Codrin Ștefănescu: Deciziile sunt imbecile, ne conduce o bandă de descreierați și frustrați

Măsurile luate în pandemie pe plan economic dar şi în toate domeniile în general, i-au trezit o intensă stare de revoltă fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, atât împotriva celor de la putere, cât și împotriva așa-zisei opoziții.

Codrin Ștefănescu

Atâta trădare și fățărnicie ca în noul PSD Ciolacu nu am văzut!“

Reziștii fac orice pentru a falimenta definitiv și irevocabil toată economia românească! Nici măcar nu mai ascund asta!”, consideră Codrin Ștefănescu.

Liderul revoluționar apreciază că deciziile, măsurile și restricțiile sunt atât de cretine, încât devine tot mai clar că „sunt menite să pulverizeze tot!“. Măsurile sunt „atât de imbecile, încât ai senzația că suntem supuși unui experiment terifiant! Asta ați votat??“, întreabă el.

E clar! Suntem conduși de o bandă de descreierați și frustrați încă din fragedă copilărie! Puși pe jaf, distrugere și lichidare a economiei și intereselor românești!”, scrie politicianul.

Mai mult, fostul secretar general al PSD acuză că puterea de acum „profită de faptul că nu există nimeni care să li se opună – opoziția fiind a lor, cu tot cu Ciolacu, Grindeanu și Dîncu!“

Deci, rafale în toate direcțiile – o opinie pe care o împărtășesc mulți români – de la analiști și oameni politici, la simpli cetățeni.

Citiți și:
Trădarea ca politică asumată
Col. Florin Șinca: Mafia vinde samavolnic ultima palmă de pământ românesc. Pentru asta s-au unit 66 parlamentari ai PNL-USR-PLUS-UDMR
Cîț!

yogaesoteric
5 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More