Ciudatele statui ce reprezintă reptilieni de pe insula Nuku Hiva… arată că reptilienii există

 

Există numeroase locuri în lume unde misterul se păstrează de mii de ani. Un asemenea loc se află și pe o insulă mică din Oceanul Pacific, numită Nuku Hiva. Pe această insulă din Polinezia Franceză descoperim unele dintre cele mai ciudate statui existente pe Terra.  

  

Statuile sunt de diferite mărimi iar corpurile sunt disproporționate, craniile sunt alungite iar ochii și urechile neobișnuit de mari, diferite de cele ale unui om obișnuit. Mai interesant este faptul că multe dintre aceste statui necunoscute au o expresie facială ce denotă ură, furie. Acestea datează de la începutul mileniului al II-lea iar originea lor rămâne un mister nerezolvat nici până astăzi.

Există multe statui cu aspect ciudat pe glob, de la figurinele de piatră și sculpturile unor Anunnaki din Irak până la statuile misterioase antice din Iordania.

  

Sunt statuile realizate după imaginația băștinașilor sau o reprezentare a unor ființe care le-au vizitat insula în acele timpuri?

Nimeni nu poate să ne spună cu exactitate, însă speculațiile curg din abundență în mediul online. Marea majoritate a ufologilor sunt de părere că ele ar reprezenta ființe ale unei rase extraterestre de reptilieni.

Insula Nuku Hiva se află la 1.600 km de Tahiti și a fost descoperită în anul 1595 de navigatorul spaniol Alvaro de Neira.


Citiţi şi:

Este istoria omenirii scrisă de civilizaţii extraterestre?

Propagandă reptiliană pe străzile Bucureştiului

Cazul Dianei Vaughan, fostă «Mare Preoteasă» a lui Lucifer (II)

 

yogaesoteric
10 februarie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More