Comentariile lui Putin despre satanism și pedofilie în cadrul politicii se dovedesc a fi adevărate

 

Faptele:

Cu câțiva ani în urmă, Vladimir Putin menționa satanismul și pedofilia în politică și nu a fost primul care a făcut aceste dezvăluiri. El a arătat faptul că există tentative de normalizare a acestor practici în cadrul societății și de a le răspândi global.

Reflectați:
Pe cine alegem? Cine sunt oamenii care au acumulat atâta putere încât practic controlează toate resursele de pe planeta Pământ? Continuăm să alegem politicieni corupți care nu au voința umanității la suflet? Ce se petrece în interior?

Ce este politica? Este un domeniu în care umanitatea îşi dă puterea unora care pretind că iau cele mai bune decizii pentru ţara respectivă, şi pentru umanitate ca întreg. Cel puţin, aşa ar fi necesar să fie. Tărâmul politic ar fi bine să fie populat cu oameni care să slujească celorlalţi, dar din nefericire, a devenit destul de evident că este plin de persoane care pur şi simplu servesc unor stăpâni în timp ce îşi umplu propriile buzunare cu bogăţii.

La cel mai înalt nivel de guvernare, în special în vest, există puţină spre deloc preocupare pentru voinţa poporului şi binele acestei planete, ci mai degrabă pentru crearea acestei iluzii. Bineînţeles, marile figuri politice se întâlnesc în fiecare an pentru a discuta aspecte precum modificările climatice, de exemplu, dar se petrece ceva? Pare ca şi cum ne bazăm pe ei, în loc să privim noi înşine în interior.

Aceste persoane s-au adunat la summit-uri de decenii, şi ceea ce au făcut de fapt, a fost să ia puterea din mâinile oamenilor. Oamenii nu recunosc faptul că ei înşişi sunt de fapt instrumentele şi uneltele pentru transformare, nu cei care sunt desemnaţi să se îngrijească de anumite aspecte pentru oameni, adică cei aleşi. Politica a devenit foarte coruptă, este înţesată de interese corporatiste şi financiare care domină complet politicile guvernamentale.

Ridicarea statului profund

„Dobândirea influenţei nejustificateˮ despre care ne avertiza Eisenhower că era căutată de complexul militar-industrial s-a petrecut deja, şi s-a metamorfozat în ceea ce numim astăzi Stat Profund sau guvernul secret. Aceşti termeni au fost utilizaţi de numeroşi preşedinţi şi politicieni care au urmărit să explice publicului ceea ce se petrece în spatele scenei. Astăzi, această oportunitate de a vedea este mai clară ca niciodată, deoarece dominarea acestuia a devenit evidentă.

Este vorba despre ucigaşii de mase care rănesc şi îşi bombardează proprii cetăţeni (9/11) cu scopul de a justifica infiltrarea şi preluarea altor ţări pentru motive ulterioare. În timp ce fac aceasta, ei omoară oameni inocenţi, precum milioanele care au murit în Irak, de exemplu, şi cei care continuă să sufere în Siria şi în alte părţi ale Orientului Mijlociu.

Vladimir Putin a spus că această putere a folosit „ameninţări imaginare şi miticeˮ pentru a impune voinţa lor asupra altora. Aceasta nu este propagandă rusă, este o strategie care a existat de la implementarea politicului. Reprezintă un comportament psihopat, dar care este mascat de cantităţi masive de propagandă şi de metode de spălare de creiere, până la punctul la care indivizii cu inimă bună se alătură acestora, deoarece cei sufletişti consideră că vor sluji unei cauze bune.

„Ar fi necesar să ne gândim cu atenție la realitatea războiului. Cei mai mulți dintre noi am fost condiționați să considerăm luptele militare ca interesante și pline de farmec – o oportunitate pentru bărbați de a-și demonstra competența și curajul. Întrucât armatele sunt legale, considerăm că războiul este acceptabil; în general, nimeni nu crede că războiul este criminal sau că își acceptă atitudinea infracțională. De fapt, am fost spălați pe creier. Războiul nu este nici strălucitor, nici atractiv. Este monstruos. Natura războiului însuşi este tragedia și suferința.ˮ – Dalai Lama.

Mare parte dintre aceste persoane nu sunt doar marionete ale Statului Profund, precum Clinton, de exemplu, ci sunt în mod activ şi persoane angajate în crime împotriva umanităţii.

Putin şi Rusia

Ultimii ani au adus cu adevărat la lumină ceea ce se petrece de decenii, „puterile care suntˮ au aruncat vina la modul esenţial asupra Rusiei în ceea ce priveşte multe acuzaţii. Au existat multe articole care au fost etichetate ca fiind propagandă rusă, articole referitoare la atacuri de tip steag fals în Siria, de exemplu. Mulţi oameni neinformaţi se reped să eticheteze ceva ca „propagandă rusăˮ, pe baza unei simple informaţii pe care o iau din media principală. Ei nu recunosc acest terorism sub steag fals, şi chiar infiltrarea Siriei, nu este o simplă afirmaţie a Rusiei, este o pretenţie care datează de zeci de ani! Nu îşi are originea în Rusia, şi este ceva de care mulţi oameni din America de Nord îşi dau seama în prezent.

Faptul că Putin în mod voluntar şi deschis a etichetat aceste evenimente ca atacuri de tip steag fals şi unele care sunt total fabricate pur şi simplu au atras atenţia celor care deja erau conştienţi de aceste informaţii înainte de afirmaţiile lui Putin. Acele persoane lucide ştiau deja că aproape fiecare politician de rang înalt din lume ştie aceasta, şi îi aşteaptă pe aceia dintre aceşti politicieni care doresc să se exprime (referitor la aceste aspecte).

Acesta este exact motivul pentru care atunci când Putin a expus subiectul satanismului şi pedofiliei acum câţiva ani, a atras atenţia celor lucizi. Pentru reporterii de investigaţie care au cercetat acest subiect mai mulţi ani, este destul de clar că cei din vârful piramidei care domină politica Vestului sunt probabil implicaţi în tendinţe psihopatice chiar mai grave. Da, este necesar să fim conştienţi de afiliaţiile lor şi de circumstanţe, mare parte dintre cei care îi abuzează pe alţii o fac în aceeaşi manieră în care ei înşişi au fost abuzaţi, şi astfel ciclul se repetă.

Putin a declarat: „Excesul de corectitudine politică a atins punctul în care oamenii vorbesc serios despre înregistrarea de partide politice al căror scop este acela de a promova pedofilia. Persoane din multe ţări europene sunt jenate sau le este teamă să vorbească despre apartenenţa lor religioasă. Sărbătorile religioase sunt anulate sau denumite în alt mod, esenţa lor fiind ascunsă, ca şi fundamentul lor moral. Iar oamenii urmăresc în mod agresiv să exporte acest model peste tot în lume. Sunt convins că aceasta deschide un drum direct către degradare şi primitivism, conducând la o criză morală şi demografică profundă.ˮ Înregistrări cu Putin făcând aceste declaraţii pot fi găsite pe youtube.

Satanism în politică, la Vatican, în complexul militar-industrial

Ceea ce a afirmat Putin loveşte media principală mai mult ca niciodată când s-au realizat astfel de dezvăluiri, un exemplu în acest sens fiind raportul canalului de ştiri NBC asupra muşamalizării declaraţiilor unor politicieni care au avut un grad mare în politică şi care au afirmat că ambii Clintoni erau implicaţi în activităţi ce includeau sex cu minori, subliniind legătura lor apropiată cu Jeffrey Epstein (care de asemenea avea conexiuni cu familia regală).

Apoi, referitor la Vatican, întotdeauna au existat fapte reprobabile despre care se ştia că se petrec. De curând mâna dreaptă a papei, George Pell, a fost acuzat pentru agresiune sexuală şi un cerc masiv de pedofili a fost expus, revelându-se faptul că sute de băieţi au fost torturaţi şi abuzaţi sexual, iar fratele Papei Benedict era în fruntea aceste filiere.

Referitor la complexul militar industrial, membra Congresului Cynthia McKinney l-a „prăjitˮpe Donald Rumsfeld la DynCorp referitor la un contractor militar privat care avea legături cu traficul de femei şi copii. Câţiva ani mai târziu, un general de rang înalt al armatei SUA, care era legătura între DynCorp şi Armată a fost implicat într-un scandal de atac sexual asupra unor adolescente. Să nu uităm nici de PizzaGate… Această listă este una lungă, iar traficul de femei şi copii este ceva la care administraţia Trump a declarat că lucrează pentru expunerea publică a acestor acţiuni.

Satanismul în politică, ca şi la Vatican, pare a fi ceva bine-cunoscut dacă nu chiar mai mult. Hugo Chavez a făcut de asemenea aluzie la satanism în politica vestică a Naţiunilor Unite – acel clip, în care el spune că podiumul miroase a sulf după ce George Bush a vorbit acolo, este peste tot pe youtube.

Mai multe despre utilizarea satanismului de diverse elite şi preoţi catolici puteţi vedea în linkurile de mai jos.
https://www.collective-evolution.com/2018/01/25/multiple-catholic-priests-expose-the-practice-of-satanism-within-the-vatican/
https://www.collective-evolution.com/2017/11/01/how-the-some-of-the-worlds-elite-uses-black-magic-rituals-to-conjure-up-entities-for-more-power-control/

Normalizarea pedofiliei

Puteți crede că această conduită era cumva normală în Grecia antică, și acceptată, dar nu toată lumea era de acord cu ea și mulți vorbeau împotriva ei. Însă astăzi, nu este ca și cum acești copii au fost supuși torturii, la o viață plină de circumstanțe oribile şi chiar ucişi. Este necesar să înțelegem că pedofilia în domeniul politicului merge dincolo de acestea, merge la abuzuri ritualice și satanism. Nu este implicată doar sfera politică, ci este de asemenea implicat și Hollywood-ul. Puteţi găsi aceste practici criminale în multe locuri unde există persoane care au acumulat o doză masivă de putere.

Conexiuni ciudate au fost întotdeauna observate în interior, spre exemplu în administraţia Obama, când l-a desemnat pe Kevin Jennings ca asistent secretar adjunct al Biroului pentru Şcoli Sigure şi Fără Droguri din cadrul Departamentului pentru Educaţie al SUA. El este un adept al NAMBLA (North American Man/Boy Love Association) sub forma susţinerii lui Harry Hay, care susţine NAMBLA. Aceasta se petrecea cu zece ani în urmă. Dar astfel de conexiuni stranii există peste tot în sfera politică.

Un alt semn că se merge către normalizarea pedofiliei sunt anumite fapte stranii precum acela că guvernul Marii Britanii şi Biserica Catolică au ajuns sub analiză publică deoarece au afirmat că victimele abuzului sexual de minori pot „consimţiˮ la propria abuzare. Ei au făcut aceasta cu scopul de a evita compensarea victimelor. Autoritatea pentru Despăgubire a victimelor acţiunilor penale (Criminal Injuries Compensation Authority – CICA) stabileşte care victime primesc compensaţii, şi fac aceasta indiferent dacă victima a consimţit, şi chiar dacă victima este un copil… Puteţi citi mai multe despre acest aspect aici.

Satanism la Hollywood, inducerea confuziei legate de identitatea de gen şi preferinţe sexuale

Apoi există lumea Hollywood-ului, o industrie care pare că este în fruntea acestui curent. În mod constant îmbracă fete tinere în haine inadecvat de atrăgătoare sexual, şi chiar mai mult. Aceste eforturi sunt realizate lent, subtil, dar sunt foarte multe exemple, unul dintre acestea fiind Millie Bobby Brown, care a câştigat faimă pentru rolul în Stranger Things şi, conform unei relatări din W Magazine, fata de 13 ani este una dintre „dovezile că televiziunea nu a fost niciodată mai «fierbinte» şi mai «sexi»ˮ.

Aceste idei devin atât de predominante în media principală încât cei care le promovează etichetează imediat drept „teoria conspiraţieiˮ sau „fake newsˮ orice exprimare care atrage atenţia asupra acestor fapte, negând complet toată evidenţa faptului în sine.

„Chiar şi observatorul pasager îşi poate da seama că există o explozie subită de informaţii şi diferite poziţii în societate în jurul subiectului identităţii de gen şi a exprimării sexuale. În timp ce există anumite valori evidente din ce în ce mai acceptate asupra diferitelor forme de auto-exprimare individuală, se pare că aceste curente particulare de conştientizare au fost deturnate şi utilizate pentru a promova un mediu confuz, nu doar în jurul genului, ci mai specific în jurul preferinţelor sexuale şi a dorinţei sexuale. Şi această confuzie pare a ţinti direct copiii din prezent.ˮ (Richard Enos)

Astfel, atunci când Putin a făcut aceste afirmaţii, cei din media alternativă şi cei lucizi au acordat atenţie spuselor lui. Este rar ca un politician să vorbească public despre asemenea aspecte fără ca să dispară (definitiv de pe scena politică) la puţin timp după aceea. Ne putem aminti de Hugo Chavez care a acuzat SUA pentru utilizarea geoingineriei în declanşarea cutremurului din Haiti. Putin a vorbit deschis nu doar despre pedofilie, ci şi despre Statul Profund şi bărbaţii în „costume negreˮ care se întâlnesc cu preşedintele şi îi spun cine este şeful lor, ce este cu terorismul sub steag fals şi multe altele. Aceasta nu înseamnă că el este inocent, ci că este interesant pentru cei lucizi, deoarece este clar că aceasta nu este „propagandă ruseascăˮ sau „teoria conspiraţieiˮ, întrucât discuţia în jurul acestui aspect a început cu mult timp înainte ca Putin să decidă să îl expună public…

Citiți și:

Ce fel de lume și de reţele de putere ascund acuzaţiile de pedofilie și hărțuire sexuală aduse unor actori celebri și producători influenţi?
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale aristocraților? (I)

 

yogaesoteric
3 decembrie 2019


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More