Coduri de bare pentru toţi cetăţenii. Este propunerea făcută de preşedintele Chinei la summitul G20

 

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, a propus ideea introducerii unui cod de bare pentru oameni. El a cerut, în cadrul Summitului G20, un „mecanism global” care să folosească codurile QR, care sunt ușor de citit, susţinând că o asemenea măsură ar putea să ajute la revenirea economiei.

„Tu ai accepta să ai un cod de bare dacă acesta ţi-ar salva viaţa?”, este modul parşiv în care preşedintele Chinei şi-a lansat propunerea la summitul G20.

Preşedintele Xi Jinping crede că varianta unor coduri de bare este cea mai bună soluţie pentru a redeschide călătoriile internaționale şi pentru ca oamenii să fie lăsaţi să cumpere şi să vândă. Concret, aceste coduri ar conţine şi informaţii despre sănătatea persoanei!

„Sperăm ca mai multe ţări să se alăture acestui mecanism”, spune preşedintele Xi Junping, referindu-se la SUA sub conducerea lui Biden şi ţările UE.

În China sunt deja folosite activ astfel de coduri de bare. Transportul intern este dependent de acestea.

În trecut, tentativele de a introduce paşapoarte de sănătate sau alte metode de supervizare a felului în care călătoresc oamenii au fost criticate dur.

Propunerea chinezului nu poate fi trecută cu vederea fără să ne ducă cu gândul la faimosul pasaj din Apocalipsă:
„Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.
Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase (666).”
(Apocalipsa 13:16-18)


Citiţi şi:
Sistemul de credite sociale din China devine 100% funcţional în acest an
Prezentul Chinei, viitorul întregii lumi?

 

yogaesoteric
3 decembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More