Cinci locuri secrete cenzurate pe Google Maps: «Secretele armatei făcute să dispară»

 
Ce se află cu adevărat în infrastructurile secrete guvernamentale din întreaga lume? Ei bine, nici Google nu vă lasă să aflaţi! În multe situaţii neobișnuite, imaginile sale prin satelit au fost editate astfel încât să dispară din fața privirii publicului ceea ce se află în realitate în unele locuri, despre care se pare că cetățenilor de rând le este interzis să afle. Şi întrucât Google este profund interconectat cu activităţile guvernului SUA şi ale armatei americane, acest lucru nu este de mirare.
 

Imaginile video prezentate mai jos identifică cinci locuri fascinante care ar putea să aducă lumină asupra unora dintre misterele ce înconjoară activităţile militare secrete – dar, în loc de aceasta, imaginile sunt cenzurate, zonele respective fiind făcute să dispară de pe hartă.

Ce se petrece cu adevărat în aceste locuri şi de ce sunt ascunse privirii publicului porţiuni din aceste zone? Sunt multe întrebări care se pot pune și există multe posibile răspunsuri.

Lumea în care trăim este mult mai complicată decât își pot închipui majoritatea oamenilor. Versiunea prezentată în mass-media asupra a ceea ce se petrece cu guvernul şi cu societatea este la mare distanţă de realitatea înfiorătoare a ceea ce construiesc „în spatele scenei” elitele malefice care conduc din umbră această planetă.

Este în întregime posibil, şi chiar probabil, ca majoritatea acestor arii secrete cenzurate să fie situri aparținând unei civilizaţii extraterestre cu care elitele (clica așa-zișilor Iluminați) se află în contact, și care le oferă mijloace de a-și prelungi viața şi tehnologii avansate care nu au fost niciodată dezvăluite pentru restul lumii.

Citiţi şi:

Chemtrails, extratereştri şi tehnologie E.T. – cucerirea voalată a planetei Pământ? (I)

NASA deţine multe probe cu privire la civilizația tainică din interiorul Pământului

Zeci de agenţii guvernamentale din SUA utilizează în secret radare pentru supravegherea populaţiei
 


yogaesoteric
18 septembrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More