Conferinţa de deschidere a cursului de Yoga din Bucureşti

Şcoala de Yoga MISA este afiliată la Federaţia Internaţională de Yoga.

Prin hotărârea Federaţiei Internaţionale de Yoga, Profesorul de Yoga Gregorian Bivolaru este membru pe viaţă în Consiliul Mondial de Yoga (World Yoga Council).

Şcoala de Yoga MISA este cea mai mare şcoală de YOGA din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului YOGA, a volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

Vă invităm să luaţi parte la CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Bucureşti care se va desfăşura JOI,  27 septembrie 2007 începând cu ora 18:30 la SALA PIPERA 1 (str. Dimitrie Pompei 3-5, sector 2). Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de
Yoga. Informaţii suplimentare la tel.: 021. 424. 23. 69.

CURSUL de YOGA de ANUL I din Bucureşti se va desfăşura săptămânal începând din data de 4 octombrie 2007 în fiecare zi de joi de la ora 18:00 la SALA PIPERA 1.

Prin YOGA puteţi realiza :
– o sănătate excelentă,
– eliminarea pe cale naturala a stresului şi a oboselii,
– amplificarea inteligenţei şi umorului,
– o stare de dinamism şi eficienţă,
– o integrare armonioasa în familie şi în societate,
– cunoaştere aprofundată de sine,
– desăvârşire pe multiplele planuri ale  fiinţei,
– trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.

Cursul nostru este un curs de YOGA integrală. YOGA integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase al fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile YOGA predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura YOGA din Occident.

22 septembrie 2007
yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More