Chirurgul Alin Gabriel Dragomir a scris pe contul său de Facebook mai multe texte în care protestează față de obligativitatea purtării măștii…


… și a pus sub semnul întrebării statisticile oficiale privind numărul de infectări


„Nu vă credem! Nu vă credem când spuneți că vreți să ne luați Libertatea pentru „binele” nostru!

Izolați-vă voi, plecați, acesta e cel mai mare bine pe care ni l-ați putea face! Plecați cu toții, cu tot cu măștile voastre de bufoni, și lăsați-ne să respirăm liberi în țara noastră.

Voi sunteți virușii, voi, politrucii de ieri şi de azi, ne-ați îmbolnăvit, de nu ne mai putem ridica ca popor! (…) Ați înstrăinat munți şi păduri, aur și grâne, pământ și petrol. Ne vindeți Limba română în Ardeal la talciocul vostru politic, ne interziceți Sfinții din Închisori, ne închideți în temnițele corectitudinii politice Martirii și Luptătorii acestui Tărâm, scoateți din manuale copiilor Voievozii și Eroii, ștergând cu buretele o întreagă Istorie, punând în loc sminteală, minciună si portrete de carton. Iar acum vreți să vă credem! (…)

Credem în Hristos Mântuitorul, în sângele curs în râuri care-a făcut o Țară, în Horea si Cloșca și Crișan care s-au frânt pe Roata Suferinței ca pe Cruce, pentru a ne elibera. Credem în Steagul de Biserică al lui Iancu Avram şi-n patul de fier şi de Jertfă al lui Radu Gyr de pe care s-a ridicat când temnicerii-l credeau mort”, a scris chirurgul Alin Gabriel Dragomir, de la Spitalul Universitar București, într-una dintre postări pe Facebook.


Citiţi şi:
Regizorul Cristi Puiu a refuzat să poarte masca în public la TIFF: «Puterea ne tratează ca pe nişte vite» 
Măștile faciale au un scop: simbol al obedienței vizibile public 

 

yogaesoteric
6 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More