Cobra: Bule de Cer – Rezultatele meditației Întoarcerea la Lumină

În data de 21 ianuarie 2019, integrând un anumit moment astrologic, Cobra (Mișcarea de Rezistență) a propus realizarea la unison a unei meditații excepționale pentru a acumula pe planeta Pământ cât mai multă Lumină dumnezeiască. Cu această ocazie, în cadrul Școlii de yoga MISA a fost realizată în intervalul orar 06:50-07:45, o meditație extraordinară de evocare plină de fervoare înălțătoare a revărsării nesfârșitei lumini dumnezeiești ALB STRĂLUCITOARE în ambianța sferei tainice de forță a planetei Pământ.

După acest eveniment, pe blogul
ThePortal
Cobra a informat despre rezultatele meditației, oferind câteva repere despre situația planetară și evenimentele care vor urma:

Meditația ,,Întoarcerea la Lumină” a fost un mare succes. Între 1 și 2 milioane de persoane au fost informați despre meditație, iar între 300.000 și 400.000 au participat efectiv, astfel încât masa critică a fost realizată de multe ori:

Valul energiei din Soarele Cosmic Central a ajuns pe suprafața planetei și această energie a fost ancorată ireversibil pe Pământ. Aceasta a modificat în mod semnificativ structura anomaliei primare în jurul suprafeței planetei și am intrat în faza următoare a Spargerii Compresiei, așa-numita fază de nucleare: 

Faza de nucleare este o fază foarte importantă a unei tranziții de fază între două sisteme dinamice și după meditația din 21 martie am intrat în această fază a procesului de eliberare planetară și cosmică. 

De acum încolo, Bulele de Cer au început să se formeze în interiorul carantinei Pământului, ca urmare a intervenției directe a Soarelui Central Cosmic. Aceasta a fost posibil numai deoarece conștiința noastră colectivă în timpul meditației a acționat ca o lentilă pentru a focaliza lumina Soarelui Central Cosmic pe suprafața planetei. Viitoarele civilizații vor vedea cel mai probabil acest moment ca fiind unul definitoriu în evoluția conștiinței acestei planete.

Bulele de Cer sunt zone de lumină pură care există independent de orice materie care a fost creată, în interiorul celei de-a 11-a dimensiuni a continuumului spațio-temporal. Aceasta înseamnă practic că există mici zone în interiorul materiei fizice și non-fizice de pe suprafața planetei, asupra cărora Forțele Întunecate nu au nicio putere. Acesta este adevăratul sens al revenirii Luminii. 

De asemenea, practic aceasta înseamnă că de acum înainte va fi mult mai ușor să să ajungeți la Lumină și să o aduceți în viața voastră. Înseamnă că am ieșit din faza Rezistenței, în care ne luptam cu Cabala, și suntem în faza de descoperire, în care pur și simplu noi creăm Noua noastră Realitate, în timp ce observăm cu calm vechea lume care se prăbușește sub acțiunea propriei sale entropii, fără a fi afectați de această dramă, și făcând să strălucească Lumina asupra tuturor situațiilor.

Bulele de Cer se vor înmulți și vor crește în sfera Pământului aflat în carantină până la apariția Evenimentului (Breakthrouth).

Acum este momentul să fie făcute publice anumite informații care ar putea fi șocante pentru unii, dar pe care, în adâncul lor, mulți le știau deja. 

La un anumit moment după Eveniment, va exista o deplasare fizică polară a axei de rotație a Pământului, care va fi declanșată de Soarele nostru, acesta devenind o stea micro-novă / T-Tauri, sub influența activității Soarelui Central Cosmic și Soarelui Galactic Central.

Soarele astfel activat va emite apoi un val mare de plasmă care va provoca deplasarea crustei Pământului, ceea ce va modifica axa de rotație și va duce la apariția unui tsunami de aproximativ o milă înălțime (aprox. 1.800 de metri).

Acest val enorm (tsunami) va elimina de pe suprafața planetei toate impuritățile care încă mai este necesar să fie curățate. Inutil să spunem că toate Insulele de Lumină și toate zonele de Lumină vor fi complet neafectate de valul tsunami, deoarece vor fi protejate cu ajutorul unor tehnologii avansate care ne-au fost date de rase extraterestre benefice după Eveniment.

Deoarece toate acestea se vor petrece doar la câțiva ani după Eveniment, nu avem de ce să ne temem.

Un eveniment similar de emisie de plasmă solară, dar mai mic în magnitudine și fără modificarea axei fizice de rotație a Pământului, a avut loc la jumătatea ciclului precesional, adică acum 12.900 de ani (ceea ce este confirmat prin studii geodezice de către Gregg Braden, n.b.).

Cabala este în mod evident neliniștită, întrucât ei știu că nu au unde să se ascundă, și de aceea au dezvoltat diverse programe secrete spațiale, sperând că vor scăpa de aceste evenimente. 

Ei au născocit, de asemenea, înșelătoria încălzirii globale pentru a ascunde adevărul referitor la schimbarea polilor care va avea loc. Schimbarea polilor este unul dintre principalele lor secrete pe care încearcă să le ascundă. Dar adevărul iese la lumină, iar modificarea poziției polilor magnetici, care este un precursor al modificării axei fizice, se petrece deja.

Cel de-al doilea secret pe care Cabala încearcă să îl ascundă este că interacțiunea armonioasă dintre polaritatea feminină și cea masculină creează un câmp electromagnetic toroidal care trezește energia Kundalini, ceea ce conduce la eliberarea planetară. 

Deoarece planul iezuit de a suprima sexualitatea umană a eșuat, ei au elaborat un nou plan. Ei doresc să depolarizeze ființele umane și să îi facă atât pe bărbați cât și pe femei să devină confuzi în ceea ce privește identitatea lor sexuală, prin promovarea confuziei de gen, prin de-masculinizarea bărbaților și prin de-feminizarea femeilor.

Pentru a de-feminiza femeile și a le face să se rupă de puterea imensă ce rezidă în sexualitatea lor pură, iezuiții au organizat, de asemenea, campanii mediatice în ultimele decenii pentru a promova produse de igienă toxice care generează dezechilibre hormonale la femei.

Energiile masculine pure, active, electrice, nedistorsionate și energiile feminine pure, receptive, magnetice, nedistorsionate sunt necesare pentru eliberarea planetară.
Energia masculină activă, electrică, pură este esența Ciocanului lui Thor.
Energiile feminine receptive, magnetice, pure creează un câmp de rezonanță, care este Antena de Contact pentru Eveniment. Împreună ele creează Sfântul Graal. Împreună ele creează Mandala Familiei Sufletești.

Este timpul ca oamenii care au conștiința cea mai trezită din populația de suprafață să înceapă să creeze legăturile Familiei Sufletești, bazate pe perspectiva sufletului. Acest proces a început deja. Mai multe instrucțiuni despre acest aspect vor fi date în curând. 

Mandalele Familiilor Sufletești vor începe să fie vii în Insulele Luminii. Procesul de creare a insulelor de lumină a început deja și există deja proiecte în curs de desfășurare în Asia, Europa, Africa și America. Mai multe instrucțiuni despre acest aspect vor fi date în curând. 

Mandalele Familiilor Sufletești și Insulele de Lumină sunt Bule de Cer care sunt create în interiorul sferei planetare, dar paralel cu iadul condițiilor actuale de la suprafață. Ele se manifestă când este suficientă Lumină. Acestea sunt semințele viitoarei civilizații de pe suprafața planetei. Acum este timpul.

Și în încheierea raportului meditației Întoarcerea la Lumină… în flash-ul unui moment… tot cea ce este făcut va fi desfăcut! Victorie Luminii!

Citiți și:

Dezvăluiri despre Grupul Cobra (Mişcarea de Rezistenţă) şi «Evenimentul» ce urmează să se petreacă

Îmbracă-te de fiecare dată în sublima lumină divină

Era conştiinţei globale (I)

yogaesoteric

6 aprilie 2019 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More