CIA a făcut publice unele dosare secrete despre OZN-uri, împreună cu unele fotografii și documente…

 
CIA a declasificat mai multe dosare pline de documente și fotografii cu OZN-uri a căror explicație rațională nu a fost încă găsită de agenții serviciului american.


Spre exemplu, conform documentelor eliberate, numai în anul 1952 au fost semnalate și verificate 100 fenomene OZN care nu au o explicație logică, ele fiind înregistrate în arhivele CIA cu titlul de fenomene inexplicabile: „Aproape 100 de mărturii credibile rămân inexplicabile în acest moment. Se recomandă ca monitorizarea CIA să continue. Se recomandă, totuși, ca rapoartele să nu ajungă la presă sau publicˮ, se notează în raport.

Totuși, spre dezamăgirea ufologilor din întreaga lume, cele 10 documente declasificate, a căror publicare coincide cu relansarea serialului Dosarele X, nu conțin nicio informație legată de nave spațiale prăbușite, răpiri, sau întâlniri cu entități extraterestre.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la CIA, organizația crede că oamenii vor găsi informațiile publicate extrem de interesante, demne de episoade pentru agentul Fox Mulder: „Ne-am decis să dăm publicității câteva documente pe care atât scepticii cât și credincioșii fenomenului le vor găsi interesante. Veți găsi cinci documente care ar fi potrivite pentru agentul din Dosarele X Fox Mulder, dar și cinci documente potrivite pentru partenerul său sceptic, agentul Dana Scully.ˮ

Adepții teoriei conspirației cred că decizia CIA de a elibera acum aceste documente nu coincide cu apariția noului serial Dosarele X, ci mai degrabă cu o încercare de pregătire a publicului pentru dezvăluiri ulterioare.

„Se pare că CIA a folosit renașterea francizei X Files pentru a reaminti oamenilor faptul că agenția are angajați care se ocupă de investigarea acestor cazuri”, declară Stephen Bassett, Director executiv la Paradigm Research Group, organizație care militează la Casa Albă pentru ca guvernul Statelor Unite să admită faptul că extratereștrii există.

Citiți și:
Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale (I)
Un fost oficial CIA rupe cu mult curaj tăcerea în privinţa extratereştrilor
Interviu cu Alfred Lambremont Webre, directorul Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS)

yogaesoteric
22 martie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More