Chemtrails – O industrie a morţii

Dezvăluirile incendiare care s-au făcut în ultima vreme despre chemtrails (aşa-zisele „dâre ale morţii” pe care le lasă în urma lor unele avioane) nu au reuşit să oprească acţiunile criminale ale celor care se folosesc de orice mijloace, oricât de abjecte, pentru a reduce populaţia globului la 1 miliard de oameni.
 
 

 
 
Pentru scăderea drastică a numărului de locuitori ai planetei, printre alte metode criminale de intoxicare, otrăvire şi îmbolnăvire a oamenilor, sunt răspândite pe cale artificială, de exemplu, prin pulverizare din avioane, substanţe toxice, virusuri şi germeni patogeni. 

Nici în România nu suntem feriţi de aceste acţiuni criminale. În ţara noastră se pot observa deseori aceste dâre chimice deasupra mai multor oraşe. De exemplu, în luna martie a acestui an, în mai multe oraşe din sudul ţării a căzut din cer o pulbere cărămizie ce conţinea fier, cupru, plumb şi alte metale grele. Acest praf a putut fi observat în săptămânile care au urmat şi în Bucureşti, în judeţul Constanţa, în Bărăgan. 

Specialiştii Agenţiei de Protecţie a Mediului spun că în mod normal, în aer nu are de ce să existe nicio urmă de astfel de metale şi că inhalarea lor este deosebit de periculoasă. În Dobrogea, de exemplu, ploaia de pulbere conţinea crom, plumb, nichel, arseniu şi cadmiu, metale care se găsesc în mod obișnuit în sol şi nicidecum în aer. De asemenea, s-a eliminat ipoteza că aceste prafuri au fost aduse de la mare depărtare de curenţii de aer, deoarece în acea perioadă meteorologii nu au constatat nicio mişcare a curenţilor de aer care să fi venit din nordul Africii, aşa cum au presupus cei de la Mediu. Această ipoteză nu a fost decât „praf în ochi” (de data aceasta, la propriu) pentru naivii care se lasă prostiţi de declaraţiile sforăitoare ale autorităţilor. 

Multe persoane au observat aceste prafuri chimice ce cad din cer sub formă de ploaie sau se depun pur şi simplu pe obiectele aflate la sol. Unii spun că după ploaie, frunzele au fost acoperite de negreală şi de atunci tufele de flori nu mai înfloresc. Alţii spun că legumele se ofilesc şi florile arborilor fructiferi se scutură înainte de vreme, în urma unor astfel de ploi otrăvite. La fel se petrece cu viţa de vie, care pare arsă. 

Fostul primar Peter Vereecke din Evergem, Belgia, a făcut unele afirmaţii legate de ceea ce el numeşte „o industrie a morţii – chemtrails”, într-un interviu luat de Willy De Buck pentru ziarul De Gentenaar. Redăm mai jos fragmente din acest interviu: 

„Chemtrails sunt nori de chimicale şi germeni cauzatori de boli care intenţionat sunt împrăştiaţi peste noi pentru a ne îmbolnăvi şi a ne manipula comportamentul.” 

„Opinia mea este următoarea: toate acțiunile la nivel global implică bani, putere şi control. Creierele din spatele chemtrails se află la vârful industriilor farmaceutice şi chimice. Acum 100 de ani, de exemplu, 1% dintre oameni aveau cancer. Astăzi s-a ajuns ca unul din trei oameni să aibă cancer. Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria farmaceutică a cancerului este o afacere de miliarde de dolari. La fel ca şi tratamentul atâtor boli șpreiate din avioane în ultimii 10-15 ani. Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, alergii… niciodată nu am fost atât de bolnavi ca acum. Psihicul nostru, sănătatea emoţională şi intelectuală sunt sistematic subminate. Cum explicaţi asta?” 

„Priviţi. Cu certitudine ei joacă un rol în asta pentru că avioanele care împrăştie substanţe sunt folosite mult mai intensiv în ultimii câţiva ani. Puteţi observa fenomenul în ţara noastră (Belgia) cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu vedeţi aceste chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizarea chimicalelor asupra acestor zone ar fi o acţiune lipsită de sens atâta timp cât acolo nu trăiesc oameni. Întregul nostru mediu este infestat chimic: mâncarea, sistemul de sănătate, totul este bazat pe chimie.

Nimeni nu face nimic… Pentru că procesul nostru de gândire este condiţionat. Priviţi ochii oamenilor de pe stradă, sunt sedaţi şi se plimbă ca nişte zombi. Priviri plictisite, lipsite de bucuria de a trăi şi fără o perspectivă asupra vieţii. De aici începe cruciada mea: oameni, treziţi-vă, deschideţi-vă ochii, acţionaţi, înainte să fie prea târziu!”

Citiți și:

Infectați prin Chemtrails și Materie Neagră programabilă (I)

Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (1)

yogaesoteric

13 septembrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More