Colapsul economic va servi unui singur scop: «Guvernarea globală și înrobirea vicleană a omenirii»

Ștreangul care se strânge tot mai mult în jurul gâtului omenirii nu dă vreun semn că ar putea fi evitat: toate acțiunile întreprinse de către toate guvernele sunt direcționate către control și stăpânire. Calea către guvernarea globală este marcată în mod clar, fiind vizibilă prin toate turbulențele. Și tocmai aceste turbulențe, aceste „incidente”, care sunt create și promovate de guverne, le permit acestora să strângă în continuare lațul.

Economia se prăbușește în Cipru și Grecia? Este timpul să fie limitate retragerile de numerar. Băncile europene o duc greu în locuri precum Franța sau Spania? E timpul să jefuiască banii economisiți de oameni, cât și pe cei ai agențiilor fiscale din țările respective.

Crizele „fabricate” sunt regula, nu excepția, iar toate acestea sunt puse la cale pentru a facilita un singur scop: guvernarea globală și înrobirea vicleană a omenirii.

La întâlnirea din luna iunie 2016, printre alte subiecte de maximă actualitate, grupul Bilderberg a discutat despre introducerea unui pașaport virtual pentru navigare pe internet – ceea ce ar arunca în aer anonimatul online și circulația liberă a fluxului de informații – precum și pentru introducerea unui sistem de impozitare la nivel mondial, prezidat de ONU, după cum dezvăluie reporterul Paul Joseph Watson de la televiziunea lui Alex Jones Prison Planet.

Aceste lucruri nu sunt noi, în sensul că au mai fost propuse și înainte. Însă așa cum se petrece de obicei cu orice lucru care se repetă, reiterarea lui suficient de mult timp a tocit simțurile majorității oamenilor. Partea și mai proastă este că deja se acționează pentru punerea în practică a acestor obiective. Un reportaj recent realizat de Tarun Wadhwa descrie implementarea unui software de recunoaștere facială și utilizarea a peste 250 de milioane de camere în întreaga lume, cu capacitatea de a utiliza acest software.
250 milioane de camere! Asta ar însemna o cameră pentru fiecare 30 de persoane.

În continuare, Tarun Wadhwa a detaliat faptul că în Rusia apărut o aplicație numită FindFace, invenție a doi tineri antreprenori. Această aplicație permite fiecărui utilizator să urmărească și să identifice practic pe oricine. Aplicația își construiește baza de date chiar în aceste momente și este doar o chestiune de timp până să se extindă în afara Rusiei, în Europa și în cele din urmă în Statele Unite.

Reportajul a detaliat și unele dintre următoarele măsuri utilizate în SUA și Europa, desprinse parcă din filmul Minority Report cu Tom Cruise, după cum urmează: „Corporația Microsoft a patentat o tehnologie care poate permite unui panou publicitar să determine cine ești și să îți difuzeze reclame personalizate. Autoritățile britanice folosesc recunoașterea facială la festivaluri de muzică, pentru a-i depista pe scandalagii, în timp ce magazinele cele mai înțesate de clienți din întreaga lume se întrec să adopte tehnologia pentru a-i urmări pe clienții fideli. Chiar și unele licee și biserici au început să folosească recunoașterea facială pentru a face prezența.”

Vedem acest lucru fiind inserat în societatea noastră și în societățile din întreaga lume: statul supraveghetor. Vedem prăbușirile deliberate și intenționate ale economiilor din întreaga lume, trecerea activelor în mâinile păpușarilor care ne controlează fie prin legislație și „autoritate” (guverne), fie prin mijloace monetare și economice (corporații și bănci/bancheri). Declinul zilnic al libertății de exprimare și al libertății de a contesta stabilirea a orice, indiferent cât de mărunt sau obscur, este regula, nu excepția.

Pentru ca guvernarea globală să devină realitate, fiecare „sferă de influență” – cum ar fi cele similare cu descrierile lui Orwell din 1984 – și structurile supra-statale trebuie să își controleze în mod absolut zona pe care o domină. Din cauza omogenității etnice care însoțește fiecare zonă, suprapunerea nu este posibilă din perspectiva controlului. Dar dacă sferele de influență sunt „aliniate”, cel puțin în ceea ce privește scopul și nivelul de control totalitar, atunci poate fi menținut un echilibru eficient. Apoi (pentru a-l parafraza pe Saul Alinsky), aceasta poate fi o chestiune de „organizare a organizaților” cu „controlori” care supraveghează guvernele/regimurile tuturor sferelor fără ca vreunul dintre oameni (care sunt înrobiți) să afle vreodată.

Ne îndreptăm spre vremuri foarte întunecate, în care tehnologia va fi folosită pentru a înrobi și nu pentru a lumina sau înălța omenirea. Noile epoci întunecate aproape că sunt deja aici. Nu mai este nevoie decât de un război mondial sau de un colaps economic global complet (orchestrate, în ambele cazuri) pentru a distruge ultimele vestigii ale guvernării autonome și a legilor care există pentru a ne proteja libertatea. Acum este timpul pentru a se pune capăt acestor planuri mârșave, înainte ca puterea elitei să devină atât de mare încât indivizii să nu-i mai poată rezista. Acum este timpul pentru acțiuni legitime de protest, cât încă mai există șanse de a transforma lucrurile, înainte ca cizma să zdrobească fața omenirii pentru totdeauna.


Citiți și:

Germania şi grupul SATANIC Bilderberg. Angela Merkel a fost invitată la conferința Grupului Bilderberg de la Dresda din 2016

Din ce în ce mai mulți analişti avertizează: Ne pândește o nouă criză financiară majoră

Europa a ajuns să se jefuiască pe ea însăşi. Marile bănci și UE îndeamnă țările să facă împrumuturi păguboase pentru programe de dezvoltare
 


yogaesoteric
19 septembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More