din Nivelul 4b în intervalul 17-19 mai. Noul program presupunea să fie rezolvate toate problemele rămase astfel încât procedurile să înceapă până marți, 19 mai. În plus – iar acest aspect este foarte important – Trump le promisese Bătrânilor din China și echipei chineze a Ministerului de Finanțe că resetarea monetară va începe fie luni, 18 mai, fie marți, 19 mai.

Echipele responsabile cu resetarea monetară au lucrat sub supravegherea lui Shelton. Aceasta a afirmat: „Nivelul 4b va fi rezolvat abia la sfârșitul acestui proces și prin urmare lista de numere ce încep cu prefixul 800, precum și programările la Centrele de răscumpărare vor fi gata în intervalul 18-21 mai”.

Băncile fuseseră anunțate ca cel târziu pe 19 mai să trimită e-mailurile de notificare pentru programările la Centrele de Răscumpărare, cu mențiunea că planul s-ar putea modifica, așa cum se mai petrecuse și în trecut.

Între 22 mai și 5 iunie a fost programat să aibă loc „Furtuna Perfectă”, în cadrul căreia să fie desigilate actele de acuzare a unor membri ai elitei politice, urmând apoi să aibă loc un val masiv de arestări. În mijlocul acestei „Furtuni Perfecte”, moneda digitală și fizică USN urma să fie ajustată astfel încât Fondul Monetar Internațional să poată începe schimburile valutare la noul curs internațional pentru cei din Nivelul 5 (ce este corespunzător publicului larg) pe 1 iunie.

A. Coronavirusul SARS-CoV-2

Pachetul pentru realizarea la domiciliu a testului de Coronavirus, pachet ce a fost aprobat de FDA (Administrația americană pentru alimente și medicamente) a câștigat competiția în dauna testului ce este promovat de Bill Gates: https://www.jpost.com/health-science/fda-oks-approves-standalone-at-home-coronavirus-sample-collection-kit-628254

B. Traficul internațional de copii și abuzurile sexuale:
Sute de nou-născuți morți au fost aruncați într-o groapă de gunoi în Pakistan: https://www.lifenews.com/2018/05/02/hundreds-of-dead-newborn-girls-dumped-in-garbage-piles-in-pakistan-because-of-preference-for-boys/
Guvernul canadian a tăiat fondurile pentru organizațiile care sprijină victimele traficului de persoane: https://thepostmillennial.com/trudeau-government-pulls-funding-for-human-trafficking-victims
O fată de 15 de ani a depus mărturie referitor la abuzurile sexuale ce se realizează în cadrul unor ritualuri satanice, mărturisind totodată că încă de la vârsta de 4 ani a fost martoră la uciderea copiilor: https://m.youtube.com/watch?v=ZQ9dCNw-lxI&feature=share&d=n
Un bancher ce a făcut parte din grupul așa-zișilor „iluminați” face dezvăluiri despre sacrificiile de copii: https://youtu.be/f5msVli_aNc

Observație din partea lui Judy: Mărturiile de mai sus sunt foarte similare cu ceea ce a trăit Jenny Hill și cu mărturiile pe care ea le oferă în cartea: TwentyTwo Faces: Inside the Extraordinary Life of Jenny Hill and Her Twenty Two Multiple Personalities (Douăzeci și două de fețe: viața extraordinară a lui Jenny Hill și cele douăzeci și două de personalități multiple ale sale). O mare parte din informațiile pe care ea mi le-a oferit nu au putut fi puse în carte, căci am considerat că asemenea informații ar fi prea traumatice pentru cititori. Din nefericire, acești supraviețuitori ai abuzul sexual satanic nu sunt singurii. Mii de alți copii din întreaga lume au trăit orori similare. Supraviețuitorii și terapeuții lor sunt gata să depună mărturie că abuzul ritual satanic asupra copiilor are loc chiar și astăzi.

C. Schimburile valutare / Răscumpărarea obligațiunilor: Vă rugăm să tratați informațiile pe care le ofer în continuare ca fiind, deocamdată, doar o presupunere a mea. Instrucțiunile oficiale vor fi disponibile odată cu publicarea numerelor de telefon ce încep cu prefixul 800.

AVERTISMENT: NU vă dați valuta străină sau dolarii din Zimbabwe nimănui altcuiva să vi le schimbe sau să vi le răscumpere. Dacă reprezentantul unui grup financiar vă spune că ar putea obține un curs mai bun pentru dvs. sau dacă vă spune să nu vă duceți la programarea pe care o aveți la un centru de schimb monetar sau la o bancă, să știți că nu vă spune adevărul. Oricine își poate schimba și răscumpăra propria valută, obținând cel mai bun curs, atâta timp cât face aceasta la un centru de schimb valutar sau la o bancă licențiată.
Eu nu știu cum ar putea cineva din afara SUA să răscumpere obligațiunile din Zimbabwe. Această întrebare ar fi bine să o adresați persoanei care v-a făcut programarea.

Cu aproximativ o oră înainte de publicarea numerelor de telefon începând cu prefixul 800, băncile Wells Fargo și HSBC vor trimite peste 508.000 de e-mailuri către deținătorii de valută din Zimbabwe, împreună cu niște instrucțiuni despre cum să vă schimbați valuta sau să vă răscumpărați obligațiunile în propria voastră țară. Aceste e-mailuri vor include niște link-uri către un site securizat. În momentul în care vă veți înscrie pe site-ul respectiv pentru a vă stabili programarea, se va genera în mod automat un cod de identificare a operațiunii de schimb valutar/răscumpărare ce se va realiza în cazul dumneavoastră.

Informațiile necesare pentru schimburile valutare vor fi, de asemenea, disponibile pe anumite site-uri de internet, după cum urmează:
Dinar Chronicles:http://www.dinarchronicles.com/tetelestai.html
Dinar Recaps: https://www.dinarrecaps.com/our-blog
MarkZ:https://www.twitch.tv/theoriginalmarkz
MarkZ Twitter: m.twitter.com/originalmarkz
Bruce: http://bigcalluniverse.com/callarchive/
TNT Tony: https://twitter.com/the_tnt_team
Dinar Detectives:https://dinardetectives.com/

D. Răscumpărarea obligațiunilor și schimburile valutare: Aceste informații sunt valabile pentru centrele de răscumpărare din SUA. Diferitele țări își vor avea propriile lor reglementări și reguli. Vă rog să aveți în vedere că acestea sunt doar presupunerile mele de moment care se bazează pe informațiile oferite de sursele din Armată ale lui Fleming și Bruce:

Fleming: Seniorii chinezi ai Dragonului Alb au vrut ca deținătorii de valută, în special posesorii de dolari din Zimbabwe, să își onoreze cât mai repede prima programare, ce va dura aproximativ 20-25 de minute.
Bătrânii chinezi au vrut ca deținătorii de valută și de dolari din Zimbabwe să obțină cursul cel mai bun pentru realizarea de proiecte umanitare. Fiecare deținător de valută va avea astfel șanse egale să obțină cel mai bun curs pentru prezentările lor de proiecte. Acestea reprezintă niște condiții de concurență echitabile.

Prima programare: În cadrul primei întâlniri de la centrul de răscumpărare, veți încheia un contract cu respectivul centru financiar în care se va stabili un anumit curs valutar, iar pe baza acestuia vă veți putea primi banii aferenți. Banii respectivi vă vor fi livrați în cont. Dacă veți dori un curs mai mare decât cel oferit în cadrul primei întâlniri, veți putea cere aceasta în cadrul celei de-a doua întâlniri cu Administratorul de Avere și cu echipa bancară ce v-a fost desemnată.
Ni s-a spus că în timpul primei întâlniri se va stabili cursul de 11 milioane de dolari pentru o bancnotă de 100 de trilioane de dolari zimbabweni. Veți putea negocia un curs mai bun într-o a doua întâlnire cu administratorul de avere și cu echipa bancară.
Veți primi un card de debit/credit în valoare de câteva milioane, de pe care veți putea extrage bani între prima și a doua programare. În decursul primelor zece zile de la prima întâlnire, administratorul de avere care v-a fost desemnat vă va ajuta să alegeți una dintre cele șase companii ce sunt autorizate de Trezoreria SUA (Abbott Downing și alte companii similare).

A doua programare: La a doua întâlnire, veți putea cere un curs mai bun decât cel inițial. Administratorul de avere și echipa bancară vă vor prezenta cele 250 de proiecte umanitare naționale și internaționale ce au fost incluse în acest program de Președintele Trump și în care veți putea investi. Vi se recomandă să vizați cursul mai bun la a doua întâlnire, astfel încât să îi puteți ajuta pe cei nevoiași.

Administratorul de avere și echipa bancară pe care titularii de valută au ales-o îi vor ajuta să structureze profilul proiectului umanitar – eventual chiar un proiect care va genera locuri de muncă. Aceștia vor putea să prezinte acest proiect Trezoreriei SUA, pentru a obține astfel cel mai bun curs de schimb pentru titularii în cauză. Ei vor avea la dispoziție șase luni (180 de zile) după efectuarea răscumpărării/a schimbului de valută pentru a negocia cel mai bun curs de schimb în urma prezentării proiectul Trezoreriei SUA.

Dacă aveți orice sumă de obligațiuni din Zimbabwe și/sau până la 9 bancnote de 100 de trilioane de dolari zimbabweni, nu aveți un proiect umanitar și totodată vreți un curs mai bun decât cel inițial, atunci în cadrul celei de-a doua întâlniri, administratorul de avere și echipa bancară vă vor arăta lista de 250 de proiecte umanitare și de creare de locuri de muncă în care puteți investi pentru a beneficia de un curs mai bun pentru obligațiunile din Zimbabwe.

Mulți deținători de dolari zimbabweni au 10 sau chiar mai multe bancnote de 100 de trilioane de dolari zimbabweni, iar în acest caz cursul inițial nu va putea fi renegociat.

Taxele în SUA: Numărul angajaților la Fisc a fost mult redus după ce acesta a fost încorporat în Trezoreria SUA la sfârșitul lunii martie 2020. Vor exista acum doar 4 până la 6 reprezentanți ai Fiscului în fiecare stat care să colecteze un impozit uniform de 15-17%. Nu va exista niciun impozit pe venitul obținut din răscumpărările de obligațiuni sau din schimburile valutare, ci doar o taxă ce se aplică dobânzii la veniturile obținute din schimburile valutare/răscumpărările ce se vor efectua în mod gradat, pe o perioadă mai lungă de timp.

E. Twenty Two Faces: inside the extraordinary life of Jenny Hill and her twenty two multiple personalities (Douăzeci și două de fețe: în interiorul vieții extraordinare a lui Jenny Hill și a celor douăzeci și două de personalități multiple ale sale) – carte scrisă de Judy Byington

AVERTISMENT: Jenny a oferit o descriere grafică a supliciilor pe care le-a îndurat. Ea a fost violată, torturată și forțată să fie martoră la un sacrificiu de copii la vârsta fragedă de cinci ani – o experiență cumplită, asemănătoare cu cea a miilor de alți copii care au fost victimele adoratorilor Satanei. Acești sataniști criminali au fost organizați într-o ierarhie ce are în vârful său Cultul Celui de-al Nouălea Cerc Satanic al Sacrificiilor de Copii, din care fac parte CIA-ul, Casa Regală britanică (ce o are în centrul său pe diabolica Regină Elisabeta) și Vaticanul, următoarele trepte ierarhice fiind ocupate de familia Clinton, de Hollywood, de Pizzagate și de sabaturile locale de adolescenți. Toate aceste grupuri satanice au apărut prin finanțarea aceleiași Cabale sinistre care ne-a controlat atâta timp sistemul monetar global – adică însăși organizația ce se află acum într-un proces de eliminare ce va fi dus la bun sfârșit prin intermediul resetării monedei globale. Nu este de mirare că președintele Trump a declarat: „Acești oameni sunt bolnavi”.
http://www.youtube.com/watch?v=F626Lsrdwg4

Notă a lui Judy: Eu nu primesc și nici nu am primit vreodată bani pentru publicarea acestor actualizări și articole. Compensația mea a constat chiar în faptul de a putea să ajut la salvarea acestor copii prin expunerea adevărurilor cu privire la abuzurile satanice ritualice, la pedofilie și la sacrificiile de copii ce au fost înfăptuite într-un mare secret și care au ajuns la o creștere alarmantă în societatea noastră internațională.

Pentru a vă informa cu privire la programul nostru umanitar internațional de recuperare a supraviețuitorilor traumatizați ai abuzului de copii (CARTS), puteți să ne contactați pe adresa de internet e-mail: info@22faces.com.
Dacă doriți să ajutați la salvarea copiilor de traficul sexual internațional, contactați-l pe Tim Ballard, care conduce organizația Operation Underground Railroad (Operațiunea Căile Ferate Subterane): https://ourrescue.org/about/
https://www.youtube.com/watch?v=FT4tmI8YxCU&feature=emb_rel_end

 
Tim Ballard

Administrația americană a Vămilor și a Imigrației (ICE) investighează mai bine de 400 de încălcări ale dreptului penal, variind de la exploatarea copiilor până la nelegiuirile bandelor transnaționale din interiorul și din afara SUA. Se încadrează așadar aici și violarea, torturarea și uciderea copiilor de către adoratorii lui Satana. Utilizați formularul pe care îl găsiți la următoarea adresă de internet pentru a raporta ceea ce considerați a fi niște posibile activități criminale: https://www.ice.gov/webform/hsi-tip-form

Cele ce au fost prezentate mai sus reprezintă un rezumat al informațiilor de pe Internet. Ține de fiecare cititor în parte să își realizeze propriile căutări și cercetări și să decidă dacă aceste mărturii sunt sau nu autentice. Le mulțumesc tuturor celor care au curajul să răspândească aceste adevăruri cutremurătoare și care au dorit să rămână anonimi; umilei Wildfirelady, care a realizat dezvăluiri importante; Marthei, care lucrează non-stop pentru a discerne ceea ce este real în știrile false, lui Brad, care a realizat multe cercetări, și lui Ken, care a dezvăluit enorm de multe informații despre pedofilie pentru a ne ajuta să-i salvăm pe acești copii.

Cei răi încearcă să ne dezbine, dar aceștia în final vor eșua. Atunci când acționăm ca fiind doar unul, acționăm astfel pentru toți [
when we go one, we go all (WWG1WGA)] ca să-l susținem pe Președintele SUA, să-l urmăm pe Q și să avem încredere în acest Plan eficient.

Să îi mulțumim lui Q că resetarea a ajuns, în cele din urmă, să aibă loc. Vă doresc numai bine în eforturile dumneavoastră umanitare și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim de cealaltă parte, unde vom lucra împreună pentru a face ca viața să devină mai bună pentru toți.

Răbdarea este o Virtute. A avea virtuți este semnul distinctiv al ființelor umane bune. Ființele umane bune au puterea de a învinge răul și de a transforma lumea.

Judy

PrayingMedic – QAnon (16 mai 2020): A venit timpul să luăm atitudine.
Duminică, 17 mai 2020
Qanon 16 mai 2020 – A venit timpul să luăm atitudine.
de PrayingMedic, 16 mai 2020
https://www.youtube.com/watch?v=OIcs83hwqy0
A venit timpul să luăm atitudine.
(Postarea unui cititor) K9 Guy: MightyMouse despre ShadowSuper
SpaceShot76 – QAnon (12/8/19): Schiff, Moss Odd
Distrugerea Iluziei – [12.6] Ultimele postări ale lui Q: D[1-6], Să luăm aminte la Cronologie, la Disperarea lui Biden și a lui Pelosi, la Atacuri versus Vaccinuri și la MMS-uri (serviciile de mesagerie multimedia)
Qanon 16 mai 2020 – A venit timpul să luăm atitudine.
de PrayingMedic
16 mai 2020
https://www.youtube.com/watch?v=OIcs83hwqy0
A venit timpul să luăm atitudine împotriva politicienilor corupți și a presei necinstite.
Distrugerea Iluziei – [5.16] POTUS ne vorbește despre vaccinuri, despre Forțele Spațiale, despre filmările de OZN-uri, despre ultimele postări ale lui Q
https://www.youtube.com/watch?v=lVVbUK7VYB4

Buletinul informativ Zeta Talk numărul 708, New Madrid și fenomenul sunetelor stranii ce au fost auzite în numeroase locuri din întreaga lume – Grant Ouellette
Duminică, 17 mai 2020
Operațiunea Dezvăluirea | de Grant Ouellette, colaborator
16 mai 2020

Multe surse de pe internet indică spre falia din regiunea New Madrid, Missouri și spre linia ce unește această localitate de canalul fluvio-maritim Sfântul Laurențiu. Buletinul informativ Zeta Talk numărul 708 [Zeta Talk este o mare compilație de informații ce i-au fost comunicate telepatic de un grup de vizitatori din sistemul stelar Zeta Reticuli emisarului lor, Nancy Lieder] prezice deschiderea unei „zone de fractură” de-a lungul acestui canal fluvio-maritim tocmai până în Chicago, ce va determina deplasarea spre nord-est a părții de est a Statelor Unite.
http://zetatalk.com/newsletr/issue708.htm

Analiză ZetaTalk, 30 aprilie 2020: Am arătat în detaliu în ce măsură canalul fluvio-maritim Sfântul Laurențiu și statele ce sunt aliniate de-a lungul său la sud vor fi implicate în restructurarea tectonică de la New Madrid. Drumul maritim se desface deja până la Black Hills, și va face aceasta din nou, deși nu până în gradul ce este anticipat pentru modificarea polilor. Falia din zona New Madrid cotește spre est atunci când ajunge în regiunea Chicago și se continuă pe sub drumul maritim până în regiunea New England. Astfel, orașele Detroit și Cleveland vor fi afectate amândouă atunci când marea restructurare tectonică de la New Madrid va avea loc. Imaginea OZN-urilor din Detroit arată ca o linie ce se extinde spre amândouă marginile. În Detroit, pot fi auzite deja niște sunete stranii și persistente, pe măsură ce fracturarea tectonică se produce de o parte și de alta a cursului râului dintre Marile Lacuri – Lacul Huron și Lacul Erie. Cleveland se află chiar pe drumul maritim, iar în curând apele ce se revarsă peste țărmuri vor fi o problemă tot mai mică. Astfel, aranjamentul de OZN-uri din Cleveland pare să se estompeze și să dispară. Oare aceste apariții de actualitate să însemne că fractura tectonică din New Madrid este pe aproape de a se produce? Răspunsul este DA.

Restructurarea tectonică de la New Madrid

În ultimii 10 ani și mai bine, s-au acumulat o mulțime de mărturii referitoare la anumite sunete stranii ce au putut fi auzite de-a lungul sau în apropierea căii descrise de buletinul informativ Zeta Talk, precum și la puternice explozii necunoscute. Vă oferim mai jos o mulțime de link-uri ce conduc către unele dovezi sau mărturii ce par să sprijine această previziune, în condițiile în care fenomenul sunetelor stranii este unul mondial. Voi prezenta această situație de la vest la est, de lângă Black Hills, trecând prin vecinătatea orașului Chicago, continuând spre est cu Marile Lacuri și cu drumul fluvio-maritim Sfântul Laurențiu, după care voi trece în revistă de sus în jos celelalte state, oarecum de la nord la sud.

Am urmărit să caut informații referitoare la majoritatea statelor ce sunt situate pe această falie sau care vor fi afectate de restructurarea tectonică de la New Madrid. Cele mai multe dintre link-urile de mai jos sunt înregistrări individuale ale unor astfel de sunete stranii, având intercalate printre ele unele fragmente de știri.
Pe site-ul thehum.info există o hartă a lumii pe care sunt evidențiate locurile din America de Nord în care au fost raportate astfel de sunete ciudate.
https://thehum.info/newhummap/html_docs/
Montana 2012
https://www.youtube.com/watch?v=oEsTToHdtgQ
Dakota de Nord 2017
https://www.youtube.com/watch?v=BuMApGbmV_U
Dakota de Sud 2012
https://www.youtube.com/watch?v=fs0Wb8DjvdI
Saskatchewan 2018
https://www.youtube.com/watch?v=xIV84JZ8KO4
Winnipeg, Manitoba 2012
https://www.youtube.com/watch?v=gRn6H-YmGDQ 
Des Moines, Iowa 2016
https://www.youtube.com/watch?v=IaaFioOCJI0
În Clintonville, Wisconsin, au fost raportate niște misterioase sunete ca de trompetă în anul 2012. Acest fenomen ar putea semnala faptul că scoarța terestră se fracturează. Iată un aspect interesant, având în vedere că această zonă este situată la 355 km nord de malul dinspre Chicago al Lacului Michigan – capătul vestic al zonei în care se va desface noul drum maritim, după cum arată mai sus menționatul buletin informativ.
https://www.youtube.com/watch?v=kpBpnbPbnqA
Wisconsin 2015
https://www.youtube.com/watch?v=dXT8HqgZIIE
Minnesota
2014 https://www.youtube.com/watch?v=oOngbi8UQ9s
2018 https://www.youtube.com/watch?v=z6uKsQO2I5Y
Chicago, Illinois
2012
https://www.youtube.com/watch?v=Hz4AlkSjLd0 
2019 
https://www.youtube.com/watch?v=nw07FeeKBPE
Harta acestui site indică apariția unor cutremure atât la est, cât și la vest de Chicago, în urmă cu 5 și 10 ani.
https://earthquaketrack.com/us-il-chicago/recent
Michigan 2019
https://www.youtube.com/watch?v=Ik6dsGCIC_Q
În Escanaba, Michigan, a avut loc o explozie ciudată la o centrală electrică în anul 2015, analiza arătând un fascicul vizibil de energie care se ridică la cer dinspre stația aflată în flăcări.
Localitatea Windsor din Ontario este situată chiar la sud de Detroit și, potrivit unui raport de știri din anul 2018, un grup de 2.000 de ființe umane s-au reunit atunci din cauza sunetelor. Ulterior, a fost pus la punct un sistem sofisticat ce înregistrează aceste sunete neobișnuite.
https://www.youtube.com/watch?v=VB1707GeXq8

În serialul documentar The UnXplained (2019), ce este prezentat de William Shatner, episodul 4, ce a fost difuzat pentru prima oară în data de 8 septembrie 2019, conține o secțiune despre sunetele stranii din Windsor, Ontario. Invitatul special George Noory, gazdă a talk-show-ului radiofonic Coast to Coast AM și invitat în cadrul mai multor episoade ale documentarului Ancient Aliens, ne spune: „M-am născut în Detroit și mi-am desfășurat cariera de reporter în Windsor. Locuitorii de aici aud în mod constant un zgomot ciudat care îi afectează. Acesta îi scoate literalmente din minți – și nimeni nu a fost în stare să identifice exact ceea ce se petrece aici.”

Dr. Colin Novak, conferențiar în domeniul acusticii la Universitatea din Windsor, relatează: „Cei mai mulți locuitori ar descrie aceste zgomote ca pe un sunet modulat pe o anumită frecvență, sau le-ar descrie ca pe zgomotele ce sunt produse de un camion sau chiar de o locomotivă de tren ce staționează la fereastra lor.”
Iată în continuare câteva fragmente din declarațiile acestor locuitori:
Mike Provost: „Uneori aud un huruit, aproape ca un tunet. Acesta se schimbă … uneori durează 4 ore, 4 zile sau 4 săptămâni… alteori e non-stop – vibrând și lovind.”
Drew Truax: „Sunetul acesta are și un scârțâit în el.”
Tonya Mackie: „E ca un vum-vum – și cum se simte, și cum se aude.”
Un alt martor descrie acest zgomot ca pe „un vâjâit de joasă frecvență care îi ține pe oameni treji și care le afectează sănătatea”.
Documentarul menționează că a existat o creștere a activității seismice în Detroit și că multe ferestre au duduit, și în Detroit, și în Windsor.
Shatner își încheie prezentarea astfel: „Eu mi-am avut propria navă stelară… până când am fost scos afară de aceste zgomote ciudate pentru a elucida – InXplicabilul (în engleză The UnXplained).”
Peste ocean, The Sun, o companie de știri din Marea Britanie, a preluat povestea sunetelor stranii din Windsor.
https://www.thesun.co.uk/news/5622622/canada-town-windsor-hum-ontario-noise-residents/

Site-ul de mai jos menționează cutremurele ce au avut loc pe malul de vest al Lacului Erie, lângă Detroit și Windsor, din anul 2011 până în prezent. Bilanțul arată o creștere a activității seismice. Să ne rugăm!
https://earthquaketrack.com/us-mi-detroit/recent
Ohio 2016
https://www.youtube.com/watch?v=c53zB_IGE7s
Această compilație din întreaga lume conține și o înregistrare a unor sunete stranii ce au apărut în Ohio, SUA în luna aprilie 2020 – vezi minutul 3:30.
https://www.youtube.com/watch?v=ISNir3gPezw
Pennsylvania 2017
https://www.youtube.com/watch?v=I2xC0Yst9zc
Kitchener, Ontario 2012
https://www.youtube.com/watch?v=CAEfYim5dYs
Cambridge, Ontario 2014
https://www.youtube.com/watch?v=CrZyr6e3kBw
Mississauga, Ontario 2012
https://www.youtube.com/watch?v=wVX8cFzHu44
Vaughan = o parte din Zona Marelui Toronto, martie 2020
https://www.youtube.com/watch?v=Eg39IVstfbY
Parry Sound, Ontario – Golful Georgian, Lacul Huron, octombrie 2018
https://www.youtube.com/watch?v=6VD6wcz95PY
În luna ianuarie 2019, în Scranton, Pennsylvania s-au înregistrat niște sunete ciudate care i-au trezit pe oameni.
https://mysteriousuniverse.org/2019/01/strange-alien-sounds-heard-throughout-u-s-east-coast/
Următoarea filmare de 10 secunde, în care un câine este îngrozit, a fost realizată în anul 2012 în Buffalo, New York.
https://www.youtube.com/watch?v=i72Tivs6rHQ
Pe harta acestui site, observăm un grup de cutremure mici ce au fost înregistrate pe malul de vest al Lacului Ontario și în apropiere de Buffalo.
https://earthquaketrack.com/us-ny-buffalo/recent
În Pickering, la est de Toronto, pe malul Lacului Ontario, au fost auzite în anul 2019 niște misterioase sunete ca de trompetă.
https://www.youtube.com/watch?v=D5J83ZuYSgI
Quebec și Vermont
În orașul Montreal din Quebec, care este situat pe râul Sfântul Laurențiu, au fost înregistrate niște sunete stranii, pe care le puteți găsi pe YouTube (primul link de mai jos). Montrealul se află chiar la nord de Lacul Champlain și de granița dintre statele Vermont și New York.
Pe harta acestui site se poate vedea un grup de cutremure mici ce au fost înregistrate atât pe malul de vest, cât și pe malul de est al Lacului Champlain, cele mai recente fiind cele de pe partea de est. (Dați un zoom pentru a vedea Montrealul.)
https://earthquaketrack.com/us-vt-burlington/recent
Montreal, Quebec
2011 https://www.youtube.com/watch?v=DDBV6uveQ-w
2019 https://www.youtube.com/watch?v=F_jxXUSgwAc
Quebec 2016
https://www.youtube.com/watch?v=bbpc4ptJ6AM
Vermont 2014
https://www.youtube.com/watch?v=CGqNd8J_Ezg
(înregistrarea este slabă, dar se aud unele zgomote)
Valea Annapolis, Nova Scotia 2012 – Iată o înregistrare de calitate, ce a fost realizată în mijlocul unei regiuni agricole, la 38 de metri deasupra nivelului mării.
https://www.youtube.com/watch?v=3gxSIFAWkW8
Newfoundland 2016
https://www.youtube.com/watch?v=pHWX_2jNVLM

Fenomenul sunetelor stranii a luat amploare pe internet. Totuși, nu toate rapoartele fac referire la „zona de fractură” ce este menționată în buletinul informativ Zeta Talk.
Iată harta localității Saint John, New Brunswick, care înfățișează un grup de cutremure mici ce au avut loc în ultimii 2 ani.
https://earthquaketrack.com/ca-04-saint-john/recent
Harta localității Portland din Maine prezintă un fel de inel de cutremure minore ce au fost înregistrate la aproximativ 65 sau 80 de km distanță de oraș în ultimii 2 ani.
https://earthquaketrack.com/us-me-portland/recent
În anul 2018, în Queens, New York City au putut fi auzite niște sunete similare. Conform previziunii Zeta Talk, New York-ul se va muta spre nord-est.
https://strangesounds.org/2018/04/strange-trumpet-sound-in-the-sky-over-new-york-video.html
New Jersey 2018
https://www.youtube.com/watch?v=-7SWP5byGqw
Rhode Island 2019
https://www.youtube.com/watch?v=GFgOxgLOdM4
Connecticut 2015
https://www.youtube.com/watch?v=P7mAAjoWHJs
Baltimore, Maryland 2014
https://www.youtube.com/watch?v=RsUmkrOUbnU
Massachusetts 2015
https://www.youtube.com/watch?v=CEP19awOmNY
South Philly – detunătura necunoscută din anul 2019
https://www.youtube.com/watch?v=15sh2PP3Pi4
Virginia 2017
https://www.youtube.com/watch?v=cLMeMZbWoP0
Indiana
Sunetele stranii din localitatea Kokomo au început în anul 1999, îmbolnăvind mai multe ființe umane. O puternică detunătură necunoscută a avut loc în anul 2008. Aici au fost înregistrate de asemenea apariții OZN. Cutremurul de 3,8 grade pe scara Richter ce a avut loc în Indiana, în anul 2010, a fost aproape de localitățile Kokomo și Greentown.
Kentucky februarie 2020
https://www.youtube.com/watch?v=doeaByom0MM
Zgomotele ciudate din anul 2018 au fost prezentate la știri drept niște „crioseisme” pentru a nu părea atât de neobișnuite.
https://www.youtube.com/watch?v=-apNcKKjqdw
Statul Indiana este aproape de Chicago, fiind situat pe falia ce se extinde spre sud, către New Madrid, Missouri.
Kentucky
2014 https://www.youtube.com/watch?v=qxL5ZlBGGUo
2015 https://www.youtube.com/watch?v=Z5gdG06iXbE
În anul 2013, în Indiana și în Kentucky, au fost prezentate la știri niște puternice detunături de origine necunoscută.
https://www.youtube.com/watch?v=3xTihLnbmYQ
Există pe YouTube câteva filmări în care se aud niște sunete stranii ce au apărut în Arkansas în anii 2012 și 2014, dar cele două pe care le-am vizionat personal aveau un sonor slab.
Texas
2012 https://www.youtube.com/watch?v=-dIG3sWhyuc
2013 El Paso https://www.youtube.com/watch?v=MhfQaK5EVis
O detunătură necunoscută https://www.youtube.com/watch?v=7BEVI7YCNlE
2018 Dallas https://www.youtube.com/watch?v=g1sMLqPIyAo
2019 Houston https://www.youtube.com/watch?v=1gyrH7zINek
Martie 2020, San Antonio https://www.youtube.com/watch?v=mEQuJDllsBY
Taos, New Mexico 2006, locul unde se întâlnesc două plăci continentale. Acest videoclip prezintă zgomotele stranii ce au fost înregistrate în întrega lume în acel an.
https://www.youtube.com/watch?v=EuRBM0i8mbI
Albuquerque, New Mexico 2017
https://www.youtube.com/watch?v=VHnl8a-HEXQ
Nashville, Tennessee martie 2020
https://www.youtube.com/watch?v=uK-fylCyM-8
Carolina de Nord
2015 https://www.youtube.com/watch?v=HhcqywS34Hg
2017 https://www.youtube.com/watch?v=RbjsQWe76Tk
Georgia
2014 https://www.youtube.com/watch?v=3DWJm2rWabU
2018 https://www.youtube.com/watch?v=raWCAmPfivE
Florida
2011 https://www.youtube.com/watch?v=VvnHyU8e1c8
2018 https://www.youtube.com/watch?v=OttxeGY7__Y
2020 https://www.youtube.com/watch?v=z9uO4N1poYA
Iată o hartă a cutremurelor din jurul orașului Oklahoma, unde au avut loc 10 cutremure în ultimele 9 zile (începând cu data de 12 mai 2020).
https://earthquaketrack.com/us-me-portland/recent
Wikipedia enumeră cutremurele majore ce au avut loc în SUA începând cu anul 1700.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes_in_the_United_States
Omițând zonele ce nu se află în zona de fractură ce este menționată în buletinul informativ Zeta Talk, lista cuprinde următoarele cutremure:
1811 Missouri
1843 Arkansas
1867 Kansas
1884 New York
1895 Missouri
1909 Indiana
1940 New Hampshire (20 decembrie)
1940 New Hampshire (24 decembrie)
1968 Illinois
1998 Pennsylvania
2008 Illinois
2011 Oklahoma
2016 Oklahoma
Pentru Canada, lista cuprinde următoarele cutremure:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes_in_Canada
1663 Charlevoix, Quebec (pe râul Sfântul Laurențiu, la 80 km est de orașul Quebec)
1732 Montreal
1791 Charlevoix
1860 Charlevoix
1870 Charlevoix
1925 Charlevoix
1944 Cornwall, Ontario / Massena, New York
1997 Quebec City

Canalele telepatice ne spun că pleiadienii își folosesc de mulți ani tehnologia pentru a ajuta Pământul să nu se zgâlțâie prea tare, dar aceasta nu se poate face pe termen nelimitat. La un moment dat, această presiune este necesar să fie eliberată.
Având în vedere faptul că liderii fiecărei națiuni de pe Pământ au fost contactați de prietenii extratereștri, este firesc să ne întrebăm dacă nu cumva ne aflăm într-o fază de testare ce anticipează ceea ce se va petrece în New Madrid, precum și alte modificări ce vor avea loc la suprafața iubitului nostru Pământ?
Cât despre Atlantida, piramidele ce au fost descoperite pe fundul oceanelor – lângă Bimini (în oceanul Atlantic) și, de asemenea, lângă Japonia (în oceanul Pacific) – stau mărturie a faptului că a mai avut loc cândva un mare potop.
Oare guvernele lumii vor avertiza populația sau totul se va petrece în ascuns?
Acele orașe fantomă din China ar putea să fie umplute destul de curând.

Deplasarea Polilor

Un buletin informativ Zeta Talk ulterior susține că influența gravitațională a planetei Nibiru reprezintă cauza schimbărilor care se așteaptă să se producă pe Pământ. Aceasta este planeta pe care egiptenii o numeau Distrugătorul și care orbitează în jurul Pământului o dată la 3.600 de ani. Vulcanul Thera a explodat în insula Santorini din Marea Egee acum 3.600 de ani, această explozie având niște urmări teribile.

„Lumea de dinaintea Timpului” este titlul episodului 5240 al seriei Ancient Aliens, ce a fost difuzat pentru prima dată pe 6 martie 2020 și în care apare Robert Clotworthy. În acest episod, ne sunt prezentate noi dovezi șocante ce atestă că pe Pământ au existat în trecut anumite civilizații avansate.
Documentarul face referire la Epoca de Aur, atunci când zeii s-au amestecat cu ființele umane. Desenele rupestre din peștera Lascaux din Franța ce îl înfățișează pe omul-pasăre sunt comparate cu reprezentările omului-pasăre din Indonezia și cu cele ale extratereștrilor Anunnaki înaripați.

Urmează o actualizare din anul 2020 a doctorului Carlotto ce sugerează că multe structuri antice sunt mult mai vechi decât afirmă arheologii.
El observă că multe structuri antice conțin ziduri ce sunt aliniate cu Polul Nord, precum și cu direcțiile cardinale.

O scenă din acest documentar abordează ceea ce omul de știință Charles Hapgood (de la Harvard) a propus în anul 1950 sub denumirea de „Deplasarea scoarței terestre”. Această teorie susține că în locul unei mișcări lente și constante a scoarței subțiri a Pământului, în anumite momente din istorie survine o mișcare rapidă – scoarța terestră își modifică brusc și rapid poziția, iar rezultatul acestui proces îl reprezintă deplasarea polilor. Scoarța Pământului se poate deplasa atunci în forță, provocând schimbări cataclismice.

Hapgood a descoperit că au existat 3 locații ale polilor în ultimii 100.000 de ani. Zidul de Vest al Ierusalimului, Partenonul din Grecia, Templul lui Jupiter din Liban, orașul străvechi Ollantaytambo din Peru și Valea Soarelui din Mexic sunt toate – sau au anumite structuri care sunt – aliniate cu o anumită locație a polului nord, ce a existat în urmă cu 50.000 de ani în partea de est a Golfului Hudson, respectiv în urmă cu 100.000 de ani într-un loc din Strâmtoarea Bering; iar structurile din Baalbek (Liban) sunt aliniate cu o locație a polului nord ce a existat la un moment dat în Groenlanda de Nord.
Cele cinci vârste ale aztecilor ar putea corespunde modificării polilor.

Episodul continuă prin a oferi anumite dovezi ce au fost găsite sub apă.
Exploratoarea canadiană Paulina Zelitsky și echipa acesteia au găsit o piramidă și un oraș de 2 kilometri pătrați la o adâncime de 600 m sub Marea Caraibilor, la Pinar Del Rio, în dreptul coastei de vest a Cubei, care ar trebui să aibă 50.000 de ani pentru ca nivelul mării să fie atât de scăzut.
Alte ruine scufundate sunt localizate în adâncul Laculului Titicaca din Peru, în apele Oceanului Pacific din apropierea insulei Yonaguni, ce aparține Japoniei, în apele coastei indiene de nord-vest, unde a fost descoperit orașul Dwarka, reședința lui Krishna, precum și în largul Mării Mediterane, unde au fost descoperite peste 200 de orașe scufundate.
Mările și continentele din acele vremuri erau diferite față de cele de astăzi, dar nu prea mai există hărți ale acelui Pământ.

Documentarul ne mai oferă și alte informații senzaționale.
Dr. Schoch susține că eroziunile de la baza Sfinxului sunt provocate de apă, ceea ce indică faptul că acesta are o vechime de cel puțin 10.000 de ani.
În jurul anului 9700 î.e.n., temperaturile globale au crescut, determinând ridicarea nivelului mării și creșterea precipitațiilor.
În urmă cu aproximativ 13.000 de ani, un strat gros de cenușă s-a depus pe solul întregii planete, ceea ce indică posibilitatea ca o explozie solară să fi avut loc.
Manuscrisele de la Marea Moartă afirmă că Arca lui Noe era o piramidă.
Conform Cărții lui Enoh și conform lucrării Hitat a lui Taki alMakrizi, Marea Piramidă a existat înaintea Potopului biblic.
Există totodată anumite structuri piramidale în craterele lunare și pe Marte.

Alte piese ale puzzle-ului

Centura Fotonică

= cele 7 Pleiade surori
1. Alcione
2. Electra
3. Maia
4. Merope
5. Taigete
6. Celeno
7. Sterope
8. Atlas [În mitologia greacă, titanul Atlas este tatăl Pleiadelor.]
9. Pleione [Sirena Pleione este mama lor.]

Sistemul nostru solar orbitează în jurul lui Alcione, trecând prin Centura Fotonică, într-un ciclu de 26.000 de ani, ce cuprinde două faze a câte 2.000 de ani de lumină și două faze a câte 11.000 de ani de întuneric.

Se pare că Pământul a avut parte de o zguduire în toată regula atunci când a părăsit Centura Fotonică și energia înaltă a acesteia, iar amploarea acestei zguduituri a fost asemănătoare cu cea a cataclismului ce a scufundat Atlantida, iar acum planeta noastră urmează să aibă parte de o nouă zguduitură, chiar dacă nu atât de puternică, pe măsură ce pătrunde din nou în Centură, accelerându-și frecvența de vibrație.

Potrivit pleiadienilor (ale căror mesaje ne-au fost transmise de mediul Barbara Marciniak), toate cele care există au un centru. Adaug aici ideea unei elipse cu 2 focare – New Madrid și Windsor/Detroit – sau, mai degrabă, cu mai multe focare, într-o geometrie mai elaborată, în care centrul este situat mult mai jos. Ei susțin, de asemenea, că planeta noastră nu s-a răcit „bine” și că ea încă se mai răcește. Dovada o reprezintă vulcanii de pe Terra sau Cercul de foc al Pacificului.

Kryon ne oferă o soluție rapidă în ceea ce privește căldura, având în vedere previziunile referitoare la venirea prematură a următoarei ere glaciare, spunând că tot ceea ce este necesar să facem este să forăm în subteran aproximativ 5 kilometri, și vom accesa toată căldura de care avem nevoie și care este convertibilă în alte forme de energie.

Există o Unică Energie, iar aceasta are o natură cuantică. Dacă luăm exemplul electricității, avem un anumit potențial care se acumulează, tensiunea crește până când ajunge să depășească un prag critic, după care evenimentul are loc, fie că este vorba de aprinderea luminii, de pornirea unui dispozitiv sau de apariția unui fulger pe cer. Kryon ne învață, prin mediul său, Lee Carroll, că realitatea cuantică nu este liniară, deci este absurd să ne așteptăm la o creștere liniară a energiilor. Întreaga zonă de fractură este descrisă ca un arc în tensiune, pe cale de a elibera (o săgeată), ca în teoria lui Hapgood ce este menționată mai sus.

Forma zonei de fractură este curbată ca un arc de cerc. Kryon spune că cercul este o formă esențială. Este suficient să privim diagrama florii vieții, ce se bazează pe niște cercuri care se intersectează și din care pot fi obținute toate formele. Datele sunetelor stranii ce au fost auzite în mai multe locuri de pe planetă pot fi privite ca un tipar ce poate fi utilizat în consemnarea și înțelegerea acestei calități cuantice a respectivelor fenomene într-o presupusă cronologie liniară – căutând un tipar (niște tipare) sau un sistem (niște sisteme) în aceste date, o oglindă a acestuia, similară, poate, cu modul în care se efectuează o înregistrare vocală sau video.

Așa cum arată și David Wilcock, unul dintre arhetipurile principale de pe Pământ este eroul. Având în vedere că există 7 arhetipuri principale la o populație planetară de 7 miliarde de ființe umane, avem posibilitatea existenței unui miliard de eroi care se pot aventura într-o Călătorie Neașteptată.

„… într-o clipită, la trâmbița cea de apoi. Căci trâmbița va suna și morții vor învia nestricăcioși, iar noi ne vom transforma.” Corinteni I, 15:52

De la Zeta Talk: Drumul maritim se va desface din nou… deși nu atât de mult încât să facă posibilă deplasarea polilor.
Se pare că urmează cel puțin două restructurări tectonice – cea de la New Madrid, și apoi cel puțin încă una, care va fi mai puternică.
New Madrid este un loc de referință, în care deja răsună trompetele ce anunță evenimentele majore care urmează să se petreacă pe planeta Pământ.

Citiţi şi:

Adevărul șocant, recent cu privire la operațiunile militare subterane ce se află în curs de desfășurare… 
Semnele transformării planetare și ceea ce va urma

 

yogaesoteric
5 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More