Cine se află în spatele sacrificării umanității prin tehnologia 5G?

 

În anul 1999, omul de știință Richard P. Walker de la Hewlett-Packard (HP) a primit un brevet de invenţie pentru ceea ce va deveni cunoscut ca „internetul obiectelor”, acum cunoscut mult mai bine sub denumirea de tehnologia 5G. Pentru acest brevet, lui Walker şi celorlalţi colegi săi din Silicon Valley li s-a „servitˮ tehnologie de către companiile Lockheed Martin şi IBM.

[Notă: Lockheed Martin este o companie americană și constructor aerospațial de prim rang, specializată în domeniul militar, al securității și al tehnologiilor avansate. Compania a fost formată în martie 1995 prin fuziunea Lockheed Corporation cu Martin Marietta.]

În acelaşi an, HP a desprins din componenţa sa Agilent Technologies, aceasta urmând să fie „vehicululˮ prin care brevetul Walker urma să dea roade. Toate brevetele legate de tehnologia 5G care au urmat au fost în mod misterios absorbite de Agilent, fie că era vorba de domeniul supravegherii, al ciberneticii, al ingineriei genice, al microcipării umane sau al asasinatelor sub acoperire.

Corporaţia care a împins înainte brevetul Walker deţinut de Agilent a fost SERCO, o puternică companie britanică apropiată companiilor Lockheed Martin, GE şi BAE. Prima şi ultima menţionate reprezintă cei doi contractori militari cei mai mari din lume. Toate cele patru companii sunt parte ale Crown Agents USA Inc. Partea cea mai importantă de acţiuni din SERCO este controlată de regina Elisabeta a II-a, prin intermediul companiei British Nuclear Fuels (BNFL).

În anul 2000, SERCO şi Lockheed Martin au preluat controlul asupra locaţiei Aldermaston din Marea Britanie. SERCO controlează două treimi din AWE – Atomic Weapons Establishment, care era responsabil de design-ul, producerea şi susţinerea focoaselor pentru armele nucleare ale Marii Britanii. [Notă: AWE este succesorul companiei Atomic Weapons Research Establishment (AWRE) cu localizare principală în fostul RAF Aldermaston şi cu filiale importante la Burghfield, Blacknest şi RNAD.] Cealaltă treime rămasă din AWE este deţinută de BNFL. În ultimul deceniu, AWE a început să exporte uraniu îmbogăţit furat din SUA, de la o bază din localitatea Eunice, regiunea Lea, New Mexico, prin subsidiara sa URINCO. Ei au fost ajutaţi în acest demers de Highland Group, ai cărui membri includ familia Clinton şi pe Robert Mueller.

SERCO controlează imigraţia, deţine un laborator de patologie în Marea Britanie şi conduce centre de detenţie, puşcării şi spitale în Australia şi Noua Zeelandă. Dar grosul câştigului vine din contracte exclusive (fără licitaţie) cu SUA date companiei de către membri ai Senior Executive Services (SES). SES este alcătuit din membri de interior ai guvernului care, diferit faţă de un angajat guvernamental civil, nu poate fi dat afară după un an de serviciu. Preşedintele Obama a numit 8.000 de astfel de angajaţi. Membrii SES sunt de fapt agenţi ai coroanei britanice care transmit şefilor britanici informaţii din cadrul guvernului american despre contracte, inovaţii, resurse şi alte tipuri de informaţii sensibile.

SERCO primeşte 15-20 de miliarde de dolari pe an prin contractele guvernamentale ale SUA. SERCO gestionează 63 de turnuri de control al traficului aerian, asigurările Obama Care, automatele de taxare din parcări, autobuze, trenuri, supervizează împrumuturile acordate de Overseas Private Investment Corporation (OPIC) şi manevrează transporturile USAID.

Dar 75% din contractele SERCO sunt cu Departamentul Apărării SUA. Cu birouri în centrele bancare offshore de gestionare a banilor negri ai Băncii Angliei din Guernsey, Jersey şi Insulele Caiman, SERCO gestionează „securitateaˮ pentru toate ramurile armatei SUA şi ale serviciilor secrete americane.

SERCO este profund implicată în US Space Program prin Aerospace Corporation, care planifică să implementeze 24.000 de noi sateliţi, pentru tehnologia 5G, prin intermediul Space X al lui Elon Musk şi a Amazon OneWeb, în 2020. SERCO de asemenea deţine contracte cu Fundaţia Millenium a lui Bill Gates, care vizează sterilizarea africanilor şi a indienilor prin vaccinări.

Fondată în 1929, SERCO a ieşit din RCA, un alt agent al Coroanei (membru al Crown Agents USA Inc.) care s-a metamorfozat în compania GE. RCA este cel mai bine cunoscută pentru electronicele sale de consum, dar afacerea sa principală a constat şi constă în echipamente militare tip radar şi sonar. Este aceeaşi tehnologie care este acum implementată ca tehnologie 5G. În cartea Big Oil & Their Bankers in the Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence (Big Oil & Bancherii lor în Golful Persic: Patru călăreţi, Opt familii & Serviciile lor globale de Intelligence) se subliniază faptul că RCA a fost un jucător cheie în asasinarea preşedintelui J.F. Kennedy de către coroana britanică.

În timpul perioadei de început ai anilor ʼ60, RCA a dezvoltat UK Ballistic Missile Early Warning System (Sistemul britanic de avertizare incipientă a rachetelor balistice). În timpul anilor ʼ80, ei au oferit contractul pentru a susţine noua Agenţie Spaţială Europeană şi au început să menţină iluminarea stradală a Londrei. În 1987, cu mare parte din RCA absorbită în GE, ceea ce a rămas a devenit SERCO. În timpul anilor 1990, SERCO a transformat serviciile sale în servicii internaţionale, concentrându-se asupra ţărilor Five Eyes Alliance (Alianţa Cinci Ochi, sau pe scurt Cinci Ochi) – Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă şi SUA. Cele trei ţări din mijloc sunt parte a Commonwealth şi astfel, controlate direct de Coroana Britanică.

SERCO de asemenea a început să opereze în monarhiile marionetă GCC ale coroanei din Orientul Mijlociu, unde gestionează toate operaţiunile de control al traficului aerian. De asemenea, SERCO a obţinut controlul asupra Autorităţii Irakiene a Aviaţiei Civile. Aceasta făcea ca transferul de droguri, arme, petrol (ale Coroanei britanice) şi traficul de fiinţe umane în interiorul şi în afara regiunii respective să fie (uşor) ca o briză.

SERCO furnizează „suport tehnicˮ pentru acceleratorul de particule de la CERN, gestionează serviciile de transport ale Spitalului Districtului de Nord din Hong Kong, un alt centru major pentru traficul de droguri, şi furnizează „suportˮ pentru bazele militare în ţările celor Cinci Ochi (Five Eyes Alliance). De asemenea, gestionează Laboratorul Naţional de Fizică a Marii Britanii şi antrenează soldaţi în SUA şi Germania.

SERCO de asemenea domină contractele de la Departamentul de Securitate pentru Ţară şi de asemenea are în responsabilitate Regiunea 9 FEMA, care include Alaska, Hawaii şi coasta de vest a SUA, care recent a suportat acţiunea unor dezastre nu chiar atât de naturale.

SERCO a început să furnizeze suport IT pentru Parlamentul European în 2014, a început să antreneze luptătorii americani în Afganistan în 2016 şi a început să opereze sateliţii meteo europeni în 2017.

Specialitatea SERCO constă în manevrarea datelor electronice sensibile, inclusiv date de criminalistică, date privind permise auto, înregistrări ale datelor de concediu, baze de date ADN, precum şi înregistrări de date şi comunicaţii militare. Aceasta situează compania pe o poziţie de control complet al guvernelor celor Cinci Ochi (Five Eyes Alliance) şi al cetăţenilor acestor ţări.

Dar cea mai importantă infiltrare de servicii secrete a SERCO a fost în anul 2015, când i s-a atribuit contractul de clasificare a brevetelor în SUA, în mod special confiscând Biroul SUA pentru Brevete. În această poziţie, compania este capabilă să dirijeze şi să gestioneze brevetul lui Walker privind tehnologia 5G în direcţia dorită de Coroana britanică.

Această direcţie, conform propriilor lor documente, este de reducere cu 70% a populaţiei Marii Britanii până în 2025, şi cu reduceri similare rezervate în toată lumea. SERCO este condusă de doi cavaleri Hospitaller. [Notă: Ordinul Cavalerilor Spitalului Saint John din Jerusalem este cunoscut obişnuit cu denumirea de cavalerii Hospitaller sau ordinul Saint John care este un ordin militar catolic, ce datează din evul mediu. Iniţial, acest ordin a avut centrul în regatul Ierusalimului până în 1291, în insula Rodos între 1310-1522, în Malta între 1530-1798 şi în Sankt Petersburg între 1799-1801. În prezent mai multe organizaţii continuă această tradiţie, în mod special Ordinul Militar Suprem de Malta.] Cei doi cavaleri sunt preşedintele şi CEO-ul SERCO.

Sir Roy Gardner este preşedintele SERCO care manevrează, conform site-ului SERCO, „relaţiile cu City-of-London şi părţile interesate majore (regina Elisabeta a II-a)ˮ. Cel care este CEO, Rupert Soames, este nepotul lui Winston Churchill. În anul 2010, acesta a primit gradul de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic (care, bineînţeles, nu există). Ambii provin de la agentul GE al Coroanei, care fabrică smartmetre şi becuri LED pe baza tehnologiei 5G. Monsanto, acum parte a descendentului Bayer din nazista IG Farben, este de asemenea strâns ţinută de Coroană, aspect care explică continuarea otrăvirii umanităţii cu îngrăşământul Roundup.

Mulţi oameni identifică acum multiplele ameninţări la adresa umanităţii, de la chemtrails la fluorurarea apei, la vaccinuri, la glifosat, la 5G. Această conştientizare a crescut până la punctul în care Establishmentul în prezent interzice prin reţeaua DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency – agenţie a Departamentului Apărării a SUA care are rolul de a dezvolta noi tehnologii pentru forţele armate) asemenea informaţii. Alţi câţiva au identificat aceste atacuri ca o tentativă coordonată de a depopula, cu 90% din umanitate, globul.

Dar următoarea sarcină în această investigaţie a criminalilor este cea mai importantă şi este necesar să devină o preocupare susţinută a fiecărei ființe umane de pe Terra. Este necesar să se identifice infractorii/făptaşii. De multe decenii oligarhia bancsterilor care conduc finanţele lumii şi-a exprimat obsesia referitoare la suprapopulare. Chiar propriul soț al reginei Elisabeta a II-a, prinţul Philip, şi-a exprimat dorinţa de a se reîncarna ca un virus ucigător care să poată distruge omenirea.

Dar se pare că, grăbită, Coroana nu aşteaptă apariţia unui asemenea eveniment. În programul lor accelerat de ucidere a miliardelor de fiinţe umane de pe planetă, SERCO este instrumentul de linşare care incriminează Coroana ca infractor în acest genocid minuţios planificat. 5G este cheia planului lor şi este necesar să fie oprită instalarea acestei tehnologii.

Oricine apără aceşti criminali sau le facilitează acţiunile este un trădător pentru ţara sa. Toţi oamenii care s-au trezit la realitate referitor la această mârşavă acţiune împotriva umanităţii este necesar să strige în gura mare acest adevăr către familie, prieteni, vecini şi agenţii legale adecvate. A venit timpul să se concentreze toată energia asupra inamicului şi să fie arestați aceşti sociopaţi luciferieni înainte de a fi prea târziu.

Dean Henderson, autorul acestui material, este de asemenea autorul a cinci cărţi: „Big Oil & Their Bankers in the Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligenceˮ, „Narcotics & Terror Network, The Grateful Unrich: Revolution in 50 Countriesˮ, „Stickin’ it to the Matrixˮ şi „The Federal Reserve Cartel & Illuminati Agenda 21: The Luciferian Plan to Destroy Creationˮ.

Citiți și:

Este real. SUA au rămas proprietatea Marii Britanii, iar Marea Britanie este proprietatea Vaticanului (I)

5G și rețeaua de control a IA. Prima parte 

 

yogaesoteric
20 ianuarie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More