Cele două remedii profilactice: din 25 martie, orele 14:00-18:00

 

Cursanții din București care nu au primit încă remediile profilactice ce sunt oferite în mod gratuit în limita stocurilor disponibile și la care s-a făcut referire în anunțurile anterioare pot veni  începând cu data de 25 martie, de luni până vineri, în intervalul 14:00 – 18:00, la sala Pipera 1 –  intrarea de pe latura lungă a clădirii. Remediile se ridică pe baza legitimației de curs.

*****

ATENȚIE! În condițiile actualei situații din România, recomandăm tuturor cursanților să dea dovadă de responsabilitate, de bun simț și de discernământ, să se informeze și să respecte deciziile autorităților, pentru a evita atât riscurile de îmbolnăvire, cât și riscul de a se expune unor consecințe legale.

Conducerea școlii face eforturi să asigure continuitatea cursurilor de la distanță. O practică spirituală intensă, mai ales în această perioadă, este binevenită. Suplimentar, punerea în aplicare, de către cei care doresc, a măsurilor de profilaxie cunoscute în ayurveda, precum și în fitoterapie, poate fi de un real ajutor.

 

yogaesoteric
19 martie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More